Min Söndag

Kom precis innanför dörren, är väldigt väldigt trött och helt död i hela kroppen.
Nu ska jag ta något att äta innan jag kryper ner, kommer garanterat att slockna direkt.
Vid två kom Lovisa och Johanna över och några timmar efter det gick vi upp till Viktor där han, Emil, Anton och Oliver var. Så har spenderat hela min kväll med dom + Simon som kom lite senare.
Vi gjorde inget speciellt men har ändå haft en väldigt rolig dag och kväll.
Nu ska jag äta och sova, godnatt.

//ellen


High school musical

Precis varit ute på en promenad i bergen med Moa. Och innan det satt vi ute och åt grillat i solen, dåå snackar vi sommarkänslor.
Nu har vi kommit in och satt på high school musical 3! Riktig må bra film, så den är det som gäller nu och sen får vi se vad vi hittar på.
 
 
Puss, Ida

Nytt

Panikköpte ett linne häromdagen eftersom att jag inte hade något att ha på mig, hittade också ett par jeans lite snabbt på rean idag.
//ellen
 
 
 
 

Havet

Ligger nu med Moa nere vid havet och solar. Det blåser en del men annars är det riktigt skönt. Ska vara sol hela dagen idag tydligen så det hoppas jag verkligen på. Ha en bra söndag så uppdaterar jag mer senare!
 
 
Puss, Ida

Inspo

//ellen


Min lördagskväll

Känner mig så sjukt seg idag, har iallafall bäddat ner mig i soffan med en B&J och en hel säsong av OC, perfekt!

//ellen


Gåsö

Är nu på gåsö med Moa, ska vara här tills på tisdag. Riktigt skönt faktiskt att få komma bort från lilla Mölndal och ut till havet. Kom hit vid tre tidevricka då vräkte det ner verkligen men nu börjar det spricka upp. Men vi är ändå för sega för att göra något alls just nu så ligger bara och kollar skräckfilm. sinister heter den, inte super bra menmen..
 
 
Puss, Ida

Höstoufits

//ellen


Vad händer?

Den senaste tiden har jag bara velat spola fram tiden tills hösten, orkar inte med sommaren. Nu är det ändå höstväder och det känns inte som sommarlov för fem öre.
Hösten är nog min favorit årstid, iallafall i början när man inte har hunnit tröttna på den.
Jag älskar att kunna sova hela dagarna utan att ha dåligt samvete, dricka varm choklad med grädde, filmkvällar med alla kompisar, eller bara några, fixa sig med tjejerna och dra iväg tillsammans, alla höstoufits med mysiga leggings och tröjor, mysiga rum osv osv, jag kan fortsätta hur länge som helst. Älskar verkligen hösten!
Nästa inlägg lär innehålla höstoufits...

//ellen


Kärlek

Efter en dålig kväll var detta smset precis vad som behövdes, älskar dig min pärla. ❤❤❤

 

//ellen


Snabbt

Snart kommer Ida och Moa hit så ska vi fixa oss tillsammans och tagga kvällen typ, lol.
Vi ska iallafall till sjön antagligen där några andra från skolan ska vara, vet inte riktigt vilka men det blir nog kul.
Nu måste jag iallafall bestämma vilka kläder jag ska ha på mig och ta fram sminket, hör av mig under kvällen, puss.

Lite anonym bild sådär, men jag somnade på soffan så mina påsar hänger ner till knäna ungefär... Mys!

//ellen


Sommarväder..

Väldigt skönt med sommarlov nu bara det att de inte känns som sommar tack vare vädret.. Känns mer som höst. Det är stora svarta moln på himlen, regnar lite hela tiden. Jag hoppas verkligen att det blir en riktig värmebölja snart. Så man kan åka ut till havet på dagarna, sola, osvosv.
 
 
Puss, Ida

Upp och hoppa!

Har vaknat för ett tag sen nu. Precis ätit vääärldens godaste frukost, åh så gott!
Somna vid halv 5 igår, låg och prata om döden hahah fyfan.. Så nu ska vi kolla klart på en skräckfilm vi börja på igår, vet inte riktigt när vi börjar dra oss hemåt men bloggar mer senare. 
 
 
Puss, Ida

En Fredag

Godmorgon, det jobbiga med sommarlov är att man glömmer av vilken dag det är... Jag har iallafall varit vaken i några timmar nu och när jag är klar med detta inlägget så ska jag gå upp och göra american pancakes framför ett avsnitt av OC.
Dagen är inte riktigt planerad annars, men jag hör av mig senare. ❤

//ellen


Skräckfilm all night

Inne på andra skräckfilmen nu. Och har två till vi vill se men tvekar starkt på att jag kommer orka det.. Får se. Har iallafall haft en bra dag. Kul att träffa Jennica igen då det var ett år sen senast. Ätit så mycket mat/godis/kaka så känns som jag ska dö av mätthet, haha.
Antar att dom flesta av er sover nu så hoppas att ni sover gott så hörs vi mer imorgon.
 
 
Puss, Ida

3 från idag!

 
Puss, Ida
 

00.00

//ellen


Mary-kate & Ashley Olsen

Behöver jag ens skriva att jag längtar så mycket till hösten, då deras kollektion för Bikbok kommer ut i butik?!

//ellen


Day vs night

//ellen
 

Panik

Godmorgon på er! Jag somnade i lite halvt panik igår efter jag hade pratat med Ida och Sara, när jag vaknade upp kändes det lite bättre iallafall.
På morgonen nu har jag kollat på några avsnitt av OC och ska äta nu innan jag går ut med hundarna och duschar. Dagens planer är att åka till Sara en liten stund, sedan vet jag inte.
//ellen
 

Jaaaa

//ellen


Om bloggen

Jag och Ida har kommit fram till att vi ska börja blogga själva istället, på varsin blogg. Jag har skapat min men måste fixa design och så innan jag kan börja på riktigt där.
Det jag har tänkt är iallafall att fortsätta blogga här under sommaren, för att jag själv vill kunna gå tillbaka och se vad jag har gjort. Till hösten ska jag starta upp min egna blogg istället, där jag ska satsa mer seriöst med fina bilder, välskrivna inlägg osv. Kommer bli lättare till hösten eftersom att jag inte har en data just nu, så jag kan i princip bara blogga ifrån mobilen.

//ellen


Thaimat + O.C med järngänget


Sommarlovet

Har nu gått två veckor av sommarlovet. Tycker denna tiden har gått sjukt snabbt. Det är det som är det läskiga när man har sommarlov tycker jag, att tiden bara springer iväg. Ungefär tio veckor är borta på två sekunder. Nej okej inte riktigt men det känns nästan så.. Men känner ändå att jag tar vara på dagarna. Gör så mycket jag hinner och kan istället för att bara ligga och slappa. Men har ändå typ 7-8 veckor kvar av detta lovet, så underbaaaart. Denna sommaren är och kommer bli riktigt bra.
 
 
Puss, Ida

New in

Bh - H&M, Tröja - Tara.
 
//ellen
 

Dagens

Håret är nyduschat på bilderna, därför det ser så fett ut...

//ellen


Perfekt kväll

Vi var med massa andra men vi i järngänget drog iväg och nu sitter vi på ett berg och snackar. Sara åker ju på Torsdag så detta behövdes, hehe. ❤

//ellen


Oc

Inte kollat överdrivet många avsnitt men känner redan att jag är fast. Har alltid tyckt att serien verkar bra. Bara det att jag aldrig orkat ta tag i att börja kolla på den men nu så!
 
 
Puss, Ida
 
 

Gårdagens

//ellen


Min dag

Har precis vaknat, ska snart hoppa in i duschen nu. Sen göra mig en rejäl frukost, är riktigt hungrig..
Dagens planer är iallafall att träffa Jesper sen träffa tjejerna ikväll. Så himla skönt med sommarlov nu, bara det att det inte känns som sommar nu när det är sånt här väder.. Menmen, man är ju ledig så det är skönt.
 
 
puss, Ida
 

Måndag 24 Juni

Godmorgon på er! Just nu sitter jag och äter frukost medans jag funderar på vad jag ska göra idag...
Igår efter vi hämtade våran nya hund så åkte jag till Daniel där Sara, Ida, Lovisa, Olivia, Cissi, Jesper, Jonte, Anton, Emil och Daniel då, var.
Tanken var att vi skulle ha skräckfilmsmaraton, men det slutade med att vi kollade på en film (som jag somnade till hehe...), och sen gjorde vi annat istället.

//ellen


Fan


Äntligen


Rensar garderoben...

Men evighetsgöra, men nödvändigt innan hösten och så.

//ellen


Godmorgon!

Har nu vaknat. Legat uppe nästan hela natten och haft tjejsnack i timmar. Så mysigt! Men nu har vi precis ätit frukost och ligger och kollar på oc. Vet att denna serien är riktigt bra så med lite tvång från Ellen så har vi nu bestämt oss för att kolla alla säsonger av oc!!! 
 
 
puss, Ida
 

Mys & girltalk

Med Andrea och Ida, vi går varvet runt och hjälper varandra med våra problem, älskar mina tjejer, bästa psykologerna!

//ellen


A little orange

När helt kääär i väskan.
//ellen
 

Beställt

Igår beställde jag den här tröjan, tycker den är såå snygg och ändå ett basplagg som gör den väldigt praktisk.
Det negativa är att leveranstiden är en månad... men det är det värt!
//ellen
 

Right now


Bråttom

Hej på er! Hoppas alla hade en bra midsommar igår, jag och Ida bestämde oss till slut för att stanna hemma istället för att åka på fest, kanske lite segt på midsommar men det behövde jag verkligen.
Idag sov jag ut och nu har jag skitbråttom. Ska sminka klart mig och sen springa till spårvagnen för att åka in till stan med Ida, möta upp Sara och fika innan bion.

älskade Lovisa ❤

//ellen


Gårdagen

Hela dagen igår jobbade jag, när jag var klar så mötte jag upp Lovisa och Olivia så åkte vi upp till sjön och satt där och snackade ett bra tag innan Anton och efter ett tag också Emil kom.
På kvällen var det vi + Joel, Daniel, Jonte och Gustav som var hos Joel och hoppade stutsmatta och satt i hans friggebo osv.
Avslutade kvällen vid sjön och sen gick vi tjejer hem!
Även om dagen började dåligt och jag var på väldigt dåligt humör så blev det en jättemysig kväll.
//ellen
 
 
 
 

Springbreakers

Imorgon ska jag, Cecilia, Andrea, Sara, Olivia, Lovisa och Ida se på springbreakers. Jag är sjukt taggad eftersom att jag har velat se den här filmen sen i vintras.
Kommer garanterat skriva om den är värd att se, men det tror jag.
//ellen
 
 

DISS!

Som alla säkert redan har märkt så har den nya uppdateringen av instagram gjort så att man nu kan spela in videos också. Jag dissar detta grovt. Tycker grejen med instagram var just bilder och videos kan hålla sig på Vine haha.
Detta förstör hela konceptet med instagram enligt mig och det blir mer likt Facebook. Feting dissen får denna nya uppdateringen.
 
//ellen
 

Midsommar!

Godmorgon, inte bloggat på evigheter. Förlåt för det men glömmer av det hela tiden plus att mitt internet suger just nu. Men idag är det iallafall midsommar. Får hoppas på bra väder hela dagen, dock skulle det kanske börja regna sen men det hoppas jag verkligen inte att det gör..
Om 3 timmar ska jag iväg på ett midsommarfirande och sen får jag se hur kvällen blir. Inte helt hundra men den kommer nog bli bra! Hoppas ni får en bra midsommar också.
 
 

ATM

Myser hos Joel med massa gossisar. ❤

//ellen


Mys

Sitter vid stensjön med Olivia, Lovisa och Cecilia. Vi lyssnar på musik och pratar, snart kommer lackarebäckarna med. Är på jättedåligt humör idag men nu är det lite bättre iallafall, men tror jag ska hem tidigt och kolla på film idag.

//ellen


Sad day

Vaknade på ett väldigt dåligt sätt, var på jättedåligt humör och allt var dåligt helt enkelt, men ska försöka göra det bästa av denna dagen ändå. Gjorde iallafall varma mackor med Philadelphia och kyckling förut, det var hur gott som helst!

Nu ska jag byta om, gå ut med Astrid och sedan åka och jobba en stund.
//ellen

Hon bara lämnar

Idag åker Hannah till Canada och är borta 1 hel månad. Kommer sakna ihjäl mig efter henne och det kommer kännas jättekonstigt tills hon är tillbaka tror jag. Det som suger mest är att hon antagligen inte kommer ha så tillgång till internet så ofta och då kommer vi ju inte kunna prata...
Detta suger verkligen.
Men Hannah, du är världens bästa, min ängel, den jag berättar allt för, den som jag saknar mest om vi bråkar eller inte pratar så mycket. Ha det sjukt bra nu och glöm inte av mig här hemma. En stor fet jävla kyss på dig❤❤❤

//ellen


Bästa just nu

//ellen
 

Onsdag

Godmorgon! Nu ligger vi alla i Hannahs säng och ska snart gå ut till bussen. Jag ska hem och duscha, äta och gå ut med Astrid och sedan ska jag träffa Lovisa idag med. Men nu ska jag ta en powernap innan vi springer till bussen, puss.

//ellen


Hemma igen!

Hemma i Sverige nu. Rätt skönt ändå! Och har saknat alla hemma så därför känns det bra att vara hemma igen. Håller just nu på att packa ihop lite saker för att sen gå och träffa Cissi, Ellen, Sara och gå hem till Hannah. Blir nog en toppen kväll det här!!
 
 
Puss, Ida
 

Godmorgon

Godmorgon på er! Nu ligger jag i Lovisas säng, blev lite spontant att jag gick över till henne igår och sov även här sen. Men måste snart gå upp och dra mig över till mi casa.
Idag kommer Ida hem så ska träffa henne sen tror jag.
Nu måste jag gå, ska äta och gå ut med Astrid innan Sara kommer vid 12.

//ellen


Off we go!

Nu sitter vi i receptionen och om en kvart kommer flygbussen och hämtar upp oss. Tar 2 timmar härifrån till flygplatsen och sen är vi i Sverige igen vid 4. Hoppas verkligen inte att flyget är försenat eller något.. Ska faktiskt bli riktigt skönt att komma hem nu. Och att få sova i sin egna säng, uuunderbart.
 
 
Puss, Ida
 

Nya bilder från balen

//ellen


Ändrade planer

Jag tror att jag håller på att bli sjuk, hoppas verkligen inte det men mår inte så bra idag.
Skulle igentligen varit med Andrea idag men eftersom att jag är helt slut så orkade jag inte det. Istället funderar jag på att ha en myskväll med mig själv, får se hur det blir.
//ellen
 

Sista dagen!

Åh blandade känslor. Vill verkligen hem men har det inte så dumt här heller. Men har ju en sista kväll kvar här. Tror den kommer bli riktigt bra! Har nu under dagen solat och badat, varit 40 grader hela dagen. Helt sjukt..
Nu är klockan fyra så ska med pappa och köpa ett par shorts. Sen upp till rummet. vila, äta något, duscha, sen vid 8 är det turkisk kväll som gäller. Ska "gå" på den med ett gäng svenskar så det blir nog ett bra avslut på denna resan!
 
 

Godmorgon

Känner mig som en zombie, ska iallafall in och jobba några timmar nu, vi hörs senare!
//ellen


Lite bilder från idag

//ellen


Helt död

Åh. Är så trött nu så det finns inte. Men har inget internet på rummet så ska sitta här i receptionen en liten stund innan jag går upp och kryper till sängs. Imorgon är sista hela dagen här.. Så ska verkligen se till att sola en hel del imorgon eftersom att det känns som jag knappt fått någon färg denna veckan!!
 
 
Puss, Ida
 

Gårkvällen

Igår var det igentligen tänkt att massa goa gubbar skulle upp till råda, men när jag och Hannah satt på busshållplatsen så började det spöregna, så tanken på att vara vid en sjö var inte jättelockande. Istället åkte vi hem till Hannah med Albin, Victor och Jesper.
Under kvällen droppade Daniel, Anton, Jacob, Niklas och Jocke in med haha. Vi gjorde inte så mycket, kollade på film och lyssnade på musik typ, men det var ändå en rätt bra kväll.
Idag ska jag jobba hela dagen och har inte hunnit fixa tidsinställda, så uppdateringen kommer bli väldigt dålig.
//ellen

Dösnyggt

Om det är något jag verkligen älskar inom klädväg osv så är det kornblåa pumps, det är ju såå galet snyggt! Blir helt till mig haha.
//ellen
 
 
 

Snabb uppdatering!

Har spenderat denna dagen på en båt, var helt sjukt varmt så trodde verkligen att jag skulle svimma fleta gånger men överlevde! Nu har vi precis ätit så ska upp på rummet nu och duscha, sen sova en stund och sen åker vi upp till bergen tror jag vid nio tiden. Här har ni några bilder från den lilla båtturen iallafall. Stannade på massa superfina ställen!!
 
 

Orkaaa

Mamma smsade för ett tag sedan att jag och Cissi var tvungna att jobba några timmar idag. Orkar verkligen inte igentligen och skulle på Saras brors student idag.
//ellen
 

Godnatt

Haft en mysig kväll med lackarebäcksgänget hos Joel, sedan tog jag en promenad hem med Lovisa, jättehärligt. Är fortfarande pigg men måste sova nu om jag ska orka gå upp imorgon, puss och godnatt.

 

//ellen


Åh

Precis kommit tillbaka till hotellet nu. Varit nere och ätit på en restaurang om låg precis vid havet. Matkoma på hög nivå nu, så jäkla gott! Sen påvägen tillbaka så fick jag och Mimmi hålla världens sötaste lilla apa. Som en bebis verkligen. Vill typ ha en liten apa när jag blir äldre, haha så jäkla söta. 
 
 
Puss, Ida
 

Outfit 14/6

//ellen
 
 
 
 

Bilder från balen

//ellen
 

Insta recently

Jag och Anton på balen i måndags//Världens underbaraste efterätts-tallrik//Gruppbild från en grym kväll i Tisdags//Pratade med älsklings Ida.
 
//ellen

Mums

//ellen


Torsdag

Idag har jag varit med Lovisa, Olivia, Anton, Viktor och Daniel, vi gick och köpte godis och sen hem till Viktor där jag och Lovisa flummade sönder haha. Efter ett tag kom Emil med och så satte vi på en skräckfilm som jag inte kollade så mycket på. Gick hem med tjejerna och nu ska jag sätta på ett avsnitt av "Revenge", vi hörs imorgon antagligen.

//ellen


Min dag!

Sitter just nu på hotellet och har precis varit ute och ätit middag. Provade på massa olika klassiska turkiska rätter. Gillade typ 1 av massa saker, inte min grej men kul att prova på ändå. Nu ska vi snart åka till någon dans grej. Vet inte vad det är exakt men det verkade vara någon uppvisning/duell så ska bli as kul att kolla på!!
 
Har förövrigt haft en ganska "osocial" dag. Men är det kris så är det (haha loool) nejmen det var skönt att prata med mina älsklingar hemma igen. Men nu ska vi åka, puss Ida!
 
 
 
 
 

Pratar med bejbie

//ellen


Dagen

Bloggen har blivit såå tråkig, den enda anledningen till att jag ens fortsätter blogga just nu är att jag vill kunna gå tillbaka och se vad jag har gjort under sommarlovet, haha.
Dagen började iallafall hos Sara, åkte hem och sov en liten stund och åkte sedan och jobbade några timmar.
Vid åtta ungefär mötte jag Andrea, Moa, Sara, Hannah och Cissi upp Albin och Scott. När dom hade åkt hem gick vi till råda där massa från skolan var, det var ganska segt så jag, Lovisa, Hannah, Olivia, Viktor och Anton skulle åka till donken men jag hoppade av på vägen och gick hem istället. Nu har jag krupit ner i sängen och ska kolla på en film, så himla mysigt med regn ändå.

//ellen


Den enda?

Känns som alla, många iallafall verkligen älskar macarons. Håller inte alls med. Har dock bara smakat på sånna 1-2 gånger men tycker dom var skitäckliga. Sen har jag bara smakat på hemgjorda så köpa kanske är bättre? Vet inte.. Men av vad jag smakat så kan jag verkligen säga att dom inte är min grej. Dock tycker jag att dom ser goda ut. 
 
 
Puss, Ida

Godmorgon :)

//ellen
 

Sola sola!

Har nu kommit ner till havet så ligger här och solar. Väldigt skönt väder idag men inte aaaas varmt. Men hoppas på att solen tar iallafall! Ska ligga här någon/några timmar och sen äta lunch någonstans. Kvällen är inte helt bestämd, kan inte bestämma oss för vad vi ska göra men det kommer bli toppen tror jag! puss, Ida
 
 
 

Minnen

Så mycket minnen i olika bilder!
 
 
1:a bilden - Detta var i lördags. Då jag, Cissi, Ellen och Moa hade en riktig myskväll på terassen. Kolla film, prata, lyssna på musik och fick besök av Anton och Joel en stund. En riktig sommarkväll!!
2:a bilden - Sveriges nationaldag är denna bilden ifrån. Den firades hos Andrea med tjejerna. Grillade, pratade, hoppa studsmatta, dansade, tog kort. Sjukt lyckad kväll med en hel del skratt. Älskar alla dom tjejerna så äckligt mycket.
3:e bilden - Detta var ändå ett tag sen. En bild från när jag och några tjejer spendera vår kväll vid kära stensjön. På sommaren blir stensjön verkligen som mitt 3:e hem typ. Älskar deeeen
4:e bilden - Och det här var ämne längre sen. I vintras nästan? Inte riktigt kanske. Men denna kvällen var jag med lackarebäckarna (?) hos Daniel. Åt pizza, spela lite olika spel och skratta så jag grät floder verkligen. En toppen toppen kväll!
 
puss, Ida

Underbar kväll!

Jag har haft en helt underbar kväll, perfekt start på sommarlovet verkligen.
Nu har jag, Cissi, Sara och Andrea kommit hem till Sara och ska ha lite girltalk innan vi somnar. Äntligen sommarlov!!
//ellen
 
 
 
 
 
 
 
 

Helt sjukt

Känns helt sjukt att vi slutat grundskolan. Inget mer 9a och chansen är ju väldigt stor att jag aldrig kommer se några av dom som gick i nian med mig. Många lär jag ju säkert hålla kontakten med, men inte alla. Fatta att nio år av ens liv är borta bara så. Åh jag hoppas verkligen att vi har en klassåterförening om typ 15 år. Vore så kul att se vad alla blir och gör med sina liv!
 
 
Bilder från sista dagen någonsin i nian, puss Ida

Kvällens

 
Här har ni två väldigt slarviga bilder på kvällens outfit. Ska nu in till stan och äta och sånt! För lite kbry information så går klockan en timme framåt här. Får hoppas på en mysig kväll, puss Ida!
 

Har det braa

Denna dagen blev inte så jobbig som jag trodde. Gick upp vid fyra, lagom trött men lyckades hålla mig vaken tills jag satte mig på planet och sov då nästan hela vägen. Väldigt skönt! Sen tog vi en buss från flygplatsen till vårt hotell. Tog nästan två timmar så när vi kom hit åt vi direkt, låg vid poolen en halvtimme bara och gick sen och kolla runt lite i "området" här så man lär sig att hitta.
 
Har internet på ett ställe och det är baren så får uppdatera när jag kan och hinner helt enkelt. 
 
(Går inte att få in bilder men hinner inte lösa det nu men nu fick nu lite torr uppdatering iallafall) 
puss, Ida

Nu har vi sommarlov!

Nu är grundskolan helt slut. Imorgon och framförallt till hösten börjar en ny del i mitt liv faktiskt. Men först ska vi fira ikväll, jättemånga nior ska till en sjö ikväll och fira sommarlovet, ska bli jättekul. Dessa 3 åren i högstadiet har gått så fort, samtidigt som det har hänt så mycket. Avslutningen var iallafall inte så dramatisk som jag hade tänkt, wellwell. Några bilder tog jag iallafall:
Och jag höll ett litet tal, haha.
//ellen
 
 
 
 
 
 

Oh my god

Hur fort gick tiden igentligen? Nu är hela högstadiet och grundskolan gjord, helt sjukt. Kvällen igår avslutade högstadietiden jättebra tycker jag och idag ska det bli ännu roligare ;)

//ellen


Marmaris!

När vi hade klassens dag så ringde pappa och sa att han bokat en resa till marmaris för honom, mig och Mimmi. Så det blev en väldig spontanresa och jag sitter redan nu på planet. Är verkligen taggad på att åka och det ska bli så underbart att komma utomlands, att resa är det bästa som finns.
 
Dock är jag lite ledsam över att vi åker just nu. Missar avslutningen och första veckan av sommarlovet. Så kommer ju helt klart missa en hel del men nu är det som det är så ska njuta så mycket jag kan och sen har jag ju faktiskt nästan ett helt sommarlov framför mig när jag kommer hem igen. Åh så underbart. Så en vecka i marmaris nu (Turkiet) Hoppas på internet så jag kan uppdatera så mycket som Möjligt.
 
 
Puss, Ida

Grym kväll

Några av alla bilder som tagits ikväll, har haft sjukt kul i stort sett hela tiden! ❤

//ellen


Balkvällen!

Så är nu hemma i min underbara säng. Har haft en toppenkväll förutom en sak men ska försöka lösa det bäst jag kan imorgon.. Dock känns det som jag inte kommer somna nu. Och klockan är ställd på 4. Morgondagen kommer verkligen bli ett helvete men har haft en bra kväll iallafall!
 
 
Puss, Ida
 

Fix hela daaaan

Hej på er! Sedan jag vaknade har jag ätit, varit ute med Astrid, nopprat ögonbrynen och fixat lite saker inför ikväll. Nu håller jag på att går runt i skorna, kommer ha såå ont i fötterna ikväll men det får jag ha!
Ska iallafall ta det lugnt en liten stund nu innan jag börjar med sminket och så, är jättetaggad inför kvällen, och allt i smink och hår väg måste bli perfekt!

Ett misslyckat försök till en snygg "skobild" haha...
//ellen

DOPE

//ellen


Atm

Inte uppdaterat så bra idag.. Men håller just nu på att packa. Kom på att jag inte skrivit ut det än men ska till marmaris på tisdag. Men det kommer upp ett annat inlägg om det så ska inte skriva mer om det men är iallafall väldigt taggad. Ska försöka få packat klart idag, eftersom morgondagen nog kommer vara stressig så det räcker!
 
 
Puss, Ida

LOL

Hej på er! Jag har varit iväg och jobbat lite på förmiddagen. Nu är jag hemma igen och ska sätta på "LOL" innan jag börjar med massa fix inför morgondagen, är faktiskt väldigt taggad.
Har skickat iväg mamma för att köpa lösögongfransar så det slipper jag iallafall, skönt det.
Men vi hörs senare, puss.
//ellen


Ååh

Helt sjukt, om 2 dagar har vi sommarloooov!!
//ellen

Insta recently

Ellenannerberg97 på instagram, fööölj.
1-Grillkväll hos Andrea. 2-Nytt avsnitt av podcasten, och det var riktigt bra! 3-Piff och puff, Joel bah kör. 4-Mysig sommarkväll på Idas takterass.

