Lagom trötta

Från vi kom hem tills nu har jag och Hannah legat i Cissis rum och sovit. Är väldigt väldigt trött. Har iallafall haft en bra dag, var inte med på så många saker, men hade vattenkrig iallafall och ställde tillslut upp och sprang stafetten som vi vann! Stolt ;)
Snart ska jag äta och duscha innan mina kusiner + moster kommer hit för att äta tacos, ikväll ska jag och några andra till slottskogen och grilla och lite så.

Bilder från imorse, åt världens godaste amerikanska pannkakor!

//ellen


Bilder från igår

Mitt hår ser jättefett ut på bilden...

//ellen


Idrottsdag!

Hej hej! Just nu ligger jag (Sara), Ida, Ellen, Cissi, Andrea, och Madde och solar lite smått eftersom vi har lunch. Halv 12 så ska vi ha 60 meter och sen så har vi några mer stationer innan vi slutar. En väldigt härlig dag om ni frågar mig 💋
/Sara


Snabba shorts!

Hitta ett par jeans i garderoben igår som jag fått av mamma för en evighter men dom har aldrig passat ordentligt så gjorde om dom lite snabbt till ett par shorts istället. Perfekt!
 
Före:
 
Efter:

Usch

Detta är det fulaste jag har sett... Någonsin... Fyfan.

//ellen


Detta var inte igår!

 
Puss, Ida

Utelåst

Kan väl säga att jag har gjort en Ida, glömde min nyckel i Saras väska, mamma jobbar och Cissi är hos frisören i ett tag till. Sitter ute nu och väntar vilket i och för sig är ganska skönt men jag måste verkligen in och duscha och så. Får hoppas att någon kan komma snart. Har iallafall varit vid sjön i några timmar med Sara och Hannah, det har varit sjukt mysigt. Tog ganska många bilder med Hannahs kamera som kommer upp så fort jag får dom!

//ellen


Avundsjuk

Skulle döda för att ha sett beyonce nu när hon spelade här i Sverige, nä okej inte riktigt. Är inte världens fan av henne men tycker utan tvekan att hon är en av världens finaste kvinnor och hennes röst är ju gudomlig så det skulle vara kul att se och höra henne live. Undra om hon är lika bra då? Tror faktiskt det..
 
 
Puss, Ida

Outfit 30/5

//ellen


Godmorgon!

Godmorgon på er! Hoppas ni har sovit gott för det har jag verkligen inte gjort. Har iallafall fått några timmars sömn och nu är jag vaken. Ligger och kollar på Django, vet verkligen inte om den är bra eller inte men har läst mycket bra om den så tänkte ge den en chans. Förövrigt så gör min kropp äckel ont men snart kommer pappa hem med värktabletter så får hålla ut tills dess. Men ska koncentrera mig på filmen annars kommer jag inte fatta någonting!
 
 
Puss, Ida
 

Die

Har legat och halvsovit ett tag nu och känner mig helt dåsig, febrig och min kropp gör ont som in i helvete. I hate this.. Så ska nu fixa något tidsinställt och sen sätta på någon bra film om jag hittar en. Sen ska jag bara försöka sova bort detta, ha en bra kväll goingar!
 
 
Puss, Ida
 

OOTD

//ellen


Min kväll

Har spenderat min eftermiddag med Cissi och nu har hon precis gått så ska ta en dusch, plugga lite och sen mysa i sängen resten av kvällen. Känner mig verkligen inte på topp och det är alltid på kvällen man mår som sämst så det suger ju men ska försöka att undvika att bli dunder sjuk, inte jätte pepp på det men nu ska jag in i duschen!
 
 
Puss, Ida

Next up:

Ska lägga mig i soffan ett tag och kolla på "Justin Bieber: This is my world", den är äntligen ute på swefilmer så jag kände att det är läge för den nu. Senare ska jag till kungsmässan med mamma och förhoppningsvis köpa en klänning!
//ellen

Bilder från igår

//ellen


Dagens

//ellen


Fighter

Detta har verkligen inte varit min dag. Har inte haft energi alls och känt mig sjuk typ men kämpade mig igenom skoldagen och sen gick jag på musikklassens avslutningskonsert vid sju, den var riktigt bra faktiskt!
Och nu är jag hemma. Ska plugga lite och sen lägga mig och lyssna på musik och sova. Så skönt, imorgon är veckans längsta dag.. Inte helt pepp på det men det ska väl gå!
 
 
Puss, Ida

Insta recently

Ellenannerberg97 @ instagram
1. Throwback för att jag saknade Marbella ~ 2. En väldigt gammal men väldigt härlig låt ~ 3. Bakade Macarons med Andrea och Sara ~ 4. Countdown till sommarlovet, idag är det dock 2 ynka veckor kvar!!
1. Skapat Vine, följ mig ~ 2. Ville läska Sara lite med min vaniljcola ~ 3. Eftersom att Sara är så älskad så la halva klassen ungefär upp dom gräsligaste bilderna tagna på Sara, för att det var hennes födelsedag. Detta var mitt bidrag ~ 4. Firade Saris med mjölkchokladtårta alá Almondy.
 
//ellen
 

Bilder från Danmark!

Här har ni några bilder från vår mini trip till Danmark i söndags. Hade faktiskt en riktigt mysig dag och vädret var ju uuunderbart.
 
 
Puss, Ida

Godmorgon!

Har precis kommit till skolan nu och känner att detta nog inte kommer vara min dag. Har en hals som brinner och känner mig helt slö. Men tycker faktiskt att det är rätt mysigt att det regnar..
Hoppas ni får en bra dag iallafall!
 
 
Puss, Ida

Hemma

Har nu kommit hem från lite födelsedagsfirande för Sara och sen en snabb solning med Cissi. Hoppas du haft en bra dag Sara, att du får en bra kväll och är nöjd med dina presenter!
 
Nu ska jag försöka få gjort lite so och sen kommer jag somna som en gris. Känns verkligen som om jag kommer bli sjuk snart. Ni vet när man verkligen känner att man har något i kroppen? Haha så obehagligt, men ska försöka att hålla ut ett tag.
 
 
Puss, Ida
 
 

Grattis Sara!

Idag är det Saras födelsedag och det har vi i järngänget firat genom att gå hem till mig efter skolan och ätit och fikat, samt gett Sara 2 utav hennes presenter, hoppas du blev glaad Sara!
Nu har Ida och Sara precis gått och jag ska göra en SO sak, som är den sista läxan i heela grundskolan!! Fattar ni glädjen eller? ❤❤❤❤

//ellen


Känslomässigt

Har svenska nu och där ska vi tillsammans alla i klassen skriva en bok om högstadiet och vår klass. Jag och Ellen har nu skrivit klart början och man blir verkligen ledsen när man tänker på att högstadiet snart är över. Att vår klass om ca 2 veckor kommer skiljas åt.. Åh ångest.
 
 
puss, Ida

Ändrade mig

Kommer antagligen blogga lite ändå, hehe. Men orkar inte göra någon kraftansträngning här med fräscha inlägg och bilder och så...
Var iallafall i Frölunda igår med Mamsi och fick med lite nya saker hem, hur nöjd som helst! Ni kommer säkert få se sakerna mer i detalj i outfits och så.
Nu har jag bråttom innan jag ska gå till skolan, hörs sen.

//ellen


Orkar inte

Tar antagligen en paus till jag startar min egen blogg, tycker inte det är kul när det är så dålig uppdatering trots att man är två och då får jag ingen inspiration till att blogga.


Världens bästa

Nu ska jag sätta på The O.C säsong 2 avsnitt 14, näst bästa avsnittet på hela serien! Så det ska jag göra nu, senare ska jag hjälpa mamma med några saker och ikväll ska jag antagligen träffa Sara och Linnea!

//ellen


In the car

Sitter just nu i bilen påväg till Lina. Får se vad vi gör men detta blir nog en väldigt mysig kväll. Och om vädret är okej så blir det nog grillning vid havet.
Tänkte också säga att jag aldrig bruka ha något internet hos lina och kicki, at all. Så om jag inte har internet blir det mer uppdatering när jag kommit hem.
 
 
Puss, ida 

Lördag

Goddag! Jag har nyss ätit lite efter en springtur. Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa en header och lyssna på det nya podcast avsnittet innan jag tar tag i lite skolsaker. Vet inte vad jag ska hitta på ikväll faktiskt, vi får se...

//ellen 


Dagens planer!

- Är just nu inne i stan så ska försöka hitta en topp till avslutningen kanske och få köpt en mors dag present.
- Plugga arslet av mig. Ska få klart lite inlämningar och sånt som ska in nästa vecka.
- Ta en dusch, fixa om mig och åka ut till min kusin. Där kommer jag spendera min kväll, så sjukt mysigt!
 
Tror detta kommer bli en bra lördag faktiskt och jag hoppas att ni också får en bra dag.
 
 
Puss, Ida

Gårdagen!

Filmen igår var grym, jag rekommenderar den verkligen till er alla! Perfekta skräckfilmen. Man blev verkligen livrädd hela tiden och den var liksom spännande. Och även om det var väldigt mycket blodblodblod (brukar inte tycka om just sånna skräckfilmer) så hade denna filmen verkligen en handling så den var bra. Blev så rädd en gång också så jag råka slå till mig själv i pannan med mobilen så är helt öm där idag, så typiskt mig.
 
Men till er som gillar skräckfilmer, se den!!
 

En bättre Fredag

Efter skolan träffade jag mina pärlor, efter det tog jag en powernap innan jag gick ut med Astrid en lång promenad genom Mölndal. Mötte Hannah och köpte godis och så.
Kvällen har spenderats med Johanna och Hannah, vi har inte gjort mer än att lyssna på musik, gjort massa vines och skrattat!

//ellen


Evil Dead!

Den filmen sitter jag och Cissi just nu och kollar på. Har varit jättesugen på att se en skräckfilm ett bra tag nu men det har alltid slutat med något helt annat istället men nu jäklar. Sen blir man alltid mer rädd när man ser en skräckfilm på bio än om man kollar på en hemma typ och efter att ha sett trailern så verkar den väldigt bra men säger vad jag tyckte efter filmen sen!
 
 
Puss, Ida

Min fredag

Åh vad skönt med helg nu, det behövs verkligen. Tror också att detta kommer bli en väldigt bra helg. Mycket att göra och hinna med men det tycker jag bara är roligt. Har varit med Cissi, Ellen, Andrea och sara efter skolan. Spåra in på ett väldigt roligt samtalsämne faktiskt. Hur allas liv kommer se ut i framtiden! Jätteroligt att höra vad alla trodde haha..
 
Nu ska jag ta det lugnt en stund och sen börja fixa mig lite, ska på bio och se Evil Dead. Den verkar faktiskt väldigt bra så hoppas på det bästa!
 
 
Puss, Ida

24 April 2012

På denna dagen för exakt ett år sedan så var det en helt vanlig Tisdag, lagade mat på hemkunskapen, hade mitt gamla rum som jag förövrigt saknar jättemycket, det ryktades om att Justin skulle komma till Sverige och lite så.
Det är ändå coolt att man hur lätt som helst kan gå tillbaka och se vad man har gjort för flera år sedan och så, älskar det! Hehe...

//ellen


Bra eftermiddag

Gick några kilometer i Gunnebo och Herkules förut, det var skönt att röra lite på sig och rensa tankarna. Det är så skönt nu när alla prov är gjorda och jag har 1-2 små inlämningar kvar bara!


Underbart

Mat, godis (jag suger Sara....) och Revenge på TVn = perfekt avslut på denna Torsdagen!
//ellen

Nytt och fräscht!

Älskar att klippa mig men har alltid lite ångest efteråt. Spelar ingen roll hur mycket eller lite jag klipper för jag tycker alltid att det känns för kort efteråt haha. Men det brukar sitta i ett dygn eller något bara. Visst, det är inte lika långt nu men allt det slitna är borta nu och det känns helt underbart och mycket fräschare!
 
 
Puss, Ida

Random

//ellen


Gud va fult

Såg nyss att jag och Ida hade bloggat om exakt samma skolarbete och i princip en likadan bild, Gud va pinsamt, förlåt!

//ellen


Pluggar...

//ellen


Kbk

Ska nu sätta mig och plugga på tekniken. Eller ja mitt mål är att hinna skriva klart den nu och sen ska jag iväg så fort mamma kommer hem. Ska kolla på en fotbollsavslutning och sen när jag kommer hem igen så blir det plugg, igen. Vill inget annat än att få gjort alla läxor och lämna in alla inlämningar och sånt som ska in nu så man kan slappna av nu. Nu är det ju faktiskt inte långt kvar alls så det gäller att kämpa på..!
 

Sneakpeak på min baloutfit

//ellen

How to lose a guy in 10 days

Eftersom att jag fick minst 20 filmtips av Lovisa häromdagen så kommer jag säkert dela med mig av flera stycken här. De flesta har nog sett denna filmen men den är lika bra ändå!
//ellen

Haha

 
Har inget emot Nicki minaj som artist liksom men måste säga att jag tycker hennes röv är lite överskattad om man kan säga så haha. Tycker den är liite väl stor ändå. Säkert inget hon kan hjälpa eller så men ser inte riktigt varför folk tycker att den är helt sjuuuk och sånt, på ett bra sätt då alltså. Nja där kan jag inte hålla med faktiskt!
Puss, Ida

Så kan det gå

Har inte alls känt mig särskilt trött idag men nu dum som jag är så la jag mig i sängen och somnade i en timme, blir så irriterad på mig själv.. Vet ju att det kommer bli svårt att somna sen menmen. Ska försöka få pluggat lite nu!
 
 
Puss, Ida

Mindfuck

Detta är baaara läskigt...
//ellen

F.A.V klänning

//ellen

Godnatt

Ska krypa ner och kolla på "he's just not that into you" nu, sovit hela dagen så är inte så trött längre men ändå...
Godnatt på er iallafall!
//ellen


21 dagar kvar

Idag är det 3 veckor kvar till sommarlov, 21 ynka dagar! Jag ser fram emot det, med skräckblandad förtjusning. Nej men jag vill verkligen inte skiljas från klassen, samtidigt som jag bara vill ifrån skolan nu nu nu. 
Det ska bli väldigt härligt att få en helt ny start, men skrämmande på samma gång.
Så sjukt ändå att vi snart går ut grundskolan, känns inte alls längesedan som jag hade "klassresa" på Brännö med min dåvarande klass och parallellklass, och det var i sexan.
Ska iallafall njuta utav detta sommarlovet och se till att hitta på saker hela tiden.
Bilderna är ifrån Juni 2012.
//ellen
 
 

Småttingar

Idag i skolan så hitta jag massa filmer från fyran på mitt skolkonto, herregud vad man saknar den tiden om man verkligen tänker tillbaka. Så kul när man hittar gamla bilder/filmer och kan sätta sig och kolla tillbaka. Och alla var så små, helt sjukt att det var typ 5 år sen?
 

Sneak peak!

 
Ni kommer defenitivt få ordentliga bilder den 11 men så länge får ni nöja er med dom här, vill inte avslöja heelt. Så ordentliga bilder på klänning, skor, smink, smycken, frisyr kommer senare helt enkelt!

Creepschool

Känner ni igen det här? Jag kollade alltid på creepschool när jag var liten, tyckte den var lite läskig men ändå bra.
Nu har jag bestämt mig för att kolla på några avsnitt när jag inte har något att göra, eftersom att jag älskar tecknat så kan det inte bli helt fel!

//ellen


Kärlek till detta

//ellen


Vill ha!

//ellen


Dagens!

 
Puss, Ida

hos Ida

Sitter just nu i Idas säng och bara chillar, ska nog kolla på en film eller något snart.
Är sjukt trött och osocial idag och vill bara sovaaa, är så sjukt sugen på godis med...
//ellen

Podcast!

Häromdagen så tipsa Ellen mig om att lyssna på Isabels och Rebeccas podcast. Har lyssnat på 5/6 nu tror jag och tycker verkligen om dom. Dom är hur härliga som helst och pratar ändå om rätt intressanta saker. Vet faktiskt inte hur många podcasts som kommer komma ut totalt men kommer nog lyssna på alla så tänkte mest tipsa er läsare också. Dom finns att lyssna på på expressen!
 
 
Puss, Ida
 
 

Komsi komsi!

Ni kommer säkert ihåg när jag skrev att jag verkligen ville ha ett sånt här linne till sommaren? Nu har jag iallafall beställt hem det, fick bli ett vitt. Då kommer man se extra brun ut när man har på sig det också, så det kommer nog användas riktigt flitigt i sommar.
 
 

Sovalistan on

//ellen


The great Gatsby

Idag har jag varit på bio med Andrea, vi såg "The great Gatsby". Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om den, den var inte dålig men inte den bästa filmen jag har sätt heller.
Nu ska jag mysa till det med en kopp te, mina tofflor och skriva min svenska berättelse. Sedan kryper jag ner i sängen, så mysigt med regn tycker jag!

//ellen


Minnen från 2013 - del 3

Denna gången orkar jag inte skriva någon text under varje bild, men bilderna får tala för sig själva!

//ellen


Allt jag har kvar!

Själva baloutfiten är nu helt klar. Klänning, skor och frisyren tror jag också att jag vet hur jag vill ha så nu är det bara en sak kvar: sminkningen! Så det sitter jag och kollar runt lite på nu, försöker hitta lite inspiration till hur jag vill ha det iallafall. Kommer fastna med detta i en evighet känner jag menmen!
 
 
Puss, Ida 

Några "om mig"

- En utav de värsta sakerna jag vet är att vakna sent, jag rent ut sagt hatar det, får panikattacker.
- Jag är stolt över att jag vågar vara mig själv och bryr mig inte om folk inte gillar mig.
- Tycker det är jättejobbigt med folk som inte vågar stå för sin åsikt, och ändrar hur dom är beroende på vilka som är med.
- Min hund skrämmer mig ibland haha, hon lät precis som en alien och kollar jättekonstigt på en...
//ellen

Godmorgon söndag!

Vaknade för ca en halvtimme sen.. Skulle nog kunnat sova ett tag till, haha helt sjukt. Idag blir det iallafall en standard söndag. Plugg och slappande! Kanske trycker in en promenad i eftermiddag också. Ska sätta mig och fixa lite tidsinställda för veckan också, hoppas det låter bra.
 
 
Puss, Ida

Härlig Lördag

//ellen

Syndardagen

Jag och Sara har gjort en "pakt" att vi inte ska äta godis, kakor, läsk osv på NÅGON annan dag än Lördagar. Denna veckan har vi faktiskt lyckats och det ska vi fira med att baka Maccaroons och säkert äta lite annat gott med.
//ellen

Så går det ibland

Var såå sjukt trött förut, är det hela tiden känns det som.
Iallafall så sket jag i havet (vilket var tur eftersom att solen gick bakom moln), och så skulle lyssna på Isabel&Rebeccas podcast istället.
Slutade med att jag somnade i 2-3 h och var tröttare då än innan, bra där!
//ellen

Göteborgsvarvet!

Har varit inne och kollat på Göteborgsvarvet och när pappa sprang med Moa och Sara. Det var så sinnesjukt varmt så trodde jag skulle dö men annars var det allt kul. Så extremt mycket folk så det finns ju inte!
Nu är jag och pappa iallafall hemma och vi ska snart gå ner till Stensjö resturangen och äta. Är riktigt hungrig så det passar toppen. Efter det ska jag nog träffa Cissi och Johanna, låter som en bra lördag enligt mig. Nu måste jag skynda mig, puss Ida
 

Några bilder från igår

Först träffade vi några tjejer, sen gick jag, Linnea och Sara till pizzerian och åt, och efter det träffade vi Ida, Cissi och några andra, riktigt kul kväll faktiskt trots att jag pajade mammas tröja och blev meddragen i Saras fall när vi skulle kasta henne i vattnet...
//ellen

Enkelt&snyggt

//ellen


Godmorgon

Godmorgon! Jag sitter hemma hos Ida just nu och har precis ätit lite frukost.
 Vi lyssnar på musik och pratar om det mesta.
Dagens planer är att träffa Andrea, Sara och Hannah, det vi har bestämt är att vi ska baka, men sen får vi se vad vi gör efter det.
Nu ska jag börja fixa mig och sen åka till havet faktiskt!
//ellen

Min fredag!

Idag har varit en grym dag verkligen. Har haft enorma sommarkänslor och en allmänt bra dag. Och nu ligger jag, Sara, Linnea, Cissi och Ellen i min säng. Sara och Linnea ska ut till bussen om en stund och då ska jag och Cissi + Ellen mysa ner oss i sängen till en film och sen sover dom här. Hoppas att ni haft en lika bra dag som jag och att ni tagit vara på vädret haha.. Puss, Ida
 

Fredag eftermiddag

//ellen


Blue eyes!


Bilder från Marbella, dag 2, kamera 1

Tog bara några bilder, dessa är ifrån dag 2 iallafall, poolen och Gebraltar.
//ellen

Idag är en sån dag...

Då man önskar att man bara kan spola tillbaka tiden.
22 April var den bästa dagen i mitt liv, skulle göra vad som helst för att få tillbaka den dagen.

//ellen


To do!

- Ta en dusch!
- Plugga.. Fysik och svenskan
- Städa upp lite på mitt kaoatiska (?) rum
 
Inte så värst mycket men eftersom att jag är så extremt seg så lär det väl ta ett tag så drar igång nu direkt. Längtar redan efter att gosa ner mig i sängen haha. Men nej, nu ska jag inte slöa utan få gjort något istället. Vi hörs senare, puss Ida
 

Vad köpte jag i Marbella?

Köpte i princip ingenting, detta + ett par solglasögon, men dom var nerpackade när jag tog dessa korten.
//ellen

Väntar på bussen


Bilder från Marbella, dag 1, kamera 1

Hade med både systemkameran och min kamera så lägger upp lite bilder om dagen.
Här är del 1 iallfall, åååh vill tillbaka...
Älskar att man får sån TB i bikinitrosor.......not
//ellen

Sommarkänslor på hög nivå!


Vad jag har gjort idag

❤ Varit i skolan.
❤ Åkt in till stan med Lovisa och Johanna.
❤ Pluggat lite.
❤ Lyssnat på Isabel och Rebeccas podcast.
❤ Varit med Lovisa och Linus en stund.
❤ Ute och gått.
❤ Käkat thaimat.
Kollade igenom bloggen nu och märkte att jag inte hade uppdaterat alls idag, woopsie...

//ellen


Cozy

Det är sjukt att man kan vara så trött som det känns som jag är 90% av dygnet. Men har iallafall gosat ner mig i sängen nu, kollar på grey's anatomy. Haha åh jag älskar det! Blir nog ingen mer uppdatering idag så säger godnatt redan nu, puss Ida
 


Testar

Har idag köpt hem en body lotion som ska ge liiite brun utan sol effekt. Det är en helt vanlig body lotion som man kan smörja in sig med dagligen men den ska tydligen göra så att man får lite färg. Så tänker börja smörja in mig med den dagligen så får vi väl se om den funkar..
 
Läste lite om vad folk tyckt om den och då var det mest dåligt. Att den var rätt mesig, fläckade sig eller inte gjorde någon skillnad som helst menmen. Får prova den och skriva ut vad jag tyckte personligen sen. Puss, Ida
 

Johanna

Nu har (förhoppningsvis) Johanna bestämt sig för att börja blogga lite seriösare, så jag tycker verkligen att ni borde checka in hennes och Lovisas blogg -> www.kingcrew.blogg.se .
Vill förövrigt bara säga att Johanna du är en av de vackraste personerna jag känner, ditt leende är värt att döda för och dina ben också! Hela Du igentligen, love uuu❤

//ellen


Nu kör vi!

Är så skoltrött så det finns inte. Motivationen är på noll, verkligen. Men ska nu sätta mig och plugga lite. Speciellt spanska och sen ska jag lägga mig i badet och kolla på en film. Ta det lugnt till max men först plugg! Puss, Ida
 

Så seg

Det är helt sjukt hur trött jag är nu för tiden, ända sedan vi kom hem från Spanien så har jag varit konstant trött.
Jaja, ska iallafall plugga någon timma nu och sedan ska jag ta mig en dusch och bara ta det lugnt hela dagen, försöker att tidsinställa lite med ❤

//ellen


Wanties

Japp, dom här två topparna vill jag verkligen ha. Öppna ryggar eller ryggar med något slags mönster osv är så fint så det finns inte. Speciellt nu när sommaren och värmen snart börjar komma. Väldigt enkla men ändå så snyggt. Dom här två vill jag alltså lääätt ha nu till sommaren.
 
 
Båda två finns att köpa på Nelly!
Puss, Ida

On replay


Trött var ordet

Även om jag inte har gjort något speciellt idag är jag helt slut i kroppen och orkar verkligen inte tänka. Gav upp plugget och ska nu krypa ner framför en film eller något, blir antagligen Crazy, Stupid, Love - den blir verkligen aldrig gammal! Världens gosväder idag ju.
Säger godnatt här, puss på er.

//ellen


Ken ring!

Nu klockan 8 så börjar livet blir bättre på trean. Har kollat på det programmet typ en gång innan för tycker inte att det verkar vara något speciellt men idag ska Ken ring vara med och berätta sin historia osv. Vet inte varför men älskar verkligen dom flesta av hans låtar så detta ska jag faktiskt kolla på nu. Har ni inget speciellt för er så tycker jag att ni ska sätta på trean!
 
 
Puss, Ida

Fuck Perfection

Tycker att dessa skalen och kepsarna är jättecoola med ett bra budskap.
Dock ser jag förjävlig ut i sådana kepsar med jag funderar starkt på att beställa hem ett skal.
Finns på www.rockandrevolt.se,kepsarna kostar 299 kr och skalen 99 kr.

//ellen


Ta mig heeeeem

Sitter i bilen påväg hem nu. Är jättetrött men tyvärr så är det inte sängen som väntar på mig när jag kommer hem utan massa plugg.. Så segt men måste verkligen göra det. Ha en bra dag, puss Ida!
 

Sååå gott!

Detta är en del av det vi bakade till öppet hus. Hur gott ser det inte ut? Haha åh plågas verkligen av att se bilderna bara.. Så nu får ni också plågas med mig helt enkelt, haha fetto.
 

Off we go!

Har precis kommit innanför dörren nu och ska byta om nu och om ca en halvtimme kommer pappa och hämtar upp mig och Mimmi så ska vi in till stan och träffa den lilla släkt vi har på pappas sida haha.. och äta middag för att fira min kusin Rasmus som fyllt 22 eller något tror jag? Så det blir nog mysigt Puss, Ida
 

Godmorgon Måndag!

Godmorgon! Ska alldeles strax börja gå mot skolan, knappt 3 veckor kvar om man räknar dagarna vi är i skolan, så det är jätteskönt!
I eftermiddag ska jag ta en powerwalk runt sjön med Sara, och göra lite läxor och så.
Har inte hunnit fixa tidsinställda men ska försöka uppdatera ändå, ha en bra måndag, och vecka!

//ellen


Crossroads

Har precis krupit ner i sängen och ska nu sätta på "Crossroads", var väldigt längesedan jag såg den och den är ju så himla bra, kom och tänka på den idag så varför inte.
Vi hörs imorgon iallafall, ska vakna extra tidigt och tidsinställa lite inlägg, puss och godnatt.

//ellen


Mitt "lov"

Tycker faktiskt att man kan kalla dom senaste lediga dagarna för lov eftersom att vi trots allt varit lediga i fem dagar! Dessa dagarna har varit riktigt bra faktiskt och det känns verkligen som jag uttnyttjat dagarna till max istället för att bara ligga hemma och göra ingenting. Höjdpunkten måste nog ha varit igår när jag fick se mina babes igen och vi alla fyra återförenades. Hade jäkligt mycket att prata om, även fast vi bara varit ifrån varandra några dagar.
 
Jag har verkligen haft ett par bra dagar.. Har ingen motivation alls till att gå tillbaka till skolan imorgon men nu är det inte så långt kvar till sommarlov så det är bara att kämpa på. Puss, Ida
 

30 dagar kvar!!

//ellen


Vill ha, vill ha, vill ha, vill ha

//ellen


Uppe med tuppen

Gick verkligen upp med tuppen idag. Kände mig som en zombie när klockan ringde och är fortfarande rätt trött men ska ändå bara ha en deg dag med brudsen så det gör inget. Nu ska vi fixa iordning frukost iallafall. Godmorgon på er, puss Ida!
 
 
 

Godnatt

Gud vad skönt det var att lägga sig i sin egen säng, och dricka mjölk haha!
Ville mest säga det, ska sova nu och ladda upp för söndag som antagligen kommer bli riktigt bra, puss på er och godnatt.
//ellen

Before I die

//ellen

Vill ha en bebis

Har sånna perioder hela tiden då jag blir helt pepp på att få en liten bebis. Längtar verkligen tills jag blir mamma. Fatta vad underbart att ha ett litet barn, åh. Vet redan att jag först vill ha en kille och sen en tjej något år senare. Så att killen kan beskydda tjejen, så töntigt så det finns inte men så är det!
Ska dock vänta rätt många år känner jag, tänker inte vara 16 år och mamma. Liiite tidigt kanske haha..
 
 
Puss, Ida

Emblem 3

//ellen

Uppdateringen..

Är inte sådär super bra från min sida har jag märkt nu dom senaste dagarna så istället för att klaga över det så ska jag nu sätta mig och fixa några tidsinställda för idag och imorgon. Så slipper det bli helt dött för att jag glömmer uppdatera hela tiden så stay tuned, haha.
 

Resan

Idag åker vi hem till Sverige igen. Vi var alltså bara där i några dagar, igentligen var anledningen att vi åkte dit att hälsa på Patric och se hur han bor. Men såklart så har vi ju solat, badat och sånt med.
//ellen

Förra gången i Spanien

Det landet jag har besökt mest är Spanien, bland annat för att Patrics släkt bor där. Sist var iallafall sommaren 2011, här är lite bilder ifrån det.
//ellen

Nu säger jag godnatt!

Har nu kommit hem till Sara efter en händelserik kväll. Började med att grilla och sen gick vi hem till August och var där ett tag och nu har vi kommit hem till Sara där vi ska sova inatt. Men ville bara säga godnatt så hörs vi imorgon, sov gott! puss, Ida
 


Sista kvällen

Vi har spenderat sista kvällen på ett berg. Haha nejmen vet inte vad det heter med det tog ca 10-13 min upp med bil, väl där uppe var det jättevackert, och maten var bland det bästa jag har ätit, sååså gott!
Imorgon åker vi hem... Men förhoppningsvis är vi tillbaka snart igen.
Han härmar mamma haha internt...
Jag vill hem men ändå inte.
//ellen

Minnen från 2013 - del 2

- En rolig eftermiddag med Lovisa, senare träffade vi även lite folk, haha gud vad tråkigt det låter men det var faktiskt en väldigt rolig eftermiddag!
- Orkade inte leta efter bättre bilder. Detta är iallafall från påslovet som var lyckat.
- Lovisas födelsedag, på Fredagen var vi iväg massa tjejer och dagen efter var det middag hemma hos Lovisa, jättebra helg.
- Färgade håret blondt.
 
Var väldigt stressad innan skolan när jag skrev detta inlägget, därför orkade jag inte leta reda på mer bilder och minnen.
//ellen

Victorias Secret överskattat?

Ett märke som har blivit väääldigt populärt på senaste tiden är Victorias Secret. Jag förstår varför på ett sätt men jag tycker ändå att det är överskattat. Det känns som att alla köper bodysplash och bodylotions för att få en påse att ta kort på typ, haha.
Deras underkläder och bikinis är fina, men inte något speciellt oftast. Är det för att deras fashion show är så speciell? Eller varför är det just Victorias Secret man "måste" ha?
//ellen

Långklänning

Långklänningar är så jävla snyggt så det finns inte. Har en vit som jag använde typ 1-2 gånger förra sommaren haha.. Men ska försöka hitta en ny till denna sommaren. Riktigt enkelt och snyggt! Denna klänningen på bilden är från fiorucci och den tycker jag är riktigt snygg! Puss, Ida

Hur är jag som person?

Häromdagen skrev jag såhär till några olika kompisar, tänkte att det kanske var kul att veta, både för er och mig, hur dom ser mig som person och vad dom tycker om mig.
Här är svaren jag fick:
Johanna: Okej så jag tänker skriva detta smset om dig då Ellen, jag tycker du är en underbar bästa vän och jag hoppas och vet att vi alltid kommer att hålla ihop vad som än händer för det lyckas vi alltid gör även om vi någon gång börjar bråka. Och nu kommer detta smset bli väldigt långt efter som du skrev er "kärleks brev" till mig i julas och detta är väl mitt tillbaks. Vi har känt varandra Forever känns det som men vi har alltid lika kul tillsammans och jag kan bara säga att jag blev så glad att höra att ni hade blivit oroliga när den där grejen hände hahah! Inte för att ni blev oroliga utan för att ni brydde er och jag blev så glad att jah nästan började gråta kan jag säga för du betyder så otroligt mycket för mig.
Om du hade försvunnit eller dött så vet jag inte vad jag skulle ta vägen hade nog dött jah med! Och ahah jag suger på att skriva sånt här det är därför det kommer suga. Men om jag ska beskriva dig med ord så är det :
Underbar, humoristisk, generös, vacker! Och du är en av mina bästa vänner, älskar dig ! ❤❤❤❤
 
 
Victor: Bästa Ellen!
Du är en jättefin person och en grym personlighet som alltid finns där och som man kan lita på till tusen!
Du har ett grymt utseende & kropp även fast du inte tror det själv ibland!
Finns mer men kollar hockey nu :p❤
 
Andrea: Ellen är en väldigt speciell person och det säger jag med kärlek i rösten! Nej men seriöst så är hon inte någon jag mött tidigare, hon har så mycket härliga idéer och många mål i livet som jag definitivt tror hon kommer att klara, hoppas särskilt att hon lyckad med att bli Hipster!
Jag måste även beundra hennes förmåga att engagera sig i band och artister, hon har till och med lyckats göra mig till en Little Mixer!
Men känner även att jag måste varna er lite för er,hon älskar att ta dom förjävligaste smygbilderna någonsin! Men när hon inte gör det så är hon en wonderful person som är expert på att lysa upp ens dag!
Ellen är helt enkelt en väldigt rolig människa som inte är rädd att vara sig själv och säga vad hon tycker och allt detta gör henne till en älskad nära vän som jag finns här för i vått och torrt trots att antalet fula bilder på mig ökar med ca 347 st varje gång vi syns 😘
 
Ida: Elleeeeen är en av mina närmsta kompisar. Hon har precis som mig ett rätt hett temprament men hon är riktigt jäkla underbar. Hon är fin, snäll, omtänksam, förstående och unik. Hon är jävligt stark som person och klarar av det allra mesta. Hon finns alltid där och hjälper än när man behöver hennes hjälp, utan att ens behöva be om det så finns hon där, hon har alla egenskaper som behövs plus några till och för mig så är hon perfekt både på in och utsidan, jag älskar henne ❤
 
Hannah: Världens bästa Ellen!
Finns alltid där för en och bryr sig. Sjukt bra vän, även om du gillar att jävlas och sådant så kan man inget annat än att älska dig. Man kan vara mig själv med dig och jag är glad att du är ungefär som jag. Väldigt väldigt konstig och galen haha. Vi har alltid kul tillsammans och du är nästan alltid glad. Ibland kan du vara på dåligt humör men det blir inte tråkigt för det. Jag vet inte hur jag ska kunna beskriva med ord hur bra du är, men Ellen Annerberg är iallafall världens bästa vän, som alltid finns där för en och bryr sig! Guld värd är du!❤
 
Lovisa: Okej, först och främst så måste jag säga att du är en av mina bästavänner, du är den jag verkligen litar på till 100%. Man kan alltid komma till dig om man behöver prata, vilket är otroligt bra. Du är nästan alltid glad och sprider massa glädje. Du och jag har verkligen dom sjukaste minnena, som alla gånger vi har gjort alla fula videos. Sen vissa saker är så knäppa att jag inte ens tänker ta upp dom. Med det menar jag att du är riktigt jävla konstig, men det gör inget för man älskar dig ändå. Sen som alla andra människor har du dina sidor e.x du är väldigt envis, ibland vill man bara gräva ner dig i en grop, fast jag skulle såklart gräva upp dig efter 5 min eftersom vi är som systrar och jag älskar dig! Vi har känt varandra i snart 10 år ungefär, och vi är fortfarande lika nära, därför vet jag att du är den bästa! En riktigt bra vän. Älskar dig Ellenpellen ❤

Jocke: Ellen du är en väldigt spontan person med jättemkt roliga idéer, super fin tjej med jättebra smak på kläder, super gooo mot sina vänner, och omtänksam när hennes vänner inte är 100%iga... ;)                                                 Om jag nu ska lägga till något negativt så kan jag kanske tycka att du kan vara lite lätt aggressiv mot dina närmaste... :') ;)                 But thats pretty much it...

Puss på dig!❤

Sara: Ellen är en genom snäll person som dock kan vara en aning speciell ibland... Hon är omtänksam, bryr sig om folk och skrattar mycket och är inte rädd för att vara sig själv. Ellen är oxå lite pedofil ibland och hennes peddoblickar är inte att leka med 😓 Ellen är en av mina allra bästa kompisar och jag vet att även om vi bråkar ibland så kommer hon alltid finnas där för mig! Love u spagetti tjejen 😂💋💋❤

//ellen

Godmorgon världen!

Godmorgon kära läsare! Har precis kommit ur duschen och nu ligger jag och slö tittar på tv. Ska snart klä på mig och så och sen åka in en sväng till stan med Sara. Sen ikväll blir det nog grillning med lite folk. Får hoppas att vädret är okej hela dagen, vill verkligen inte att det ska börja regna idag..
Tror iallafall att detta kommer bli en bra dag och jag önskar er en bra fredag också, puss Ida
 


Världens bästa Marilyn ❤

//ellen

Ett försök till gårdagens outfit

Blev inte så bra bilder, men bättre än inget iallafall! 
//ellen

Gibraltar bilder

Minnesplats för alla som dog för Storbritanien under första- och andra världskriget ❤
Har alltså varit i både Spanien och Storbritannien idag, vi orkade inte åka upp på berget för att se aporna men det gör inte så mycket. Den lilla staden var jättemysig iallafall och påvägen hem var det en fin solnedgång, hela himlen var rosa/lila.
//ellen

Perfektion

Dom här bilderna visar dröm magen enligt mig, eller ja drömkroppar rättare sagt. Enligt mig är detta verkligen perfektion!
 
Alla tycker ju verkligen annorlunda och alla är fina på sitt sätt, töntigt men tycker faktiskt att det är sant men något som jag personligen inte tycker är så snyggt på tjejer är när dom har typ 6-pack. Tycker verkligen inte att det är fint på tjejer. Det känns för mycket liksom och manligt men ja, bilderna visar iallafall vad som är en perfekt mage enligt mig. Puss, Ida
 
 

Järngänget

Jag skriver ganska ofta om Järngänget, men jag vet inte om alla är så säkra på vad det är eller så, så att därför tänkte jag dra en kort historia om detta. Järngänget är alltså jag, Cecilia, Ida och Sara. I början utav förra året började vi umgås mer och mer bara vi 4, och därför blev vi också närmre och närmre varandra. Så småningom blev det så att vi gjorde i stort sett allt tillsammans. 
En dag när vi skulle träffas så sa Idas pappa något om "ska du träffa järngänget eller?", därför har det bara blivigt så att vi har kallat oss för det.
Bjuder på lite bilder från några av alla våra minnen tillsammans!
//ellen

Just nu:

 
Pausar denna dagen lite med en film, savages. Har tipsat er om den innan vet jag och tycker den är rätt bra så den blir det nu och sen grillat. Finns inget bättre än grillat och även om vädret inte är super bra idag så får jag allt lite sommarkänslor. Så himla underbart.
puss, Ida
 
 
 

Påväg ut

Har precis ätit middag och ska alldeles strax gå ner till bilen och åka till Gibraltar, ska bli kul faktiskt. Hoppas vi ser några apor hehe.
Har det asskönt här, saknar dock alla kompisar sjukt mycket, mer än jag hade tänkt mig.
//ellen

Trevligt

Satt och rensa lite bilder från mobilen förut och insåg då hur extremt fula alla mina miner/uttryck är i början av alla filmer jag har på mobilen. Inte en enda video börjar med en okej startbild eller vad man ska kalla det. Haha herregud..
 
Här får ni några smakprov:
 
 
Puss, Ida

2 enkla rumpövningar

1. Squats - Tror alla vet hur man gör, enkla knäböj, man kan även lägga på tyngder om man vill. Det blir svårare/mer effektivt ju längre ner man går.
Froggy lifts - Superenkelt, roligt och effektivt! Bilden beskriver bättre än vad jag kan förklara.
 
Dessa är enkla övningar som ger resultat om man gör ett bestämt antal varje dag!
//ellen

Avslutnings- och balklänningar

Uppåt från vänster - Asos, One teaspoon, Nelly.com, Nelly.com, Forever 21, Forever 21.
Uppåt från vänster - Allyfashion.com, World.pilotfashion.com, Forever Unique, Jonesandjonesfashion.com, Monsoon.co.uk, Nelly.com.
 
//ellen

Dag 1

Har varit en bra dag, vaknade tidigt och tog en promenad in till Puerto Banuse (stavning?) där vi åt frukost och lite så, sedan gick vi hem igen och stekte vid poolen några timmar innan det var dags för grillning. Nu på kvällen har vi varit inne i själva stan och fikat, gått strandpromenaden, spelat airhockey och lite så. Nu ska jag krypa ner och vakna pigg och glad imon, puss och godnatt.
//ellen

Godnatt!

Har nu kommit hem, har haft en mysig kväll och nu väntar sängen. Ska nog kolla någon film innan jag somnar för är för ovanlighetens skull inte dö trött. Sov gott goingar, puss Ida
 
 

 
 

Little Mix inspo ❤

//ellen

Middag!


Girlfriend

Ska verkligen lära mig att spara mina pengar, men innan dess så måste jag verkligen köpa Girlfriend parfymen. Jag tröttnar ganska fort på parfymer och vill ha nya hela tiden, därför kanske denna är lite väl stor igentligen, men det är det värt eftersom att den luktar såå gott!
Finns på Åhléns bl.a.
//ellen

Lyckaaaa

Men ja vad underbart. Kom hem till mamma och då låg klänningen som jag beställde hem för ett tag sen här och vänta på mig. Och tack gode gud så satt den bra så slipper leta efter en ny. Skor kvar att leta efter sen är jag helt klar, så himla skönt.
Här har ni en liiiten sneakpeak men den är som jag sagt väldigt enkel men gillar den ändå!
Puss, Ida
 
 

Lite bilder från dagen

//ellen

Vill ha

Funderar på att slänga i lite blonda slingor snart.. Vill ha lite ljusare hår än vad jag har nu. Tycker fortfarande det är lite mörkt. Så kanske slänger i slingor nu snart och sen låta sommar solen göra sitt när sommaren drar igång så hoppas jag att jag fått den färg jag vill ha på mitt hår när gymnasiet börjar!
Vill ha den färgen som på bilden nedan ungefär.
puss, Ida
 

Nya nagellack

Fick med dessa nagellacken i goodiebagen från Bikbok, inte mina favoritfärger kanske men dom är riktigt härliga nu till sommaren faktiskt!
//ellen

Vad är det här?

Hatar detta jäkla vädret. Eller igår till exempel då kändes det verkligen som sommar hela dagen. Så vaknar man upp idag och det regnar, är muligt och allmänt tråkigt. Stör mig på att det bra vädret aldrig håller i sig längre utan max en dag typ. Men verkar som det kommer bli okej väder på fredag iallfall så får hoppas på det helt enkelt. Puss, Ida
 
 
 

Teens stuff

//ellen

Onsdag!

Första lediga dagen idag, känns härligt. Vakna dock arv att byggubbarna väsnades som bara den, inte lika härligt men kom ju upp nu iallafall. Idag är en rätt fullspäckad dag så ska börja med att gå upp och äta och sen ta en dusch. Så hörs vi efter det, ha en bra onsdag folket!
puss, Ida
 

Godmorgon

//ellen

Framme!

Är äntligen fram i huset nu, och det är huuur nice som helst, vill aldrig åka hem!!
Sitter iallafall och kollar på Stallkompisar på TVn och väntar på lite nattkäk.
Vi hörs imorgon, har internet här uppe så kommer kunna uppdatera mer än jag trodde.
//ellen

Grattis

Idag fyller Astrid 3 år, tiden har gått såå sjukt fort.
Kan störa mig på henne som bara den och inte orkar med henne, men hon är min lilla pluttis.
Grattis Astrid bebis ♥♥♥♥♥
Bjuder på lite gamla bilder.
//ellen

Redo

När detta inlägget kommer upp sitter jag på flyget påväg till Barcelona, där vi sedan ska byta till Marbella.
Ska bli jättehärlig att komma iväg lite och träffa Patric och så.
Har fixat några tidsinställda, tror det finns internet som jag kan använda där med annars får ni klara er med Ida dessa dagarna, så kommer det garanterat några bildbomber när jag kommer hem! ♥
//ellen

Taggar öppet hus

Slutade direkt efter dom nationella idag, som inte gick jättebra menmen. Har sen spenderat hela förmiddagen till att baka med Sara, så nu är hela köket fullt av muffins och chokladbollar som ska med till öppet hus sen. Det börjar vid fem och ska då dansa för alla föräldrar, fy fan. När det är klart ska jag spendera min kväll med Moa. Vet inte riktigt vad vi
ska göra men det löser sig. Så skönt att veta att man har några dagar ledigt framför sig nu bara.. Hallelujah.
 
 
Puss, Ida


Inte helt fel nej

//ellen


Pinsamt

Har bara gjort ett inlägg idag, sorry men jag har faktiskt haft fullt upp med att umgås med vänner och förberett tidsinställda!
Nu ska jag fixa lite mer inlägg och sedan hoppa in i duschen och läsa lite matte. Hoppas att kunna somna någorlunda tidigt iallafall.

//ellen


Droger

1. Musik
2. Mobil
3. Choklad
4. Kompisar, familj. Haha åh vad smörigt men så är det.
 
Detta är fyra saker som jag verkligen är beroende av, på riktigt. Mobilen går jag runt med heela tiden. Musik lyssnar jag på största delen av min vakna tid. Choklad äter jag alldeles för mycket av och kompisar/familj är runt omkring mig hela tiden och jag tror jag är rätt sällskapssjuk egentligen så skulle gå in i väggen utan dom, som dom flesta nog men här har ni iallfall fyra av mina droger i livet haha.
 
 
Puss, Ida

Inte så jobbigt att gå upp idag

☀☀☀☀☀
//ellen


Uppdatering

Godkväll mina vänner! Har haft en seg men bra söndag, packat, solat och promenerat. Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sedan sätta mig och fixa lite tidsinställda innan jag somnar. Kanske sätter på ett avsnitt av "Revenge" också för jag har kommit ifrån mitt serietittande lite. Men vi hörs antagligen mer innan jag somnar, puss på er.

//ellen


Bästa!


Grattis!

Älskar han och hans musik. Han har verkligen gjort låtar som man inte tröttnar på liksom. Sen kan jag ju inte neka till att han är snygg som stryk. Så grattis till fina Chris! puss, Ida
 
 

Middag

Sån kock är jag! Vegetarisk lasagne med kyckling, det blev jättegott faktiskt!
//ellen

Safe Haven

Denna filmen tipsar jag er läsare verkligen om. Såg den för första gången igår och den var faktiskt riktigt bra. Den handlar om en tjej/kvinna som blir missandlad av sin man, hon "flyr" sen ifrån honom. Byter namn och flyttar till en liten stad i ingenstans typ. Där träffar hon en ny kille och sen händer det massa grejer. Men tänker inte berätta för mycket utan ni får se den själva istället. Grymt bra och sevärd!
 
 
Puss, Ida

Söndagens outfit

//ellen


Färgat ögonfransarna

//ellen

From my We❤it

//ellen


sötaste♥

 
//ellen
 

Favoriterna just nu

//ellen


Sola!

Jag vet inte varför men jag trivs verkligen bättre i mig själv när jag är brun. Så på sommaren trivs jag som bäst med mig själv om man tänker på alla årstiderna. Då har man fått lite färg och då kan jag gå runt osminkad, eller ja. Jag är alltid osminkad på sommaren om jag inte ska göra något speciellt på kvällen eller så. Rätt konstigt att en bränna kan göra sån skillnad men så är det. Därför tycker jag att det är så härligt att våren är påväg, för då kommer sommaren, värmen och solen snart. Hallelujah! Puss, Ida
 


Min Lördag


Färgglada underkläder

Trosor från Gina Tricot, mellan 49&59kr/st.
 
Kom hem från stan för en stund sedan, var där med Andrea och Nicolas, vi var inte där så länge men det var trevligt iallafall. Fick iallafall med mig dessa trosorna ifrån Gina Tricot, tycker dom är jättesöta!
//ellen

Upp och hoppa!

Så känner jag verkligen inte.. Vakna för typ en halvtimme men skulle lätt kunna lägga mig igen och sova i några timmar till. Tror dock att denna sovmorgonen behövdes! Men ska tvinga mig själv upp nu och ta tag i dagen. Ville bara säga godmorgon. Hoppas ni sovit gott och att ni får en bra lördag!
Puss, Ida
 

Godmorgon Lördag

Hej på er! Igår när jag kom hem så var jag suuupertrött men kunde inte sova på grund av en sak som hände, inget att ta upp i bloggen.
Kvällen var iallafall inte så lyckad, det var faktiskt ganska segt men precis när vi skulle gå blev det roligt, typiskt haha.
Idag ska jag antagligen åka in till stan en sväng och köpa lite småsaker.
Vi höres!

//ellen


Godnatt!

Har precis kommit innanför dörren och nu ska jag tvätta av sminket och sen hoppa i säng. Är trött som en idiot och har äckligt ont i halsen. Tack gode gud så kan jag sova precis så länge jag vill imorgon så ska verkligen försöka sova ut. Hoppas ni alla haft/har en bra fredag! Puss, Ida

Bilden är extremt förjävlig på mig men nu får det vara. Sov gott!


Dagens outfit (x2)

//ellen

Några bilder från igår

//ellen


GT

//ellen


True shit


Det jag köpte igår

Shorts, ordinarie pris 299 kr.
Linne, ordinarie pris 99 kr.
"Cardigan" ordinarie pris 349 kr.
Allt är ifrån Bikbok.
Sedan fick jag även en goodiebag med massa småsaker + att jag köpte ett läppstift/glans men det kändes onödigt att visa.
 
//ellen

Godkväll!

Har för ungefär en timme sen kommit hem från stan. Bikbok öppningen eller vad man ska säga var bra men det var väldigt rörigt.. Folk överallt och en jäkla kö till kassan sen men fick med mig lite små grejer hem. Får se om det kommer upp bilder på det eftersom att min kamera är urladdad och har återigen tappat bort min laddare, det är något fel på mig.
 
Hursomhelst så ska jag nu ta en dusch, sen blir det nog film eller något. Känner mig sliten och seg så en dusch och sen film låter som ett bra avslut på denna dagen. Och imorgon är det fredag redan, åh så underbart!
 
 
Lagom random bild men hitta ingen annan. Så denna får jag, hannah och en lagom pigg häst bjuda på.


Bikbok!

Just nu befinner sig jag och några tjejer inne i stan för att kolla in den ny öppnade bikboken. Den har ju alltid funnits men dom har total gjort om den eller något i den stilen så ska kika runt i den och hoppas på att jag får med mig något trevligt hem. Prio 1 är verkligen ett par mönstrade leggings. Vill vill vill ha!!!
 
 
Puss, Ida

En sak

Vi hade ju friluftsdag häromdagen vilket var jättekul, framförallt att paddla kanot. Jag och Sara paddlade tillsammans och vi var faktiskt riktigt grymma! Tänkte bara att ni ville veta det, och så laddar jag upp de 3 bilderna som togs under dagen.


This is me


Gif's

 
Åh jag älskar verkligen att kolla på olika gif's, får värsta lyckliga känslan av dom. Haha tönt..
Puss, Ida

Eminem

Har lyssnat på Eminem hela eftermiddagen. Har perioder då jag lyssnar jätte mycket på hans musik och ibland ingenting alls. Men älskar verkligen honom och hans texter. Så när jag pluggat klart (ska börja med det nu) så ska jag nog sätta mig och kolla på 8 mile. Tror att dom flesta har sett den och om inte så rekommenderar jag den starkt, grym film.
 

Parts of 2013, hittills #1

- En mysig kväll hos Ida med henne, Hannah och Johanna. Vi snackade en massa och planerade saker vi ska göra till sommaren.
Jag och Ida (och Cissi) följde med Hannah till stallet och hade sjukt kul. Hannahs häst var gaalen denna dagen så Hannah flög av, och vi fick det både på film och bild! Dessutom hade vi en mysig sleepover här på kvällen.
Fick hem mina sneakers och skulle inviga dom, tänkte inte på att det fortfarande var snö och 0-gradigt ute och därför frös jag näst intill ihjäl. Men man lär sig av sina misstag, älskar skorna iallafall!
Även här en jättebra kväll, först middag med Johanna, Sara och Ida. Efter det såg vi Gangster squad på bio.
Hagabion med klassen. En av dom sista sakerna vi kommer göra med klassen. Eller aa, den är ju redan gjord men vi slutar ju snart... Fick även reda på att "läraren" vi hade där hade träffat Leonardo Di Caprio när han var som snyggast (vid titanic-tiden) och spelat basket med honom, haha.
Återförenades med Lovisa och Jasmine, perfekt eftermiddag.
Alla hjärtans dag, hade en jättelyckad tjejmiddag här, mycket skratt och kärlek ❤❤❤❤.
 
Det här är kanske inte några jättespeciella saker igentligen, men det är sådana stunder som man tänker tillbaka på med glädje (lol vilken tant haha) och det är sådana minnen som betyder mycket för mig.
//ellen

1 Maj - Outfit

//ellen


Godnatt!

Åh är helt slut nu. Var först vid sjön och grilla men det blev kallt som bara den väldigt snabbt så då åkte vi alla till Simon en stund och nu vill jag inget annat än att sova så ska mysa ner mig och sova så länge jag bara kan imorgon.
Hoppas ni haft en bra Valborg, puss Ida!


RSS 2.0