Så fint!


Hemma

Kommit hem från en stund sen. Moa följde mig hela vägen till kyrkogården så vi gick och snacka lite och längtade tillsammans efter våren och sommaren, framförallt sommaren. Känns dock som våren saaakta men säkert är påväg. Och jag älskar det! Nu blir det av med sminket och på med myskläder. Sen väntas någon timme plugg, man måste ju bara älska skolan och alla prov.. Sen avslutar jag denna torsdagen med det nya pll avsnittet och taggar inför imorgon då det är fredag och helg!
Puss, Ida


Pluggaaaa!

Är nu hos moa och pluggar för fulla muggar, vill verkligen att provet ska gå bra imorgon så ska plugga sönder nu. Vi hörs senare, puss Ida!

https://cdn1.cdnme.se/4052831/7-3/pic_512f788eddf2b31a63b96551.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4052831/7-3/pic_512f788eddf2b31a63b96551.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4052831/7-3/pic_512f788eddf2b31a63b96551.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4052831/7-3/pic_512f788eddf2b31a63b96551.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4052831/7-3/pic_512f78a7e087c31b726d3247.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4052831/7-3/pic_512f78a7e087c31b726d3247.jpg" class="image">


Vad jag köpte igår

Leggings, H&M
BH & Trosor, Lindex och Cubus
Headset, Clas Ohlson
Jeans, Cubus
//ellen

Sool

Älskar vädret!
Sitter ute och pluggat fysik nu, ska alldeles strax fixa mat och om en timme eller så ska jag ut och springa lite.
Jag ska jobba ikväll men har fixat ett tidsinställt. Vår imon btw!!
Puss//ellen


Yoyo

Bilder från häromdagen med mina babes, bjuder.
//ellen

Lookbook inspo

//ellen


Vill inte mer

Nu ger jag upp. Är helt slut så tänker vara lite yolo och skjuta upp läxorna tills imorgon och köra på intensivt sista minuten plugg imorgon istället haha. Allt jag vill göra just nu är att ta en lååång varm dusch sen avsluta denna onsdagen med några pll avsnitt eller vampire diaries. Så imorgon kör jag järnet och pluggar hela eftermiddagen på fysiken för nu ska jag hoppa in i en dusch! Puss, Ida


Senaste

Tror inte jag visat denna på bloggen alls, köpte den förra veckan och älskar den verkligen! Tycker den ser rätt annorlunda ut i verkligheten eftersom att min kamera är heeelt skszalmvp. Men ni kommer nog få mer ordentliga och snygga bilder när jag har på mig den någon dag. Puss, Ida
Tänk er den när man är riktigt brun på sommaren också, underbart.
 

Åhåhå

Vad tror ni jag hitta när jag rensa igenom garderoben? Jo mina pyjamasbyxor som jag hade på mig en dag i sexan så det står massa saker/intern skämt på dom från folk i klassen. Haha åh, nu saknar jag faktiskt sexan lite..!
Puss, Ida


Mysigt

Kommit hem från stan, har fått köpt mycket behövliga saker faktiskt!
Bilder kommer imorgon. Nu ligger jag och smsar och snapchatar men ska snart börja plugga inför matteprovet imon, plus läsa ut hela engelska boken.
Men detta ska jag göra i några timmar nu, sedan blir det OC!

//ellen


Mamma mia

Nu jäklar ska det rensas.. Tänker inte ens visa er bilder på heeela klädhögen för det är kallabalik på hela golvet men ska bli skönt att få rensat till 100% för en gångs skull. Hörs när jag är klar! Puss, Ida


Standard

Precis kommit hem från stan men är självklart utelåst, för härligt.. Jag har alltid sån här tur, men mamma kommer när som helst så ska nog överleva. Vad som väntar nu är plugg! Prov imorgon och fredag, så det behövs verkligen.. Uppdaterar mer senare, puss så länge!
/Ida

Körde på converse idag också för att få lite vårkänsla, som jag saknat converse under vintern!


Gissa vad?

Har fått hem ett par saker från SBT, visar vad det är imon... Väldigt söt påsr var det iallafall!

//ellen


Maria och Mindy!

Myskläderna på, och jag har slagit på trean. Kan inget annat än att älska deeeet.
Puss, Ida


Men nej

Det slog mig att vi har ett härligt big mama prov i fysik på fredag och fysik är inte mitt ämne, alls. Så ska sätta mig och plugga järnet. Får hoppas att jag faktiskt får in något, hörs om någon timme!!!
Puss, Ida


Hahah åh, äckligaste på riktigt länge!