//ellen

Sommarkväll!

Japp, jag skriver det hela tiden. Men denna kvällen har varit en riktig sommarkväll. Den har spenderats med mina bruds och Anton och Joel en stund. Kollat film, pratat och lyssnat på musik hela kvällen på terassen. Så underbart så det finns inte!
 
 
Puss, Ida

Myskväll på takterassen

Är hos Ida nu med Cissi och Moa också, Hannah kanske kommer senare men jag vet inte.
Kollar iallafall Hangover 3 nu, asrolig redan haha.

//ellen


Deep

//ellen


2 från igår

 
Anton såg lagom feminim ut i min kofta, haha charmigt..
puss, Ida

NEEEEEEEEEEJ

Vad ska vi göra????!?! The kbkbruds, detta är en katastrof.

//ellen


Home sweet home!

Nu har jag och Ellen kommit hem till mig och precis lagt oss i sängen. Bästa som finns att komma hem till sin underbara säng. Så nu ska vi lyssna på den nya podcasten (inte hunnit lyssna på den än) och sen kommer vi nog somna så småningom. Hoppas ni haft en lyckad kväll för det har jag allt haft trots allt.
 
åh vad torrt. Det går inte att föra in bilder nu men får slänga in någon bild från denna kvällen imorgon istället. Puss Ida!

Kvällen

Har precis kommit till Ida och ligger nu helt själv i hennes säg medans hon äter. Jag ska snart börja fixa till mig så att jag ser mänsklig ut. Ikväll ska jag och några tjejer från klassen till en sjö där massa nior ska vara, vet inte hur länge vi stannar men det får vi la seeee. Gotta go now, vi hörs!
//ellen

Och där var grundskolan över

Nu är jag hemma från skolan, för sista gången i hela grundskolan. Haha alla tjejerna i klassen har gått runt och varit överdramatiska hela dagen men vafan, 9 år bara sådär. Dessa 3 åren i högstadiet har gått sååå sjukt fort, men samtidigt har det hänt så mycket så det är helt sjukt. Nu taggar vi balen och skolavslutningen, sen är det iallafall 15 år tills man ser vissa igen...

//ellen


Bildbomb från igår

//ellen


6 Juni 2013 ❤

Ååh, har haft världens bästa och mysigaste kväll hos Andrea med världens härligaste tjejer!

//ellen


Bästa som finns!

Åh nu mår man. Sitter ute och äter grillat med tjejerna. Sommarmusik + grillat + härligt sällskap. Heeelt underbart!
 
 
Puss, Ida

Nationaldagen, plans

Har städat och lyssnat på Isabel och Rebeccas podcast hela dagen. Nu är musiken på och jag ska noppra ögonbrynen och börja fixa mig.
Om någon timme ska jag och några tjejer hem till Andrea för att grilla. Kommer bli en väldigt lyckad kväll tror jag. Hoppas ni också har haft och får en fortsatt bra dag!
//ellen

Rules of life

//ellen

True story bro

//ellen


Sommarlovet är på g

Haha lol på rubriken, men det är faktiskt det. Bara fredag kvar i skolan, som jag fortfarande inte fattar att vi har eftersom att alla andra skolor har ledigt men aja...
Har iallafall haft en bra dag. Efter klassens dag fixade jag och Lovisa ett bildspel från 7an-9an som vi ska visa på Tisdag. Efter det åkte vi upp till sjön och mötte Cissi, Moa, Andrea, Ida och Hannah. Vi var inte där så länge förens vi gick till Deniz där några var.
Avslutade kvällen med Borat hos Viktor iallafall, konstigaste filmen någonsin haha.

//ellen


Pumsig

Har kommit hem nu efter en bra kväll. Orkar inte ta alla detaljer men kvällen har varit bra och nu är jag redigt trött så ska sätta på en film oah slötitta på den tills jag somnar. Känns verkligen som det är sommarlov nu, känns så varje dag nu för tiden. Men snart såååå!
 
 
Puss, Ida

At Cissi och Ellen's crib

Nu är klassens dag över så nu är vi lediga denna kväll och hela dagen imorgon. Så jävla skönt! Är just nu hos Cissi och Ellen med Lovisa också. Somna precis en stund, är helt slut!
Vet inte riktigt vad planerna är för ikväll men det blir säkert bra!
 
 
Puss, Ida 

Insta recently

En liten egopix//Finaste Hanni fyllde år//Collage från Saras tjejmiddag//Ida tog en powernap
//ellen

Natti natti

Nu har jag krypt ner i sängen. Borde egentligen vara lite tröttare känns det som med tanke på att jag inte sov så mycket inatt men är faktiskt inte överdrivet trött men ska ändå varva ner nu så somnar jag nog om ett tag.
 
Och angående uppdateringen, jag vet att den suger lite men tänker faktiskt skylla på vädret. Det är sommar varje dag just nu och då tänker jag inte alls på att uppdatera.
 
 
Puss, Ida

Orkar inte

Orkar inte hålla ögonen öppna längre, har redan krupit ner i sängen och jag kommer somna vilken sekund som helst. Godnatt, vi hörs imorgon.
//ellen


Sommar

//ellen


Mys vid sjön med bejbsen ☀❤

//ellen


Back to school

Nu har jag krypt ner i sängen. Har lite blandade känslor inför denna veckan. Är sjukt taggad eftersom att detta är sista hela vecka i kvarnbyskolan men samtidigt inte så glad eftersom att det innebär att vi närmar oss slutet (haha åh nej vad töntigt det blev men) och jag är rätt skoltrött.
 
Vet inte heller var mina hörlurar är så kommer få somna utan musik.. Värsta som finns, får sätta på en film eller något istället! Godnatt!
 
 
puss, Ida
 
 

Helgen

Detta har varit en riktigt bra helg, dock är det väldigt störande att varje helg nu när det är så fint väder så intalar man sig själv att det är sommarlov redan.
Jaja, det är ju bara 3 skoldagar kvar nu och nästa Tisdag är det sommarlov på riktigt!! Ganska sjukt men så galet skönt.

//ellen


Mean girls

//ellen

Ikea

Sitter nu i bilen påväg till Ikea med Jocke, mamma och Lilly. Efter det ska jag till stan också för att kolla på en topp till avslutningen. Har ingen aning om vad jag vill ha för någon men eftersom att det inte alls är långt kvar tills avslutningsdagen så är det nog dags att försöka hitta en nu. Blir nog mer uppdatering när jag kommer hem eftersom att jag nu har 20% så det lär nog inte räcka hela dagen..
 
 
Puss, Ida

Bilder från igår!

Tog iprincip inga bilder efter middagen så ni får en liten bildbomb därifrån istället!
 
 
Puss, Ida
 

Godnatt!

Har precis kommit hem nu, tvättat bort sminket och lagt mig i sängen. Har haft en bra kväll idag också, först tjejmiddag hos Sara. Sen delade vi upp oss och jag och flera andra tjejer åkte upp till stensjön där vi träffa några andra och satt där hela kvällen. Jättemysigt bara det att det är så sjukt mycket mygg vid sjön på kvällarna, förbannat jobbigt..
 
Nu ska jag iallafall sätta på musik och sen sova. Är jättetrött, godnatt goingar! 
 

Underbart

Har legat ute och solat i några timmar nu, känner mig så äcklig eftersom att jag har kokosolja på mig och svettas som en gris.
Ska ligga kvar här en stund till men snart ska jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig inför ikväll, är grymt taggad faktiskt!

//ellen


Min outfit igår

//ellen

Juni

ÄNTLIGEN!
Grattis ännu en gång till min finaste Hannah som fyller 16 idag! Nu har vi en av de härligaste månaderna på hela året framför oss, 10 dagar kvar till sommarlovet, inga läxor, sommarkvällar, grillningar, skratt, tårar och nya härliga minnen, ååh va härligt. 

Om ett tag ska jag åka till havet några timmar innan det är dags för Saras tjejmiddag, så nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mig!! Inte det lättaste...

//ellen


Livet är bra!

Är så sjukt glad just nu. Inte över något speciellt utan bara över allt typ. Livet känns bra och vädret är underbart, så går runt och är allmänt lycklig hela tiden. Underbart verkligen!
 
Gårkvällen var toppen, kändes verkligen som högsommar. Nu har jag vaknat och ska upp och göra våfflor nu haded jag tänkt. Sen lägga mig och sola någon timme om jag orkar. Sen blir det att ta en dusch, leta upp kläder och så för ikväll är det tjejmiddag för Sara. Tror alltså att denna dagen kommer bli grym också!
 
(Grattis till Hannah också som idag är sexton, ha en bra dag fina du!)
Puss, Ida

Kvällen i bilder

Är sjukligt trött så orkar inte skriva något nu, men dessa bilder får stå för min kväll. Den har varit riktigt bra!

//ellen


RSS 2.0