Våran majbrasa

//ellen


Balklänning

Min balklänning är finally beställd, så skönt att det är gjort så slipper man stressa.. Den är faktiskt väldigt enkel men älskar den. Sen sitter den ju alltid bättre på modellen också men får hoppas på det bästa! Så nu är det bara skor kvar och sen är bal outiten klar. Ordentliga bilder på klänningen får ni när balen närmar sig, men ni kanske kan ana lite hur den ser ut iallfall? Som sagt rätt enkel men älskar den.
 
 
Puss, Ida
 
 

Valborg 2012

Älskar verkligen Valborg, dock tycker jag att det är pinsamt dåligt väder detta året men man kan ju inte direkt göra något åt det.
Förra Valborg börjades iallafall med att vi hade någon form av lov, åkte upp till stallet och red, badade, åt god mat och fikade. Kollade även på massa PLL avsnitt och var med Nico, Johanna och Ida. Vad jag ska göra detta året är inget speciellt men kan ta mer om det senare.

//ellen


We can build a universe right here

Måstemåste köpa ett par universe leggings!
//ellen

Filmtips!

Tänkte tipsa er om filmen som jag såg på bio häromdagen - I give it a year. Det är skaparna bakom "Love actually" tror jag, och den är ju också hur bra som helst.
Det bästa med denna filmen är att trots att det är en romantisk komedi så har den ändå lite ändringar, så att den inte är likadan som alla andra. Stort tips iallafall, den är riktigt rolig!
//ellen

Hur kommer detta sluta?

Idag har våran klass som sagt friluftsdag vid Stensjön och då ska vi bland annat paddla kanot. Har gjort det någon gång innan och har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde då. Det är verkligen skit roligt även om det är väldigt ostabilt. Jag hoppas därför på en riktigt bra dag och att jag inte välter och trillar i.. Aja, ha en bra dag så hörs vi senare!
Puss, Ida
 

Happy birthday Kenny ❤

//ellen

Och jag lever

Åh underbara känsla. Har gosat ner mig i sängen nu. Skulle kommit till pappa imorgon egentligen men åkte hit ikväll istället eftersom att vi ska ha friluftsdag vid stensjön så då blir detta smidigst, kan sova liiite längre imorgon iallafall.
Nej nu blir det film eller musik tills jag somnar, standard!
sov gott goingar! Puss, Ida
 

 
 
 

Bra avslut

Har varit en lång måndag och har jätteont i mina knän efter en mindre graciös ramling på gympan idag...
Kryper iallafall ner i soffan framför super 8 nu, bra avslut på kvällen!

//ellen


Mina bikinis

Inte för att man behöver bikinis just nu men jag fick lite sommarkänslor och tog fram de som passar.
USA-överdel - Cubus
Vita trosor - Gina Tricot
Turkos överdel - Cubus
Aprikos bikini - Gina tricot
Randig bikini - H&M
Lila bikini - Style by Tyra
 
Jag älskar alla dessa bikinis, trodde dock att den lila skulle vara lite ljusare i färgen när jag beställde den men den är ju fortfarande snygg. Min favorit är nog den aprikosa eller den turkosa överdelen med de vita byxorna, jag vill dock ha en ny, men måste hitta någon riktigt snygg isåfall.
Kommer antagligen inte behöva mer än dessa så vet inte riktigt om jag tycker att det är värt att köpa en ny... vi får se!
//ellen

Måndag 29 April

Har precis ätit lite och ska nu sätta igång och plugga, ska försöka att bli klar på 45 minuter. Efter det ska jag ut på en powerwalk med mamma och Astrid och då hade det varit skönt att få kvällen ledig sen.


Bloggar jag läser - del 1

Jag gör detta i två delar eftersom att jag läser ganska många bloggar.
http://kenzas.se/
http://danielalouise.blogg.se/
http://nyheter24.se/modette/chloeschuterman/
http://justindrewbieber.blogg.se/
http://www.nattstad.se/juliamalmsten
http://nyheter24.se/modette/angelicablick/
http://www.nattstad.se/owlish
http://littlemixsweden.blo.gg/
http://kingcrew.blogg.se/
http://www.nattstad.se/wilsonvanessas
 
//ellen

Ett starkt måste!

För mig nu till våren är ett par mönstrade leggings. Hur snyggt är det inte? Älskar det verkligen. Enkelt och snyggt. Älskar att gå runt i leggings och om man någon dag känner sig jätte slapp men inte vill gå runt i mjukis så är ju leggings lika skönt, till en stickad tröja till exempel eller en enkel t-shirt. Så det ska jag försöka få köpt så snabbt som möjligt!
 
 
Puss, Ida

Bästa som finns

Har haft djur hela mitt liv, just nu har vi bara en katt. Zach, min lille gose bebis! Och vi har nog allt som allt haft 13 djur genom. Kaniner, katter, hamstrar, fiskar haha osv. Skulle inte klara av att inte ha något djur alls. När jag flyttar hemifrån lär jag lätt köpa ett djur. En katt eller hund tror jag, skulle inte klara av att vara helt själv så djur är underbart..
 
 
Puss, Ida

Topp bästa känslorna!

Några av dom bästa känslorna är lätt:
- En sommardag när man varit ute i solen heeela dagen, kommer hem på kvällen och tar en härlig sval dusch och smörjer in sig med någon somrig body lotion. Jag skojar inte, den känslan är helt oslagbar.
- När allt rullar på. Allting bara går ens väg och man stöter inte på massa hinder.
- När man inser att folk/en själv mognat. Så underbart när folk som man kanske alltid halv gillat mognar till sig och man får sig en riktigt glad surprise.
- Känslan man har på sommarkvällar när man är med sina underbara kompisar och bara njuter. Den går inte att beskriva men jag tror ni förstår? Allmän lycka.
- När man kommer hem sent och däckar så fort man nuddar kudden. När man verkligen saknat sin säng och får kasta sig i den och sova ut verkligen, underbart.
 
 
Puss, Ida

Då kör vi!


Sorry

Har inte kunnat uppdatera på grund av dåligt internet. Men kom iallafall precis hem, har varit på bio med mamma, Cissi och min kusin. Filmen vi såg var jätterolig faktiskt så jag tänkte tipsa om den i ett eget inlägg. Nu ska jag ta bort sminket och läsa lite fysik innan jag kryper ner och kollar på någon film eller serie. Vi hörs snart!

//ellen


Standard!

Det bästa med söndagar är lätt att det hela tiden går något bra på tv. Så här i soffan spenderar jag gärna min söndag, underbart.

Ångestfri Söndag

Hej! Jag har ingen söndagsångest idag, brukar inte ha det men denna veckan kommer bli jätteskön. Dels så kanske vi bara går halvdagar i skolan ju, och på tisdag har vi friluftsdag som kommer bli som en slags klassens dag tror jag, onsdag är vi ju lediga och nästa vecka åker vi till Marbella. Även om det bara är några dagar så ska det bli hur skönt som helst!
Har nyss varit ute med Astrid och nu ska jag titta på WC finalen.
//ellen

Fixelifix

Ska sätta mig och fixa lite tidsinställda inför morgondagen nu. Så blir det lite vettiga inlägg och inte så mycket mobilinlägg. Låter det bra?
Sen är det söndags fixande som gäller, plugg och sånt kul. Men det är bara att bita ihop.
 
 
Puss, Ida
 

Ge mig

Tycker det är vrål snyggt med tatueringar. Vet att jag själv aldrig skulle kunna ha värsta maffiga tatueringen, typ något som täcker hela ryggen eller armen men en liten skulle jag verkligen vilja ha. Som något på handleden eller en text på sidan som på bilden här nedan, åh det är så snyggt.
Har små perioder då jag blir jättesugen på att skaffa en.. Som nu! Puss, Ida
 

Sunday wanties

1. Beanie men tryck. (Asos) 2. Zebra byxor. (H&M) 2. Orange T-shirt. (American vintage)
 
Detta skulle man inte tackat nej till just nu, känns dock onödigt att köpa långbyxor och beanie nu när sommaren ändå är nära, men till hösten ska jag lätt införskaffa mig detta!
//ellen

Hjälp

Har förstått att det gör ont att föda barn men denna jämförelsen var ju väldigt obehaglig.. Tack gode gud att jag inte behöver gå igenom det än. Ajaj fyfan
Puss, Ida


Avrundar denna lördags kväll

.. Genom att nu krypa ner i sängen. Hat kommit hem, tagit bort sminket och nu längtar jag verkligen efter att lägga mig i sängen och lyssna på musik tills jag somnar. Sov gott goingar!
Puss, Ida


Instagram recently

Tänkte följa strömmen och lägga upp bilder från min instagram den senaste tiden. Följ mig: ellenannerberg97.
Bild 1-Fettodag med Sara. Bild 2-En outfit, invigde nya ryggsäcken. Bild 3-Ute på en morgonpromenad i det fina vädret. Bild 4-På flyget påväg upp till Stockholm.
Bild 1-La upp bilden när vi köade utanför Globen. Bild 2-En bild ifrån den bästa kvällen i mitt liv, Justin konserten då alltså. Bild 3-Hade tråkigt när jag igentligen skulle pluggat och fastnade vid instagram istället. Bild 4-Kände att det var dags för en ego på insta, typ, haha.
//ellen

Småttingar

Fick ett sms av Frida förut som hade hittat en extremt gammal bild på oss, kolla vad små!
Älskar verkligen att kolla tillbaka på gamla bilder, bästa som finns
Puss, Ida


Mysigt

Idag ska jag, Ida och Johanna kolla på gamla klassiker med Audrey Hepburn bland annat. Ni vet ju säkert att jag älskar 50-talet så detta är verkligen perfekt för mig, haha. Tycker verkligen att man borde ha sett klassiker även om det är över 50-60 år sedan de blev stora.

//ellen


I love tiny moments

//ellen


Brunch

//ellen

Rise and shine!

Igår när jag la mig så hade jag verkligen planer på att sova ut så länge jag bara kunde men självklart vakna jag då vid kvart över nio.. Det är alltid så får mig, när jag kan sova ut vaknar jag tidigt men när jag ska upp tidigt vill jag inget annat än att sova längre haha..
 
 
Puss, Ida

2 favoriter i en bild

Godmorgon! Jag tog en lång sovmorgon, vaknade vid nio och har fortfarande inte gått upp ur sängen. Ville verkligen inte vakna idag, drömde att jag träffade Usher, Alfredo, Dj Tay James, Kenny och Justin, den var heelt cp men så underbar, och när man vaknar blir man jätteledsen...
Haha, iallafall så ska jag plugga och städa idag och senare vara med Ida och Johanna tror jag.
2 favoriter i en bild, Marilyn och Justin❤

//ellen


Topshop outfits

//ellen


Känslomässig kväll!

Sitter och pratar om allt och lite till. Fem tjejer till lite deppig musik och massa prat leder till massa känslor och tårar herregud haha.. Men också en hel del skratt. Älskar er iallafall tjejer, puss Ida


Det går utför..

Det slog mig hur längesen det var jag tränade. Kollade tillbaka på vår gamla blogg och kollade in mina små träningsperioder. Kunde hålla igång träningen rätt intensivt max några veckor och sen rann det ut i sanden.. Kan verkligen inte få in det som en livsstil liksom. Så tänker sluta med såna löften till mig själv. Att nu ska jag börja träna, det här kommer hålla och lalala för det gör det verkligen inte haha.. Får helt enkelt inse att träning inte är något för mig. Kan hoppas på att det blir det i framtiden men fram tills dess får jag leva ett liv som en soffpotatis och godis älskare haha..
 

Vad händer?

Fick idag reda på att bambatanter och städerskor osv antagligen kommer börja strejka runt om i Sverige. Detta börjar isåfall på måndag och vet inte riktigt hur länge det håller i sig.. Planen är då att vi elever ska gå i skolan halvdagar, alltså fram tills lunch och sen sluta efter det. Oooch om denna strejken skulle hålla i sig för länge så innebär ju det att vi förlorar väldigt mycket undervisning och då har det pratats (tror inte att det stavas så?) om att vi ska gå igen den förlorade tiden under sommaren.
 
Jag tvekar starkt på att någon av lärarna tror på att det kommer gå. Hur många elever kommer gå med på att spendera sitt sommarlov i skolan? Nja, tror inte det blir så många. Dock prata jag med mamma nu och hon sa att hon inte tror att det kommer bli någon strejk utan att det mest är prat. Senaste gången en sån strejk verkligen blev av var för typ tio år sen.. Men vi får väl se hur det blir, på måndag vet vi!
 
 
Puss, Ida

Ghs

Detta är det första året på minst 5 år som jag inte ska gå på Göteborg horse show, och trots att jag inte rider längre så skulle jag vilja gå iallafall en dag. Det är en speciell stämning i Scandinavium under GHS och alla är glada osv, härlig miljö helt enkelt. Men får nöja mig med att se sändningar detta året istället.
Bilder ifrån när jag red, har haft egen häst, 2 foderhästar och ett antal hyrhästar.

//ellen


Fredag!

Har matte no, sen so och sen är denna skolveckan avklarad. Trots att jag inte gått i skolan hela veckan så är jag riktigt seg och skoltrött. Så en helg sitter perfekt nu. Kvällen kommer spenderas med girlsen, men uppdaterar er mer senare. Ska kämpa mig igenom denna lektionen nu..
Puss, Ida


Snapchat kaos... Igen

//ellen


Fredag!!

Godmorgon på er, idag är det Fredag, skönt det! Ska stanna hemma från skolan idag.
Tråkigt väder men bara 11 dagar kvar tills Marbella!!
Vi hörs sen, puss.
//ellen


Outfit Torsdag den 25 April

//ellen

Beyonce for H&M

//ellen

Skillnad från då-nu?

Kollade tillbaka på gamla bilder, jesus vad mycket som har förändrats på ett år. Utseendet som tur är men också allt annat, nästan allting var helt annorlunda förra året, men jag är nöjd med livet som det är nu, och jag är mycket nöjdare med mig själv nu!
Januari 2012 vs Januari 2013
Februari 2012 vs Februari 2013
Mars 2012 vs Mars 2013
April 2012 vs Nu, April 2013
Kanske inte de bästa jämförelsebilderna men jag orkade verkligen inte leta efter bättre.
Kan iallafall konstatera att jag trivs bättre i ljust hår!
//ellen

Skärpning!

Något jag insett att jag verkligen suger på är att fixa outfit bilder.. Har iförsig alltid slarvat med det men ska försöka skärpa mig nu faktiskt. Tycker också att det är roligare att lägga upp outfit bilder nu när våren/sommaren börjar närma sig. Så ska försöka skärpa mig, lovar.
 
 
Puss, Ida

Tips - vaseline

Något som alla borde ha, iallafall tjejer, är vasline. Finns att köpa lite överallt och kostar ingenting typ. Man kan ju ha det till läpparna som ni vet vilket är jättebra, men det jag tänkte tipsa om är att ha det på ögonfransarna.
Om man duttar på lite vaseline på ögonfransarna någon gång då och då så lovar jag att ni kommer se att dom blir både fylligare och lite längre, stort tips!
//ellen

Sneakpeak

//ellen


Snygga träningskläder

Inte för att jag tränar nowadays hehe, men ni kanske blir lite inspirerade iallafall!
//ellen

Frank Ocean

 
Han är faktiskt rätt bra måste jag säga! Och man tröttnar inte på hans låtar på samma sätt som med många andra eftersom att hans låtar inte spelas sönder haha.. Så om ni inte lyssnat på hans låtar så tycker jag att ni ska ge dom och honom en chans.
Puss, Ida

Godmorgon Torsdag

Sitter i köket och äter samtidigt som jag pluggar in massa gamla glosor, vi har prov i spanskan idag. Ni får ha en underbar Torsdag så kommer tidsinställda under dagen!
//ellen


Home sweet home

Sådär ja. Nu är jag hemma, pappa hämta upp mig vid halv 8 så följde jag med han till maxi där jag sprang på lite härliga människor, haha. Nu är det duscha och plugga som står på schemat. Tvekar på att jag kommer orka plugga men ska försöka!
Ska fixa något tidsinställt för imorgon också innan jag duschar. Puss, Ida
 
 
Älskling

Kaos i klassen

Idag efter nationella provet när vi väntade på att bli fria igen så kaosade klassen på snapchat, hemska bilder kan jag lova er men kan inte visa alla haha...
Dessa är tagna från Andreas blogg -> www.nattstad.se/owlish

//ellen


Trötta gänget!

Ligger i soffan med en halv sovandes Ellen och Cissi. Har kollat lite på fysiken men mest legat och snackat, snapchatat och inte gjort så väldigt mycket vettigt.. Vet inte var min energi är? Känner mig mer död än levande.
Puss, Ida


Svar på kommentar

Kan du visa bloggarna du följer? :)
Absolut, fixar ett inlägg i veckan :)
//ellen


2 nya

Slapp vit T-shirt (som är lite för stor men whatever) från Hollister.
Haremsbyxor från Bikbok.
//ellen

Trött är bara förnamnet!

.. Men tack gode gud så är nästa lektion vår sista riktiga lektion sen är det dans som gäller, och sen ska jag få köpa min älskade thai mat och spendera denna dagen till att plugga hos Cissi och Ellen. Fattar inte ens varför jag bloggar nu då jag inte har något att säga men det är väl alltid kul att ha något att läsa haha..
Puss, Ida


Believe Tour 22 April

Bästa timmarna i mitt liv ♥♥♥♥♥
//ellen

Vad gör jag här?

Då var det nationella i engelska klart. Det kändes som det gick helt okej iallafall. Något som inte känns okej är att vara i skolan igen.. Känns bara helt fel, vill tillbaka till Stockholm. Menmen, denna skoldagen ska jag nog klara av. Det är veckans längsta men vi har dans i slutet så det är skönt.
Ha en bra dag, puss Ida


Inköp från Stockholm!

Fick med mig dom här två plaggen plus en Justin tröja hem, haha.
Jeans var verkligen välbehövligt så dom är jag riktigt nöjd med.
 
 
Puss, Ida

Älskade säng!

Nu jävlar ska det sovas. Har gosar ner mig i sängen. Ett ben över och ett under täcket - perfekt. Så nu blir det musik tills jag somnar. Sov gott goingar!


Jag...

♦är väldigt lycklig just nu och allting känns bra. ♦är en sucker for Lana del Rey, älskar 90% av hennes låtar och tröttnar verkligen inte. ♦biter på naglarna, och jag hatar det men kan verkligen inte sluta. ♦är allergisk mot pollen, så mina ögon lever sitt eget liv på våren. ♦har en väldigt speciell relation till mina kompisar, åtminstonde de närmsta. Vi är ganska hårda mot varandra och beter oss inte som typiska tjejer, verkligen inte. ♦älskar verkligen att  blogga, blev jättestressad av att ha en bloggpaus. ♦har hittat mer inspiration till skolan nu, känns jättebra eftersom att det verkligen är slutspurten nu.
 
//ellen

Åååh underbart!

Precis kommit hem för en liten stund sen. Fy satan vad jag saknat min säng, det är sjukt. Har haft ett mer än grymt dygn i Stockholm med brudsen men det är alltid skönt att komma hem. Min åsikt om konserten var ungefär som Ellens, den var helt underbar! Lipa som en idiot i början och vakna upp med ont i halsen. Detta var verkligen ett minne för livet och jag har haft så jäkla kul. Kommer verkligen sakna denna lilla resan, konserten och Justin!
 
Men nu är det packa upp, duscha, plugga, sova som gäller. Är äckligt trött och är helt slut i både huvudet och kroppen. Mina ben är verkligen döda så sömn är något jag behöver nu men ska försöka få gjort lite vettigt innan jag somnar. Vi hörs sen, puss Ida
 

JUSTIN DREW BIEBER - MY HERO ♥

Kan inte fatta att för mindre än 24h sedan så stog jag inne i Globen och såg mitt allt, live. 
Jag kan inte förklara det så att ni förstår, men tänk er att ni har dött och kommit till himlen där allt är perfekt, så kändes det under 2 timmar igår kväll. Jag kan verkligen inte beskriva hur mycket Justin betyder för mig, förstår det inte ens själv.
Konserten var i vilket fall huuur grym som helst, hade gåshud hela kvällen, tog ganska mycket bilder som kommer komma upp i en bildbomb imorgon.
Allt känns som en dröm just nu, det är för bra för att vara sant.
Extra mycket + var att DJ Tay James var där! Höjdpunkten på kvällen var liksom när han skrek "We gon' do it like when I say Justin you say Bieber, JUUUSTIN...".
Ååååh allt var så jävla underbart, trots förseningen, det var värt väntan. Känslan och stämningen kan inte förklaras, framförallt under de gamla låtarna, man får helt enkelt uppleva det själv.
Här kommer några bilder iallafall.
COUNTDOOOWN!!
Svettig bild haha, men jag bjuder.
//ellen

Pluggtips

Det är mindre än 2 månader kvar i skolan nu och då brukar det alltid vara extra mycket läxor och sånt. Så tänkte ge några tips om hur jag tycker att det blir lättare att ta tag i skolan.
  • Skriv upp alla läxor du har. Gör en anteckning på mobilen där du skriver upp alla läxor du har och till vilken dag.
  • Hitta ditt sätt. Alla lär sig inte på samma sätt. Vissa kanske koncentrerar sig jättebra när dom sitter på ett fik och pluggar, men för vissa funkar det inte alls. Så hitta vart och hur du koncentrerar dig.
  • Se till att planera och prioritera skolan. Ta kanske 3 dagar i veckan då du sitter och bara pluggar, så får du gjort många läxor. Dom andra dagarna kan du vara med kompisar eller hitta på något annat kul.
//ellen

Hem igen

Sorgligt och skönt på samma gång. Nu sitter vi iallafall på Arlanda och väntar på flyget hem. Berättar mer om gårdagen när jag sitter vid en data och kan lägga in bilder osv. Kan bara säga att det var det bästa jag har varit med om i hela mitt liv!!
//ellen

Keane

Ett band som jag har börjat lyssna på ganska mycket är "Keane", de har jättebra texter och lite annorlunda låtar, som jag gillar. Alla lyssnar inte på dom så man tröttnar inte på samma sätt. Tycker iallafall att ni ska lyssna på dom om ni inte har gjort det!
//ellen

Before i die

 
Puss, Ida

Peter pan

Finns det någon som delade samma lilla crush som mig? Kommer ni ihåg den otecknade Peter Pan? Han som spela Peter Pan tyckte jag verkligen var hur söt som helst. Älskade filmen och honom. Han har ju inte direkt blivit jätte ful nu heller men kommer verkligen ihåg hur söt jag tyckte att han var, kolla lockarna haha..
 
 
Puss, Ida

The 50's

Jag är jättefascinerad utav gamla saker, hur en viss plats såg ut för 100 år sedan t.ex, retro och framförallt 50-talet. Skulle gjärna ha velat leva då. Legender och ikoner som t.ex Elvis, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Grace Kelly osv, levde då.
Jag älskar Marilyn, tycker det är jättecoolt att hon fortfarande är så känd, 50 år efter hon har dött och hon är verkligen en inspiration.
Jag ska inte spåra iväg för mycket men inspireras mycket av 50-talet och alla dess färger, former och personer ;).
//ellen

Bilder i repris

Älskar att kolla tillbaka på bilder. Finns så mycket minnen i vissa bilder, det är sjukt. Skulle aldrig någonsin kunna överleva utan att få ta kort. Det är verkligen det bästa som finns, att kolla tillbaka på gamla bilder!
 
 
Puss, Ida

Min kära IPhone

Tänkte ge er en liten guide igenom min telefon och visa er vilka appar jag brukar använda och lite så.
Snapchat - skickar säkert åtminstonde 50-100 snapchats om dagen, tycker det är hur kul som helst! (heter ellenannerberg där om någon skulle vilja lägga till mig😋)
InstaStitch, Photo Collage & PE-Fotolr - Dessa apparna använder jag om jag ska göra collage, redigera bilder, skriva något på någon bild etc.
Instagram - Tror alla vet vad det är haha, men är verkligen helt galen i instagram, checkar in säkert 30 gånger om dagen.
WeHeartIt - Kan inget annat än att älska WeHeartIt, känns som att genom att kolla igenom mina album så kan man se hur mitt liv sett ut och varit det senaste året ungefär.
Bloggar - Nästan alla bloggar jag läser är samlade i dessa två mappar.
Kläder - Ganska uppenbart vad denna mappen innehåller.
Spotify - Har ingen egen men Lovisa är så snäll som lånar ut sin till mig, så nu kan jag lyssna på musik överallt, när som helst.
Polyvore - Här gör jag alla klädcollage som jag lägger in på bloggen, men även så brukar jag bara kolla runt ibland och se om man hittar något snyggt klädesplagg.
Reseplanerare - För att kolla upp spårvagnar, bussar eller tåg, jättesmidigt!
Blogg.se - En självklarhet, jättelätt att slänga in ett inlägg härifrån om man inte orkar, eller har tid till, att gå in på datan.
En bild på min ashärliga bakgrundsbild och hur det ser ut där nere (det där lät jävligt fel, men ni förstår vad jag menar).
Och till sist bild på mina bakgrunder.
Nu har jag i princip visat upp mitt liv för er, så hoppas att det var underhållande!
//ellen

Kärlek gånger 100

Fick dom här shortsen när jag fyllde år. Älskar dom verkligen, så nu väntar jag bara på att sommaren ska komma så jag kan inviga dom! 
 
 
Puss, Ida

We're up in the air!!

Äntligen fattar man att detta verkligen händer på riktigt. Vi ska se Justin på riktigt. Nu sitter vi som ni säkert förstog på flyget, jag är spänd, förväntansfull, lite nervös och hjärtat bankar verkligen i 170.
Jag kan inte fatta att om några timmar så kommer en av mina högsta drömmar sedan flera år tillbaka gå i uppfyllelse. Om några timmar står jag i Globen och ser världens absolut bästa Justin.
Detta kommer utan tvekan bli det bästa dygnet i mitt liv hittills!
Tidsinställda kommer och självklart live-uppdatering från mobilen också.
//ellen
 

Taggar upp

Kollar på All around the world nbc special!
//ellen

Steve Madden

För er som inte visste det så är jag en shoe-aholic, och ett skomärke jag verkligen har fastnat för är Steve Madden, han har verkligen lyckats. De flesta skorna är helt gudomligt snygga och verkligen to die for! Vill jättegjärna ha ett par men kan inte bestämma mig för vilka. Modell? Färg? Heels? Flats? Beslutsångest!
Och här kommer ett collage med förslag på hur man kan matcha några olika skor.
//ellen

Moooorning!

Godmorgon! Har nu vaknat och ska snart hoppa in i duschen sen vid kvart över tio kommer Saras pappa och kör oss till flygplatsen. Är trött eftersom jag inte sovit toppen bra, men kommer gå på hel varv hela tiden ändå. Detta kommer bli grymt. Hoppas att ni alla också får en bra dag för det kommer vi ha!
puss, Ida

1 day left!

Hejhej ligger nu hemma hos mig (Sara) tillsammans med Ellen Cissi och Ida. Imorgon ska vi upp vid typ 7 halv 8 för göra en mumsig frulle hehe, sen vid typ kvart över 10 så kommer min pappa och hämtar oss och kör oss till flyget upp till Stockholm! Helt sjukt att vi ska se justin bieber imorgon kan typ inte fatta de! Aja men iallafall nu så ska vi gå och sminka av oss och sedan ska vi lägga oss och kolla på never say never. 
God natt och sov gott sötisar 😇😇
/Sara 

Färdigpackat

//ellen

Throwback

En bild på mig och Johanna ifrån nyår. Snart har det gått 5 månader på detta året, och hjälp vad fort det har gått, och så mycket som har förändrats!
//ellen

Godförmiddag!

Nu har mormor och morfar precis åkt och jag hade nu tänkt gå ut och lägga mig i solen lite, helt underbart väder! Sen ska jag packa iordning allt och om ett par timmar ska jag in till Sara för där kommer jag, Sara, Cissi och Ellen sova inatt. Och imorgon åker vi, fy satan vad underbart.
nej nu ska jag ut i solen, puss Ida!

Lite mer mm i livet

//ellen

Bästa Söndagen på riktigt länge

Godmorgon på er! Jag är helt jävla cp lycklig idag och helt hyper, för idag är det 1 idag kvar till jag ska få se min inspiration LIVE. Har dröm om det i flera år så det känns helt sjukt.
Jag ska iallafall städa, packa, duscha och fixa tidsinställda nu, ska möta Johanna en stund sen med tror jag. Vi hörs under dagen.
//ellen

JAA

DNA finns ute på spotify nu!! Blev jätteglad haha!
//ellen

Wääää

Ligger just nu och kollar på pensionärsjävlar, ska snart kolla Irene hyss och sen kommer jag somna som en sten. Är helt slut.. Bloggappen funkar inte heller, får panik. Men får blogga via internet istället. Ville mest flika om för att visa att jag lever, inget speciellt jag ville säga egentligen. Puss så länge, Ida
 

Mot Simon

Är med Sara nu, vi har inget att göra så vi ska inkräkta Simons crib! Hörs sen.
edit! Vi gick aldrig över för dom va med några andra haha så vi ska ta en promenad och köpa något gott istället, viktig information jag vet.
//ellen

ÅÅÅÅH MAJ GAAAAD

Mitt hjärta slår i 570 just nu, första gången i Sverige omgaaad.
//ellen

Stressaaaa

Hej! Har nu kommit hem till pappa, sov som sagt hos Cissi och Ellen från igår till idag och ikväll ska jag sova hos mormor och morfar. Vägrar sova hemma hos mamma där jag egentligen är nu eftersom att lilly är magsjuk. Det finns inte på kartan att jag ska ligga magsjuk när vi åker på måndag så därför får det bli såhär.
 
Har precis fixat lite tidsinställda för måndag - tisdag. Nu ska jag bara slänga ner lite saker i väskan och sen går jag upp till mormor och morfar. Men nu är det stressigt så uppdaterar mer senare, puss Ida!
 

Hollister pants

//ellen

Härlig Lördag

Hej på er, har precis kommit hem ifrån en härlig promenad på ca 5 km. Min blogg app bara stänger ner sig när jag öppnar den så jag har inte kunnat uppdatera förens nu. Ska iallafall sätta mig vid datan och tidsinställa inlägg tills på Måndag och Tisdag, för det sista jag kommer tänka på är att blogga då.
//ellen

Godmorgon!

Hade en bra kväll igår och sov sen hos Cissi och Ellen. Nu har jag vaknat upp i Cissis säng av att Ellen kom in och väckte oss, morgon pigga jävel.. Men hon har fixat frukost och solen skiner som bara den. Det kan inte bli bättre men vi hörs mer sen ville bara säga godmorgon! Puss, Ida


Fredag 19/4

Har precis kommit hem, tagit bort sminket och hoppat i sängen.
Har spenderat min kväll med Sara, Johanna, Ida, Simon, Johannes och Linus. Först var det bara jag, Sara och Johanna, vi kollade på tv och snackade osv. Lite senare mötte vi dom andra och hängde XD haha nejmen hade en mysig kväll iallafall.
Nu ska jag sova, vi hörs imorgon. Puss och godnatt!
//ellen

My crib

//ellen


New in

//ellen


Bästa från My World

//ellen


Thank god it's friday

Hej på er, Fredag idag och jag är hur glad och trött som helst!
Efter skolan idag åkte jag och vaccinerade mig, så nu är första sprutan gjord. Skönt!
Ska iallafall göra Picasso pannkakor nu och efter det ta en liten nap.
Skulle egentligen på krök idag men jag skiter i det och har tjejkväll med Sara och Jogge, är så förbannat trött!
//ellen


Yey

Fick beställt hem denna jackan igår så den kommer nog någon gång nästa vecka. Har prövat den för ett tag sen och den satt jättebra så får hoppas att den kommer så snabbt som möjligt. Gillar att den är rätt enkel men i olika material så det blir lite roligare än en helt vanlig skinnjacka!
 
 
Puss, Ida

Bamba


Åh det finns inget bättre!

 
Puss, Ida

Vad är det häääääääär

Får grova panik attacker över min mobil, eller internetet rättare sagt. Mitt 3g försvinner hela tiden och då går det verkligen inte att göra något. Ta emot sms, samtal osv. Ooooch när jag väl har internet så är det e?! Vilket iprincip är precis lika kasst som att inte ha något 3g alls. Fattar inte vad som händer men det suger så jäkla hårt.
Hoppas verkligen att det löser sig snart..
 
 
Puss, Ida

Bilder från min Torsdag


6 enkla övningar för en platt mage

Dessa övningarna är jättebra eftersom att när man börjar få muskler så blir dom jämnare och inte lika bulliga som om man bara gör vanliga situps hela tiden. Så detta borde ni prova, jag brukar oftast göra den varje kväll, trotts att det inte är så jobbigt så kan man faktiskt få träningsvärk.
//ellen

Dagens!

 
Puss, Ida

Tips!

Tänkte tipsa er om en serie som jag är rätt säker på att många aldrig hört talas om innan för jag hade först ingen aning om vad det var för någon. Har dock bara sett nästan fyra avsnitt men den verkar riktigt bra! The secret circle heter den och den är lite annorlunda från andra serier men helt klart sevärd.
 
 
Puss, Ida

Bild!

Har just nu bild, detta är näst sista lektionen. Sen har vi svenska och då ska vi hålla tal, får hoppas att det går bra. Efter skolan ska jag iallafall upp till pappa för att hämta massa saker. Glömmer ALLTID något när jag byter.. Så störande!
Vi hörs senare, puss Ida


Nedräkning!!!

Nu är det 4 dagar kvar.. Tills jag och tjejerna åker upp till Stockholm för att se Justin. Är så sjukt taggad och jag vet att denna lilla resan kommer bli mer än bra. Känns redan nu som om jag kommer spricka av lycka så vågar inte ens tänka på hur jag kommer vara på måndag då vi åker. Åh det kommer bli underbart. Stockholm och Justin, here we comeeee!
 
 
 

This

//ellen


Godmorgon

Hej på er, jag har legat och dratt mig i över en timma nu, hur skönt som helst och så mysigt när man hör regnet mot rutan. Nu ska jag iallafall pallra mig upp och göra iordning mig inför skolan.
Har fixat tidsinställda och såg att Ida hade gjort det med så usel uppdatering blir det väl inte, puss på er och ha en bra Torsdag!
//ellen


Levis+converse

//ellen


Effektiv dag!

Hej! Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag hittills. Dock har denna onsdagen känts evighetslång men är iallafall hemma nu och har precis varit ute på en härlig powerwalk. Skulle sprungit men är för lat, haha. Men solen har varit framme riktigt mycket idag, så himla skönt!
Nu ska jag fixa tidsinställda inför morgondagen och sen blir det plugg. Har rätt mycket denna veckan men nu är det bara två dagar kvar så det ska jag allt klara av. Puss, Ida
 

Dagens

//ellen

Gott e de


I'd go lesbian for her

God hon är så grym, helt jävla galet, ryser varje gång jag hör hennes låtar!!

//ellen


Lördagen som va

Bjuder på några bilder ifrån i Lördags då jag och tjejerna först var hos Sara och åt middag och drog sedan till Surte. Det var lite segt i början men senare blev det väldigt kul faktiskt!
//ellen

Klar

Är klar med båda nationella proven i SO och det känns jävligt skönt! Har ett till NP idag eftersom att jag missade kemin.
Sitter iallafall kvar i klassrummet och lyssnar på musik och kollar Weheartit.
Har ingenting att säga igentligen men aa, tidsinställda kommer under dagen, poss.
//ellen


Det omöjliga

Fastna med att kolla på klänningar istället för att jobba med tekniken men det är för mig lika bra att börja kolla lite nu, har alltid sån beslutsångest och vill inte behöva sista minuten köpa någon bal/avslutningsklänning så lika bra att börja spåna lite redan nu.
 
Klänningarna nedan kommer alla från nelly.com! Kommer väl fastna med att kolla klänningar hela kvällen..
 
 
Puss, Ida

Alive

Precis som Ellen så måste jag säga att det känns skönt att vara tillbaka! Det är inte fören man som nu till exempel tar en paus som man faktiskt inser att det känns rätt tomt att inte blogga, haha.
Hursomhelst så har jag nu kommit hem, var precis ute på en rask promenad med musik i lurarna så nu ska jag ta en snabb dusch sen sätta mig och intensiv plugga en stund. Efter det ska jag se om jag hinner sätta mig och göra lite tidsinställda inför veckan. Lika bra att göra det när man har kvar ideerna, men hinner jag inte idag så blir det prio 1 imorgon. Det lovar jag, puss Ida!
 
Nu blir det ingen ny bild men har hittat min kameraladdare (yey) så ska börja använda kameran mer istället för mobilbilder!
 

We're back on track!

Äntligen mina vänner, så har vi dragit tummen ur röven och gjort en ny design, så nu är vi back on track!
Jag har faktiskt saknat att blogga, men ett uppehåll behövdes också för nu har jag tankat på med massa idéer, haha.
Under tiden bloggen inte har uppdaterats så har lovet tagit slut och skolan har börjat igen, jag har varit på fest och andra roliga saker med goa kompisar och bara blivigt hög på livet.
På Måndag åker järngänget till Stockholm och kollar på JUSTIN!! Tänker inte ens försöka att förklara hur jag känner för det går inte.
Vi lär höras snart igen iallafall, puss på eer.
//ellen

Arg

Åh blir så irriterad på mig själv. Skulle fixa designen och så råka jag fucka upp allting, och mammas dator är heelt mongolid så den gör ju allt bara värre. Tar nog en bloggpaus tills Ida är tillbaka och designen är fixad, orkar inte med mig själv ibland haha. Puss på er.
Ellen


4 bilder till från igår

//ellen

How ya doin'?

 
//ellen

Die another day

Hej på er! Sitter i soffan med Sara nu och kollar på en gammal Bond film - "die another day", har aldrig sett den faktiskt, den ända Bond filmen jag har sett är Skyfall.
Fick iallafall ett sms av Ida nyss och hon lever! Hon får sin mobil tillbaks på Onsdag så tills dess antar jag att ni får nöja er med mig.

//ellen


Dagens look

//ellen

Det blev en myskväll

//ellen


Alice's dop

Kom precis hem ifrån min kusinbarn Alice's dop, det var kul att träffa lite släkt och så igen och se lilla Alice, men det blev lite långtråkigt.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska vara med Sara iallafall och är jättesugen på myskväll eftersom att vädret suger, men Sara vill inte det haha, så vi får se vad som händer.
Här har ni bilder från dagen iallafall.
//ellen

Dop nästa!


Converse ft. Missoni

Har ni sett skorna från det nya samarbetet mellan Converse och Missoni? Det får både hiss och diss från mig, det är en bra idé och vissa av skorna är jättecoola, men vissa lyckades dom inte alls med!
//ellen

True story bro

//ellen


Some info

Ida kommer antagligen inte att blogga idag, kanske imon men jag vet inte.
Hon har varit lite bad idag nämnligen och hennes mamma har tagit hennes mobil, med all rätt haha.
Därför kommer iallafall uppdateringen bli sämre tills hon får tillbaka den, eftersom att hon bara bloggar från mobilen!

//ellen


Får inte nog av kvinnan

Veet att jag har bloggat om henne innan men får inte nog av henne. Angelica Blick måste vara Sveriges snyggaste kvinna och jag blir så inspirerad av henne, hennes blogg är helt klart min favorit!
Angelicablick.se

//ellen


Lunch


All punk

Godmorgon på er! Hoppas ni har sovit gott, det har jag. Har legat och dragit mig i någon halvtimme och nu ska jag upp och göra frukost. Är superhungrig, vi hörs senare ville bara få sagt godmorgon.
Puss, Ida


Jobba

Ska jobba från nu tills klockan 2, har inte fixat några tidsinställda men försöker blogga på lunchen, ha en bra Fredag!
//Ellen


Natti natti

Har nu kommit hem och längtar verkligen efter att hoppa i säng. Detta har varit en lång dag och jag har varit igång non stop så nu ska jag lägga mig och sova så länge jag bara kan. Imorgon är det fredag.. Hjälp. Har inte denna vecka gått fort? Det tycker jag verkligen.. Sista helgen innan skolan drar igång igen, åh.
Men vi hörs mer imorgon sov gott goingar, puss Ida


I'm out

Nu kryper jag ner och kollar på Revenge innan jag somnar, har verkligen fastnat för den serien nu. Det är nog mitt största problem, att så fort jag börjar kolla på en ny bra serie så bli jag helt besatt och kollar en hel säsong på några dagar haha... Vi hörs imorgon iallafall, puss och godnatt!

//ellen


- och +

+ Att man är ledig från skolan, självklart. Inga läxor och prov att tänka på. Helt underbart
+ Att man inte har några speciella måsten. Man gör vad man vill och hinner med så himla mycket nu på dagarna när man inte är i skolan största delen av dagen!
 
- Att man tappar rutinerna. När man går i skolan så har man mer vardagliga rutiner liksom. Nu blir allt lite som det blir, både bra och dåligt med det!
- Maten. Herregud säger jag bara. På lov äter jag mest när jag har tid liksom (väldigt dåligt faktiskt) och för att inte nämna allt godis. Mår dåligt när man tänker på hur mycket godis jag tryckt i mig dom här dagarna. Menmen, är det lov och påsk så är det!
 
 
Puss, Ida
 

2 egos


Dagens inköp

 
Två blusar och två par jeans, supernöjd verkligen!
Puss, Ida

Stressa!

Är nu hemma och har hunnit äta. Ska nu direkt ut till bilen igen så ska mamma köra mig till morfar så ska jag jobba med honom resten av dagen. Är helt slut men ska kämpa mig igenom denna kväll. Fixa något tidsinställt ska jag hinna nu innan jag åker också så blir det inte helt dött från mig!
Puss, Ida

Random bild


Så härligt

Sitter på ett berg och njuter av solen, det är över 10 grader i solen och helt vindstilla, såå skönt!!
När jag kommer hem ska jag iallafall träffa Johanna så får vi se vad som händer.
Pussar från Ellen


En outfit

//ellen

Klätterapa


I mitten av ingenstans

Är i bilen nu, någonstans i Ulricehamn. Ska till lager 157 eftersom att vi inte varit där på åratal. Dock så hittar varken jag mamma eller Mimmi så vi har suttit i bilen i 2 och en halv timme och det skulle egentligen tagit typ 1 timme.. Jag orkar inte. Men tror vi borde vara framme snart. Har bara en sak jag ska leta efter, vita jeans!!!
När jag kommer hem i eftermiddag så blir det jobb hela kvällen, väldigt välbehövligt.
Puss, Ida


Min morgon

Idag vaknade jag strax efter 7, drog på mig träningskläder och gick ut på en kort springtur, sedan har jag fixat lite hemma, ätit frukost osv och nu ska jag åka in till mammas jobb och jobba några timmar.
Vet inte om jag träffar någon eller så i eftermiddag, får se!
Tidsinställt har jag iallafall fixat, puss.
//Ellen


Let's do it again

Nu är jag hemma. Spenderade kvällen hos Johanna med henne, Cissi och Sara. Köpte thai mat, jordgubbar och kolla sen film osv under kvällen. Har redan kommit hem så det blev inte så sent idag, fick skjuts hem av Saras pappa också. Så skönt!
Idag har varit en bra och vårig dag. Så himla härligt när det faktiskt är plus grader på dagarna.

Imorgon ska jag verkligen sova ut, halva dagen om det är så. Nejmen behöver en natts ordentlig sömn så imorgon ska jag sova som bara den. Men nu ska jag kolla någon film tror jag och sen försöka sova.
Sov gott, puss Ida!


Hipster

Jag och Johanna har bestämt oss för att vi ska bli hipsters! Nej men jag tycker att det är så tråkigt när alla går runt och ser exakt likadana ut i stort sett, tycker det är jättecoolt med folk som vågar stå ut och ha en unik stil.
Hipsters var väl att ta i men vi ska skapa våran egen stil, typ...


On el buss

På 753:an sitter jag just nu, väntar på att bussen ska åka från bron. Ska hem till Johanna och sen får vi se vad som händer dom kommande timmarna. Planerna är lite oklara just nu så hör av mig senare när jag vet mer!
Puss, Ida


Revenge


Frukost!

Åkt ner till Ellen och Cissi så nu blir det frukost. Åh så gott! Riktigt hungrig!
Puss, Ida


Jag tackar gudarna

Hade planer på att gå hem men fattar inte varför jag försöker lura mig själv. Skulle aldrig gjort det.. Så pappa kommer om 5 minuter ungefär. Lifesaveeeeer. Ska bara mysa tills jag somnar, bra avslut på denna tisdagen.
Puss, Ida


PORTKOD1321

Sitter just nu hemma hos mig (Sara) tillsammans med Ellen Ida och Johanna och ser på portkod 1321 älskar verkligen den serien! Vid lunch idag så tog jag spårvagnen ner till stan och mötte upp Ellen Cissi och Johanna, sen så kom även Ida och då gick vi och lunchade och satt och pratade i typ 100 år så underbart! Sen så åkte vi och köpte jordgubbar och vit chockad, egentligen så skulle vi köpt yollibox men det fanns ju såklart inte what a surprise..
Känner att jag har blivit en liten del utav Ellen och Idas blogg hehe.
/Sara 💋


Bilder från dagen!

/Ida


You have to remember the beginning when you are near to the end

//ellen

Tisdag 2 April

Hej på er, har varit ute på en långpromenad med Astrid och när ni ser detta inlägget har antagligen jag och Johanna varit inne och ätit på mammas jobb och är nu påväg in till stan, efter det ska vi in till stan och i eftermiddag/kväll ska vi fika med Sara och Ida med.
Kanske sover hos Sara men jag är inte helt hundra på det.
//ellen

Effektiv förmiddag

Vaknade sju idag och gick sen ut en promenad i vår vädret med Cissi, Ellen och Johanna. Åkte sen till läkaren och nu är jag hemma. Är jättetrött nu så ska sätta på pll och halvsova, nejmen ta det lite lugnt. Ikväll ska jag in till stan och sova hos Sara med girlsen. Ska också försöka ringa morfar innan jag åker och kolla om jag kan jobba lite med honom. Är SÄMST på att hålla i mina pengar och nu är det verkligen inte lång tid kvar tills vi åker till Stockholm så tror att det är dags att börja tänka smart nu..
Puss, Ida
 

Pyjamas

Lite lajv-bilder men dom var mysiga tyckte jag, haha.
 
Här är iallafall min nya pyjamas, köpte den på H&M igår och den är verkligen helt underbar!
Den är jättemjuk och sommrig, är helt kär.
Kostar 199 kr /set och finns på H&M som sagt.
//ellen

Wää

Har nu varit på min årliga lungkontroll haha! Och nu sitter jag i väntrummet och väntar på att få ta den andra livmoderhals sprutan, farmor är här också som min chaufför, hon har en liten högläsning ur tidningen haha..
Puss, Ida


Någon ger upp

/Ida


Säger godnatt med dessa, puss Ellen


Stensjön

Skynda mig hem efter kalaset och hämta tjocka kläder så nu har jag gått ner till sjön där Olivia, Lovisa, Cissi, Ellen och Johanna är, kallt som fan men väldigt mysigt.
Puss, Ida


Släktkalas

Är just nu uppe hos mormor och firar mig, i efterskott. Fått jättefina saker så är allt nöjd! Får se vad som händer sen ikväll, tror jag ska träffa kompisar om jag hinner iallafall men det gör jag nog!
Hoppas ni får en bra måndag så hörs vi lite mer senare. Som alltid så har jag knappt något batteri så måste hem och ladda mobilen sen en sväng!!! 4% det är härligt..
Puss, Ida


Update

Kom precis hem ifrån några goa timmar i stan! Fick med mig en pyjamas och ett linne hem, linnet ska jag lämna tillbaka men pyjamasen är jag helt kär i!!
Nu ska jag iallafall äta lite, kolla på ett avsnitt av revenge, byta om och sen träffa Johanna och antagligen Lovisa och Olivia också.

//ellen


Min outfit idag

//ellen


På bussen

Är påväg till Mölndal, ska träffa Cissi där och sen åker vi vidare in till stan. Försov mig redigt mycket idag också så vakna och gjorde mig färdig på knappt tio minuter så ser verkligen ut som en köttbulle men är glad ändå för de är sol OCH varmt, vår på hög nivå.
Puss, Ida


Bra

Kommer vara äckel päckel trött imorgon eftersom att jag inte kan somna nu.. Åh jag orkar inte. Haha, det var allt jag ville säga.
Puss, Ida


Sommaren 2013 SKA jag

//ellen


RSS 2.0