/Ida


Med mina bebosh


Sommar outfits!

/Ida


Väntar

Har ingeeeeet tålamod för sånt här. Men väntar iallafall på att få ta livmoderhals sprutan, den första. Får hoppas att den inte gör för ont! Uppdaterar iallafall mer när jag är hemma. Puss, Ida


Vår outfit


White

/Ida


OC


Lol

Nu är denna måndagen snart över. Tror denna veckan kommer gå undan rätt snabbt eftersom att vi har studiedag på onsdag. Riktigt härligt!

Nu ska jag iallafall krypa ner i sängen och sätta på lol. Får passa på att njuta nu eftersom att vi inte har några läxor tills imorgon och onsdag är vi ju lediga så har inte behövt plugga något alls idag! Vi hörs mer imorgon, eller senare idag. Puss, Ida!


Wiooo

Sitter just nu och kollar runt lite på bikinis. Fastnat för en som jag tror att jag ska beställa hem typ imorgon. Sen ska jag kolla efter en hel vit bikini också, enkel och snygg.
Efter det är jag redo för sommaren när det gäller bikinis. Så får se hur det blir med denna, tror allt jag beställer hem den. Gilla den väldigt mycket!
Blir ordentliga bilder när jag fått hem den isåfall, vill inte spoila allt än haha.
Puss, Ida!


Fördelar och nackdelar med att blogga två

Fördelar:
  • Det blir mycket bättre uppdatering.
  • Om man har bloggtorka så finns det alltid en annan som kan hålla bloggen "vid liv".
  • Man får inspiration av varandra.
Nackdelar:
  • Det har hänt vissa gånger att vi bloggar om exakt samma saker när vi gör något tillsammans.
  • Om man gör samma saker och umgås med samma människor t.ex, så kan det bli mycket samma uppdatering och bilder.
//ellen

Lägenhet!

Jag vill verkligen gå ur skolan nu, bli äldre, bara spola fram några år så att det är dags att köpa en egen lägenhet. Min första lägenhet vill jag verkligen inte bo i själv, så mycket vet jag redan nu. Jag vill bo med en kompis. En riktigt nära kompis. Tycker det känns mycket bättre att veta att man har någon annan hemma också, så man inte är HELT själv hela kvällarna och nätterna. Tror verkligen det skulle vara en rolig grej att ha sin första lägenhet med en kompis, tycker det verkar tryggare på något sätt!
 
 
Puss, Ida
 
 

Babeee

 
/Ida

Det är vår!


Godnatt

Kryper ner och smsar, snapchatar och så nu, vill spy för jag har ätit så mycket usch.
Aja, har ingen söndagsångest iallafall vilket är skönt, vi hörs imon, puss.

//ellen


Grattis små särbarn!

/Ida


Bestfriend things

//ellen


Mums

Har precis ätit världens goaste kyckling sallad, första riktiga jag ätit på hela dagen så var lagom hungrig nu. Är iallafall hos mina kusiner med lite alla möjliga olika släktingar och firar dom två yngsta. Åker nog hem om några timmar och ska försöka få pluggat lite teknik då! Men vi hörs, ha en bra söndag!
Puss, Ida


Outfit

//ellen

Time for these babies


Nu är livet bra

Många "forever alone männsikor" hävdar att dom kommer sitta hemma med sina 78 katter när dom blir gamla, jag kommer sitta och kolla på OC. Nejmen seriöst, jag är kär i serien, sååå grym!
//ellen

PLL

/Ida


Gooodmorgon!

Nu är det redan söndag. Så det suger lite men så är det! Ska nu upp och äta frukost, sen sätta mig och plugga lite. Sen efter det är dagen rätt fullsmockad men kommer uppdatera under dagen. Puss, Ida


True story bro

//ellen


Tell the world that I'm here to change it

Åh hjälp. Har precis kollat på melodifestivalen där snyggingen Ulrik var med. Var riktigt skönt att ta det överdrivet lugnt denna kvällen. Är fortfarande seg och nu också väldigt trött så ska lägga mig nu och som alltid lyssna på musik tills jag somnar. Imorgon är det söndag, fy. Men det kommer nog bli en rätt lång och rolig dag! