Evighetsgöra!

Kommit hem för typ en timme sen och håller nu på att packa, gud vilken tid det tar.. Längtar verkligen efter min säng nu. Kommer sova som en bebis. Ska iallafall packa klart nu, äta, kolla det nya pll avsnittet om jag orkar och sen sova. Dags att ta igen några timmars sömn nu om jag ska orka dom kommande dagarna haha!
 
 
Puss, Ida

Mest spelade just nu

//ellen


Mycket att fixa

Igår skulle jag fixa massa saker, men det tog 5 timmar för mig att byta rum och möblera om osv, och efter det kollade jag bara på OC.
Imorse vaknade jag strax innan sju av regnet, herregud vad det regnade!
Idag har jag alla saker jag skulle fixat igår att göra, ska även hinna med att fixa iallafall några tidsinställda till dessa dagar vi ska vara borta!

//ellen


Gårdagen

Igår åkte jag in till stan med Hannah och Moa, letade ett tag tills jag äntligen hittade en present till Johanna!
Vi avslutade med att gå till 4-gott, och Hannah som inte ätit lösgodis sedan hon åkte till Canada för över en månad sen blev ju lite exalterad kan man ju säga, haha.
På kvällen satt vi och pratade lite på balkongen innan vi åkte upp och badade lite på kvällen.
//ellen
 
 
 
 

My inspiration

//ellen


Vill bara ligga här hela dagen

//ellen

Somnar med detta

Älskar att ligga och lyssna på musik innan man somnar och bara tänka massa!
Berättar om dagen imorgon, har haft det bra iallafall.
Godnatt på er, sov så gott.
Pussar från Ellen.


Back to Göteborg!

Förlåt för uppdateringen men mitt internet suger verkligen så får slänga in ett inlägg när jag kan. Vaknade iallafall ganska tidigt imorse och tyvärr var vädret inte alls som vi hoppats på sförärar blev det en trip tillbaka till Göteborg för idag, legat vid sisjön ett tag och nu ska vi åka hela vägen tillbaka. Så ovärt egentligen men det har varit skönt med några soltimmar. Får se vad vi hittar på ikväll men det blir säkert bra. Har också fått ett jäkla blinningstick (?) som gör för jävla ont menmen..
 
Puss, Ida

In till stan

Hej på er! Sitter på spårvagnen in till stan just nu med Moa, Hannah och Cissi.
Vi ska inte vara där så jättelänge, ska bara leta efter en present till Johanna.
Efter det ska jag hem och äta och sen vet jag inte vad som händer, lär la bli bad för iallafall min del.

//ellen


Från igår

//ellen


~ and i still don't know why

//ellen


Just nu:

Sällskapsspel och vs fashion show med Moa, Johanna, Cissi, Andrea och Ida!
//ellen
 

Inför skolstarten

//ellen


//ellen


Seeg

Vaknade upp till ösregn och åska imorse, väldigt mysigt faktiskt. Då bestämde jag mig iallafall för att ha en mysig hemmadag. Har bara gjort pannkakor, ätit och slappat idag.
Just nu sitter jag med Moa, Ida och Andrea, vi ska nog spela något sällskapsspel och sedan får vi se vad som händer. Om det spricker upp mer igen så kanske vi badar ikväll, men vi får se.

//ellen


Perfekt sommardag

Om det står att du måste ladda ner appen, tryck på "avbryt" och sedan playar du igen, så funkar det.

 

Åh, orkar inte skriva om min dag, gör det imorgon isåfall. Videon visar iallafall en del av den, har haft en sjukligt bra dag som avslutades på ett grymt sätt. Nu ska jag krypa ner och sova, har så ont i huvudet. Godnatt!❤

//ellen


Stressigt värre

Väntar nu utanför maxi på mamma. Ska sen direkt hem. Byta om, sminka mig, duscha av mig och skynda mig ner till Cissi och Ellen sen. Ska se om mamma hinner köra ner mig annars blir det sjuukt tajt om tid!! Hursomhelst så är det rätt stressigt men ska göra mitt bästa så hörs vi mer sen
 
 
Puss, Ida

Gottkärr

 
Är just nu ute vid gottkärr (?) bara varit här en gång innan men det är så sjuukt mysigt. Massa söta hus också. Skulle lätt vilja ha ett sommarhus här menmen.. Ska snart åka hemåt tror jag!
puss, Ida

Dagens

 Och ovanför ser ni anledning till varför jag väldigt sällan tar ego-bilder i spegeln...
//ellen

She's a rainbow

//ellen


Mår så bra

Är så pepp på livet just nu, underbart. Iallafall så ligger jag nu och snackar med Ida och Victor.
Tog en promenad förut och när jag kom hem pratade jag med Slidis i telefon en stund. Imorgon ska jag upp tidigt och springa och sedan har jag lite fler planer, men mer om det imorgon, ville bara säga godnatt.

//ellen


Sista för idag!

Har nu precis kommit hem. Först vad det tänkt att jag skulle sova hos Sara men ska till läkaren 8 imorgon, varför?! Orkar verkligen inte gå upp så tidigt.. Hursomhelst så följde istället Ellen mig till bussen så satt vi och hade lite deeptalk i väntan på den och nu har jag precis tvättat bort sminket och ska krypa ner i sängen nu och sen ha ett litet kvällssamtal med Ellen. Sen försöka somna hyfsat i tid. Men det blir nog inte svårt med tanke på att jag inte sovit så mycket denna natten!!
 
 
Puss, Ida

Svenshögen

Nu är det bestämt! På Torsdag-Söndag ska jag, Johanna, Moa, Ida, Cissi och kanske, kanske Sara också, åka till Svenshögen.
Jag, Ida, Cissi, Sara och Johanna var där förra året och det var såå mysigt och roligt.
Detta året ska bli ännu bättre, vi har redan massa planer för vad vi ska göra.
Det ska bli så härligt att komma iväg från Mölndal några dagar, utan regler eller föräldrar och bara ha det grymt med sina bästa tjejkompisar!!
Lite bilder ifrån förra året:

//ellen


Hemåt!

Mamma har precis kört hem mig så ska hoppa in i duschen, äta och sen åker jag nog igen. Somnade först vid fyra inatt men är ganska pigg ändå så det är skönt!! Hade en jättebra kväll igår verkligen men nu ska jag skynda mig här så jag kommer iväg. Ha en bra dag!
 
 
Puss, Ida

Jag tror jag är kär

En dag ska den här bli min, så jävla snygg!
Från Marc by Marc Jacobs.
//ellen

3 ego

Såhär ser jag ut idag, blev lite konstigt ljus på bilderna.... wellwell.
Ska snart åka iväg och se på bio med min mamma + kusin, skriver om filmen och lite så senare, puss på er.
//ellen
 

-

 
Sådär. Har precis kommit hem nu och ska bara packa upp lite sen packa om för att åka till Lina. Där jag ska sova inatt, åh så skönt. Älskar att vara där ute. Känns nästan aldrig som jag är hemma, bara hemma och vänder. Men då tar man iallafall vara på dagarna!! Ska försöka hinna se något O.C avsnitt nu innan jag åker också. Vi hörs senare, puss Ida

Godmorgon!

Åh har sovit jättebra inatt. Och rätt länge för den delen. Slutade med att jag sov hos mormor sen för jag orkade verkligen inte åka hem. Så nu ska jag upp och äta, är vrålhungrig. Sen blir det nog till att träffa ellen och vid fem ska jag ut till lina!! Så detta blir nog en bra dag idag också.
 
puss, Ida

Dagens bästa

//ellen


Gårkvällen + bra start på dagen

Godmorgon!
Igår kväll åkte jag, Cissi, Moa och Sara upp till råda där Anton, Viktor, Linus och Emil var.Vi badade, spelade "apan i vattnet" osv, jättemysigt.
Jag åkte hem ganska tidigt och gick ut och sprang väldigt kort, sedan somnade jag tidigt.
Imorse vaknade jag vid 6 och åkte upp med mamma till sjön och gick, sedan sprang jag därifrån hem, bra start på dagen.
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra lite frukost, vi hörs snart!

 

//ellen


Detta + OC ❤❤❤

//ellen
 
 

Helt underbart!

Låg ute i solen i knappt en timme förut men blev så varm så jag trodde jag skulle dö. Så nu har jag precis tagit en svalkande dusch och ska bara ta det lugnt ett tag nu. Sen vid fyra ska vi åka och fira Mimmi så det blir nog mysigt!
 
 
Kollaaaaa. Nu är det fanemej svensk sommar. Bästa som finns, puss Ida!

Lite inspiration från WeHeartIt


Grattis!

Idag är ingen vanlig daaag. Utan det är Mimmis födelsedag! Trots att vi bråkar mer än vi är överens så ska du veta att jag verkligen älskar dig. Finns alltid här för dig. Hoppas att du får en bra dag, ska försöka att inte bråka för mycket med dig just idag. Älskar dig
 
 
Puss, Ida

Godnatt!

Precis haft ett kvällsamtal med bästa Cissi och ska snart sova.. Är faktiskt riktigt trött nu så kommer sova som en bebis.
 
 
Puss, Ida

Home sweet home

Är hemma efter en bra kväll. Var inne i stan tills halv tio då pappa körde mig till Hannah så tog vi en kvällspromenad. Velat ta en promenad hela dagen så det satt perfekt, lagom varmt ute nu också! 
Men har nu precis kommit hem och krypt ner i sängen för att ta ikapp dom två senaste pll avsnitten jag missat och sen sova! Imorgon blir en lång men nog bra dag! 
 
 
Puss, Ida

Äntligen

Är nu påväg till Sara med Moa och Cecilia, och Sara då såklart. Vi ska äta och ha deeptalk med Saras mamma, underbart, har gått föör länge sedan sist, haha.
Här har ni dagens iallafall:

//ellen


Spontant men stressigt!

Ligger just nu och myser med prinsen och skulle egentligen träffat Moa nu en stund men det blev inte så så istället ska jag åka in till stan om redan en halvtimme. Då kommer pappa och hämtar upp mig så ska vi sätta oss på någon uteservering med Alina och hennes mamma Anne så det blir nog myyysigt. 
Men måste skynda mig lite nu, ser ut som jag vet inte vad!!
 
 
Puss, Ida

Nördglasögon

Bilder från weheartit.
 
En sak som jag tycker är väldigt snyggt på killar är nördglasögon, iallafall om dom passar i det.
Det finns ju många olika modeller, både "fake" och riktiga glasögon.
Tycker som sagt att det är väldigt snyggt, ska nog köpa ett par till mig själv faktiskt.
 
//ellen

Död

Åh är så slut i kroppen liksom, känner nästan alltid så när jag varit vid havet haha. Idag låg vi bara vid havet i ungefär 2 och en halvtimme. Men det räckte, var så sjukt varmt hela tiden!
Så nu har jag kommit hem och ska ta en powernap, sen äta, städa och lite senare (när det är svalare) ska jag ut på en promenad med Moa!
 
 

Even if we try to forget, love will remember

Har jobbat hela dagen, kom hem för ett tag sedan och nu ligger jag och kollar på ett avsnitt av OC samtidigt som jag äter världens godaste sallad.
Snart ska jag upp till sjön med Sara och Cissi, ikväll får vi se vad som händer!

//ellen


Ett svar

"Vart har Hannah, varit och är det inte på tiden att svara på lite kommentarer? Jätte fin blogg började följa er för ett tag sen och älskar den puss"
Tack så mycket för det första. Hannah har varit i Canada och hälsat på släkt osv. Om det är något speciellt du vill ha svar på så får du/ni gärna fråga om, förlåt för att vi har missat det.
//ellen och ida
 
 
 

En vis björn

//ellen


Så trött

Usch gick upp för tio minuter sen. Fick verkligen tvinga upp mig själv och nu har jag precis smörjt in mina ben (blivit helt beroende) ska nu klä på mig och packa en strandväska. Sen åker jag till havet med Moa. Ska först förbi maxi och köpa en sallad och sen bär det av till Askim. 
 
 
Puss, Ida

Nöjd nu?

Just nu smsar jag med Victor och Ida och planerar massa YOLO, elleeeer..
Aja haha Victor klagade på uppdateringen iallafall så kände mig tvungen till att skriva något.
Har kollat på the last song med Hannah och Ida ikväll, innan dom kom sprang jag en runda. Har bestämt mig för att springa en gång om dagen i iallafall 3 veckor, vi får väl se hur det går.
Ska fortsätta smsa nu innan jag somnar, godnatt på er!
 
//ellen
 

Beach

En snabb outfit som jag hade på mig när vi var på stranden förut.
 
//ellen
 

-

 
Puss, Ida

En vanlig söndag

Två bilder från igår.
 
Hej på er! Dagens planer är väldigt oklara, det enda jag vet är att jag ska träffa Hannah och Ida ikväll, ska även försöka hinna med en powerwalk eller springtur och lite så.
Vill också passa på att steka nu den sista månaden på sommarlovet, har inte fått alls mycket färg...
Haha aja, vi får höras senare, puss och kram på er.
//ellen
 

Godmorgon!

Ligger nu nyvaken i sängen. Ska snart dra mig upp och ta en dusch. Sen lite senare åker jag in till stan med mamma för att få köpt alla mimmis presenter som fyller år om bara två dagar.
 
Ikväll blir det filmmys med bruttornaa. Vi ska se the last song som faktiskt kommer på tv, underbar tjejfilm. Men ska försöka dra mig uppåt nu!
 
 
Puss, Ida

Grym kväll!

Denna kvällen har spenderats med Ellen, Cissi och Hannah. Vi har största delen av tiden legat på ett berg och bara pratat och lyssnat på musik. En super mysig kväll verkligen. Skönt att Hannah är hemma igen!
Men nu ska jag tvätta av sminket och hoppa ner i sängen och lyssna på musik tills jag somnar, bästa avslutet på en dag.
 
 
Puss, Ida

3 gamla randoms

//ellen
 

Senaste veckan

Nu är Gothia veckan över. Har haft en riktigt bra vecka. En hel del turer till stan fyllda med skratt, fotboll och fotollskillar. Sån underbar stämning i Göteborg under Gothia veckan tycker jag. Alla är glada och det är fullt av folk överallt. Enligt mig så var den bästa kvällen på denna veckan lätt igår, men nu är denna veckan över och nu är det MINDRE än en månad kvar tills skolan börjar.. Herregud
 
 
Puss, Ida

Till hösten

//ellen


Just nu:

Vid saltholmen med Ellen och Sara. Helt underbart väder!!
 
Puss, Ida

Lyckan går inte att beskriva med ord!!

//ellen
 
 

Världens bästa kväll!

Det kanske är lite överdrivet men denna kvällen har varit heelt underbar. Först var jag i kviberg med tjejerna och kolla fässbergsmatch! Efter det åkte vi tillbaka till Mölndal och då träffade vi världens härligaste skåningar, så underbara. Sen åkte vi direkt upp till Hannah. Inte träffat henne på en månad, började verkligen gråta av lycka. Så nu ska jag kanske ta ett litet kvällssamtal med Cissi sen sova. Åh denna kvällen har varit bäst!
 
 
Puss, Ida

6 timmar

Om 6 timmar ungefär ska jag få träffa världens bästa Hannah igen, det är helt sjukt.
För er som inte vet så har hon varit borta 1 hel månad i Canada. Det kanske inte låter mycket men när man i vanliga fall brukar träffas nästan varje dag så känns det som en evighet.
Åh jag kommer vara såå glad ikväll, har längtat så sjukt mycket!!

//ellen


Planer

Imorse vaknade jag tidigt och redan vid 10 var jag påväg in till Kviberg för att kolla på Simons match med några tjejer.
Fick skjuts hem av min kusin och skyndade mig sen till bussen för att åka och bada med Andrea och Johanna, här är vi nu.
Snart kommer mamma och hämtar mig och då ska jag hem och äta.
Ikväll ska jag träffa girlsen och hitta på något kul.
Ska svänga förbi Hanni älskling med!!!

//ellen


Med homieserna

Är just nu med Cissi, Ellen, Simon, Moa och Andrea. Precis varit på hemmakväll och köpt godis. Så nu ska vi snart sätta på snabba cash. Verkar as braaaa så ska ge den en chans!
 
 
Puss, Ida

Hemma!

Kommit hem nu från ett par timmar på stan med Moa. Fick köpt present och sen gick vi en sväng förbi heden. Nu väntar jag på att maten ska bli klar och om lite mer än en timme bär det av för att kolla på en match. Fässberg tror jag att det är!
 
 
Puss, Ida

Underbara höst - Minnen från 2012❤


2 från igår

Var med Moa, Cissi, Ida och Anton igår, först kollade vi på en match och senare mötte vi upp Lovisa och några tyskar. Vi gick runt i stan mot hamnen vid operan, borde verkligen vara där oftare för det är såå fint!

 

Idag har jag inte gjort någonting verkligen, ska snart åka upp till sjön och ta ett dopp.

Senare ska jag möta upp Ida och Moa, antagligen Andrea med, hoppas det!! Vi ska in till heden och kolla någon match tror jag.

//ellen


Sovlistan på

Somnar snart, har haft en bra dag iallafall, imorgon är det en dag kvar tills Hannah kommer hem!!!! Ni får sova så gott så hörs vi imorgon.

//ellen


Hem och iväg!

Hemma nu och ska kasta i mig något att äta sen åker vi in till stan igen. Helt sjukt vad varmt det är ute, speciellt för någon timme sen! Trodde jag skulle dö.. Men har iallafall haft en bra dag och hoppas på en bra kväll också!
 
 
Puss, Ida

Glass i solen


Bloggar

http://kenzas.se/ , http://danielalouise.blogg.se/ ,
http://nyheter24.se/modette/chloeschuterman/ , http://justindrewbieber.blogg.se/ , 
http://nyheter24.se/modette/angelicablick/ , http://www.nattstad.se/owlish , 
http://littlemixsweden.blo.gg/ , http://www.nattstad.se/wilsonvanessas ,
http://www.nattstad.se/jennifersandsjo , http://byjozzy.devote.se/ , 
http://antoniasofia.blogg.se/ , http://zarish.blogg.se/ , http://www.nattstad.se/gertrudes , 
http://biancas.myshowroom.se/ , http://andreaviktoria.blogg.se/ , 
http://tyrastinamim.se/ , http://hejsanalexs.se/ , http://bloggar.expressen.se/rebeccastella/ , 
http://glossfashion.com/fridawiman/ , http://isabeladrian.chic.se/ , 
http://annahallins.blogg.se/ , http://www.nattstad.se/lovisaolivias , 
http://www.nattstad.se/lovisavk , http://elingustafsson.webblogg.se/ , 
http://johannabladh.blogg.se/ , http://egottilia.blogg.se/ , 
http://fames.se/keela/ , http://devote.se/forni .

Detta var de flesta bloggarna jag läser, tycker alla är riktigt bra så ni borde kolla in på dom om ni inte redan har gjort det!

HAHAHA, bjuder. Bilden har inget med inlägget att göra men det var det enda som fanns på denna datorn.
//ellen
 

Godnatt!

Har haft en bra dag idag. Avslutade kvällen vid sjön med härliga folk och kom nu precis innanför dörren. Ska tvätta bort sminket och krypa ner i sängen. Tagga inför en lång dag imorgon igen!!
 
 
Puss, Ida

Just a little pink

//ellen


Just nu

//ellen


11 sanningar

❤Är sååå sugen på att skapa en helt ny blogg, själv, med en fräsch design och köra igång med bloggandet på allvar.
❤Just nu är jag hur nöjd som helst med mitt umgänge, finns ingen som "är dålig" för mig, alla ger mig "positiv energi".
❤Jag mår dåligt över min kropp för tillfället, måste måste måste börja röra på mig mer och träna!
❤Nu för tiden relaterar jag mycket mer till djupare låtar, lyssna ofta på lite "seriösare" låtar innan jag ska sova.
❤När jag tänker på något väldigt mycket som jag inte mår bra utav, skriver jag väldigt sällan till någon kompis, eftersom att jag inte vill känna mig jobbig eller vara till problem. Istället skriver jag ner allt för mig själv.
❤För tillfället är jag jättestressad hela tiden, och det händer att jag får ångestattacker osv. Jättejobbigt, vet inte riktigt vad det beror på heller.
❤Jag längtar ihjäl mig till den 19 Juli då Hannah kommer hem ifrån Canada. Har aldrig längtat så mycket efter en människa förut, det är helt sjukt.
❤Jag har två låtar på min "sova-lista" på spotify som jag alltid ryser utav och aldrig tröttnar på. Sad - Maroon 5 och For the first time, live - The Script.
❤Jag tror att den värsta känslan som finns är att känna sig ensam, värdelös och rädd på samma gång, att må dåligt över sig själv på riktigt. Det tror jag, men alla kommer inte uppleva den.
❤Jag har 35 bloggar (!!) som jag läser varje dag.
❤Har panik över att lovet snart är slut och gymnasiet börjar om drygt 1 månad, men har även många roliga saker planerade nu den sista tiden på sommarlovet.
 
//ellen

Mums

Vaknat för en timme sen ungefär och ska nu äta lite! Sen bär det av in till stan. Är ungefär samma upplägg alla dom här kommande dagarna. Upp, in till stan ett par timmar, hem och äta osvosv sen in till stan på kvällen.
Ska försöka slänga in något inlägg under dagen men glömmer verkligen av det.. 
 
 
Puss, Ida

New in

//ellen
 
 

Gothia i full gång

Vet inte ens om man kan skriva så haha, sitter iallafall på bussen hem med Cissi, Moa och Ida nu. Vi har varit inne på heden och kviberg hela dagen och ska hem för att duscha och äta, i eftermiddag ska vi antagligen in igen och träffa Anton med.

//ellen


R.I.P ❤


Dagens

//ellen


Morsning

Godmorgon! Hade en underbar kväll/dag igår. Först träffa jag och Moa lackarebäcksgrabbar, åt världens goaste kycklingsallad och var med dom ett tag. Sen åkte vi in till stan med Cissi, Ellen, Sara och träffa härliga människor och lag. Sov sen hos Moa.
 
Vill bara berätta hur grymt bäst Gothia veckan är. Göteborg blir verkligen som en ny stad. Folk överallt, alla är glada och sociala! Bra väder, åh allt är bara perfekt.
 
 
Puss, Ida

Perfekt kväll

Idag har det varit en perfekt sommarkväll!
Jag, Sara, Cissi, Ida och Moa åkte in till stan och träffa massa lag, vid 11 åkte vi till creperiet och sen hem till Sara.
Nu ligger jag nedbäddad i min säng med en kopp te, ska lyssna på musik och rensa tankarna innan jag somnar, godnatt på er alla, hoppas ni har haft en bra dag med. ❤

//ellen


Chillpill

Är just nu hos Viktor med Viktor (no shit), Anton, oliwer och Moa. Snart kommer Emil också och sen får vi se vad som händer. Kanske blir ett kvällsdopp, är faktiskt lite pepp på det!
 
 
 
Puss, Ida

En dag på stan

Idag har det verkligen varit en riktig sommardag i Göteborg.
Det bästa som finns är att gå runt i stan under gothia (lagen har ju redan börjar komma) och sen sätta sig i solen vid paddan med glass, underbart!
Det har jag och Sara gjort idag.
Nu har jag varit hemma och ätit, ska snart ta bussen till Sara där vi antagligen ska ha myskväll eller träffa italienare...

//ellen


Godmorgon!

Hade en riktigt bra kväll igår som avslutades med att Cissi sov hos mig, super mysigt. Nu har hon precis gått och jag ska städa upp lite och om lite mer än 2 timmar är det brännboll som gäller haha, men mer om det senare!
 
 
Puss, Ida

...

Bilderna får förklara gårdagen, den var...annorlunda, som alltid med dessa störda och härliga människor!

//ellen


Älskar mig själv

Åh eftersom att ingen är hemma nu och jag inte orkar laga mat så stanna jag i Mölndal och köpte thaimat. Självklart så missa jag då bussen så nästa kommer om 10 minuter och maten är nästan redan kall, så lyckad..
 
Har iallafall haft en jättebra dag på öckrö idag och det känns ändå som man fått en del färg. Nu är det hem och äta+duscha som gäller!
 
 
Puss, Ida

Påväg hem igen

Har haft en jättebra halvdag på Hälsö med Sara, nu sitter vi på bussen med de andra påväg hem igen.
Ska äta och duscha, ikväll ska vi äntligen träffa våra lackarebäcksbabes igen!

//ellen


Planer för dagen

Godmorgon! Dagens planer är att åka ut till Öckerö med Sara, Ida, Cissi och Moa. Det ska bli jättemysigt faktiskt.
Kameran är på laddning så förhoppningsvis kan jag lägga upp lite roligare bilder senare.
Nu har jag dock väldigt bråttom, om 20 minuter ska jag vara klar och jag har inte ens ätit upp än....
Ni får ha en fantastisk dag, vi hörs!

//ellen


The call

Vill tipsa er alla om en film som heter the call. Kollar på den just nu med Cissi och den är så sjukt bra. Handlar om en kidnappning osvosv. Man verkligen ryser i flera scener!
 
 
Puss, Ida

Färgglada väskor

Till hösten ska jag absolut införskaffa mig en färgglad väska. Tycker det är fruktansvärt snyggt.
På hösten brukar de flesta klä sig i mörkare färger och lite enklare outfits, då livar väskan upp hela outfiten.
Mina favoriter är antingen en stark grön eller orange färg.
Här är lite exempel på vad jag menar.

//ellen


Olivia Palermo inspo

Hon lyckas verkligen varenda gång!

//ellen


Månadskort!

Precis kommit hem nu från några timmar vid sjön. Stannade påvägen och köpte ett månadskort. Detta kommer nog användas väldigt flitigt nu. Speciellt eftersom att Gothia veckan drar igång nu snart. Då blir det ju en massa buss och spårvagnsåkande.
 
Så nu ska pappa börja med maten, är vrålhungrig. Och sen får jag se lite hur resten av denna dagen blir!
 
 
Puss, Ida

Just nu!

Ligger just nu vid delsjön med pappa. Funderade först på att åka till havet men det sluta med att vi hamna här, tror det blåser lite mycket vid havet.. Så ska nog vara här någon timme till iallafall! Hur skönt som helst i solen!
 
 
Puss, Ida 

4 från det senaste dygnet!

 
Puss, Ida

Dagens

//ellen
 
 
 

Packelipack!

Packar just nu ner det lilla som jag ska ha med mig till lokalen. Ska nämligen spendera natten i lokalen med brudsen! 
 
Var i stan förut med Cissi och såg då dom här. Stör mig sjukt mycket på att jag inte förstår deras knep. Hur fan gör dom? Haha åh.. Har funderat på det hela dagen!
 
 
Puss, Ida

Keep it classy

//ellen


From my we❤it

//ellen


Godnatt

Blev faktiskt en bra kväll idag. Först kom Cissi och Ellen så gick vi och tog ett dopp med Albin, sen kom också Daniel. Gick sen och köpte godis (såklart) och gick upp till mig och satte oss på takterassen och sen kom också Jesper och Joakim. Bra och lugn kväll oooch nu har jag följt Cissi och Ellen till bussen för ett tag sen och ska nu prata lite i telefon sen sova tror jag!
 
 
Puss, Ida

I am limited edition

//ellen


I'm alive

Har spenderat ett par timmar vid sjön med Cissi och Ellen. Riktigt skönt! Nu väntar jag på att maten ska bli klar, pappa håller på att grilla. Åh ska bli så gott.
Om ett tag kommer Cissi och Ellen upp hit igen så får vi se vad vi hittar på. Är lite sugen på ett kvällsdopp. Och angående uppdateringen så tänker jag faktiskt inte ursäkta mig. Det är sommar och full rulle hela tiden så tänker vekligen inte på att uppdatera. Men ska försöka slänga in ett inlägg ibland iallafall!
 
 
puss, Ida

Kvällen

Kom hem för ca 30 min sedan och har hunnit duscha, smsa och krupit ner i sängen framför OC.
Har varit med järngänget, vi träffade också Albin och Daniel, även Jocke och Emil var med en stund.
Nu är jag jättetrött så kommer säkert somna vilken sekund som helst, puss och godnatt.

//ellen


That's where the beginning of the end begun, everybody knew that we had too much fun

Kom precis innanför dörren efter en heldag vid havet med Ida, Sara, Moa, Cissi och Andrea.
Andrea har varit i Italien i 10 dagar så det var såå kul att träffa henne igen!!
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av OC innan jag fixar mig. Ikväll ska jag träffa järngänget och kanske någon annan. Vi får se vad som händer.

//ellen


Havet hela dagen = ingen uppdatering


Snabbt

Har varit ute vid havet med Moa hela dagen, har fått en del färg tror jag.
Nu har jag ätit och duschat snabbt, har 20 min på mig att fixa till mig och klä på mig, ska nämnligen på bio med mamma.

//ellen


Lördag

Har varit inne i stan hela dagen, vid 2 åkte jag till stensjön med Jesper, Ida och Erik, lite senare kom Moa också.
Vi gick runt lite i Mölndal, sedan gick jag hem till Moa och åt grillat och efter det gick vi hit till stensjön där vi är nu.

//ellen


Att man kan vara så fast

Denna serie är ju så grym. Man blir ju helt fast så fort man börjar kolla. Skulle lätt kunna kolla en hel serie i sträck haha..
 
 
Puss, Ida

Förlåt

Kände att både jag och Ida glömde bort bloggen igår. Orkar inte skriva vad jag gjorde men träffade många olika folk fram och tillbaka men det slutade med att jag, Ida, Sara, Moa, Ottilia och Scott gick hem hit och pratade.
Nu ska jag alldeles strax åka in till stan, dagens planer kommer senare!


Brunch med Moa, Cissi och Sara

//ellen


Kvällen

Tänkte sammanfatta min kväll så snabbt som möjligt.
Började med pizza med järngänget innan vi gick upp till Ida och flummade. Efter ett tag kom Daniel, vi satt och snacka ett tag innan vi gick till Viktor där han, Anton, Oliwer, Simon, Ottilia och Moa var. Vi satt och hade en väldigt het diskussion haha, men tillslut bestämde vi för oss att gå ut till LBS. Där spenderade vi resten av kvällen, Albin kom även ett tag med.
Nu ligger jag, cissi och Sara hos Ida, vi kanske smyger ut och badar med några men just nu ser det inte ut som vi kommer lyckas, vi hörs imorgon, puss.

//ellen


Stensjö pizzerian

//ellen 


Terasshäng

Här har ni lite bilder från igår!
 
 
 Puss, Ida

För sent

"Vi fattade aldrig vad dom menade när dom sa, dom sa ni kommer förstå sen. Men vi var så säkra då, så säkra att vi glömde vad vi var säkra på. Vi var så säkra då, det är mycket som man inte vet att man inte vet förens det är för sent"
Oskar Linnros - För sent
 
//ellen
 


Hejdå :(

//ellen...


Världens finaste låtar❤

//ellen
 

Svar på kommentar

"Vilka är era bästa tjej och kill kompisar?"

Ellen: Mina absolut bästa tjejkompisar är Ida, Sara, Hannah, Lovisa och Johanna. Victor tror jag är min bästa killkompis, vi snackar inte lika mycket längre kanske men jag vet alltid vart jag har honom. Sedan har jag känt Nicolas och Simon nästan hela mitt liv så dom känner jag ju också väldigt bra.
 
Ida: Mina bästa tjejkompisar är nog Ellen, Cissi, Sara, Moa och Hannah. Världens bästa tjejer! Sen har jag ingen suuuper bra killkompis just nu men skulle nog säga att jag står närmast Daniel.
 
En rätt så gräslig bild ifrån Stockholm menmen...
 

Onsdag 3 Juli

Hej på er! Hoppas ni mår bra idag och är på bra humör, det är iallafall jag.
Dels eftersom att kvällen ska spenderas med världens skönaste tjejer hos Ida med grillning, och dels eftersom att Hanni har internet några dagar nu.
Nu dunkar jag musik i väntan på Johanna och Sara, och ikväll blir det som sagt grillning hos Ida, kommer bli awesome.

//ellen


Someday

Dröm.
 
//ellen
 
 

Godnatt!

Precis haft ett långt nattsamtal med världens bästa tjej. Nu går ögonen i kors så ska snart sova! 
 
 
Älskar dig äckligt mycket
puss, Ida

Myselipys

Gått ut till sjön och sitter nu och snackar med homiesarna och lyssnar på musik. Känns skönt att vara hemma nu igen! Ska snart dra mig hemåt och sätta på oc tills jag somnar + lite nattprat. Bääästa avslutet på denna dag!
 
 
Puss, Ida

Just nu:

 
Nu har Cissi, Ellen och Sara precis kommit hit. Så vi har bunkrat upp med lite allt möjligt och sitter nu och äter och snackar. Väntar också på att min fader ska komma hem så han kanske kan hjälpa mig med datorn som inte riktigt vill idag...
puss, Ida

Maxi

Jag, Sara och Cissi har precis varit på Maxi och köpt yollibox, mörk choklad och celsius som vi ska gotta oss med ikväll. Nu är vi påväg till Ida där vi ska kolla på film på takterassen, senare får vi se vad vi gör eftersom att vi bara får vara där till 10.

//ellen


 //ellen

Mys

Sitter nu vid havet. Har packat ihop allt på vårat rum och så så nu ska vi ta det lugnt några timmar innan det bär av hemåt. Ska faktiskt bli skönt att komma hem igen. Har haft ett par bra dagar här med Moa. Baaara tagit det lugnt, så himla skönt! Och välbehövligt, att få komma bort och vila upp sig liksom. Men nu är det tillbaka till Mölndal som gäller snart!
 
 
Puss, Ida

1 Juli

Sitter just nu ute på min balkong med Lovisa, Johanna, cissi, Viktor, Simon och Anton. Vi pratar, snapchatar, lyssnar på musik, snackar och chillar bara. Snart ska alla gå och då ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner. Puss och godnatt. ❤

//ellen


ego bomb

Haha fråga inte ens vad som händer här...
//ellen
 
 

Varit ute och tagit bilder...

Ska bara redigera dom först så kommer dom upp här sen.

//ellen


A touch of the 50's

//ellen


Hej hallå

Har precis varit ute en sväng i bergen och bara pratat. Nu har vi gjort lite viktiga saker faktiskt, haha lol. Och snart ska vi dra oss ut igen. Vädret idag är helt okej, det är inte jättesoligt och så som igår men det regnar inte heller så man kan ändå vara ute! Det skönaste med att vara här måste nog vara att man slipper fixa sig alls. Ser förjävlig ut dygnet runt. Mina outfits här är verkligen inte att leka med haha..
 
 
Puss, Ida 

Såhär det ska va

Godmorgon på er. Just nu ligger jag och kollar på OC, är på sista avsnittet på säsong 2 nu och det är såå bra!!
Har nyss ätit det som ni ser på bilderna och ni anar inte hur gott det var, har världens matkoma nu. 
Idag ska jag vara med Johanna tror jag och kanske några mer, vi får se.
 
//ellen

Att vakna upp till ett sånt här sms!

Börjar ju dagen bra iallafall!
 
 
Puss, Ida

RSS 2.0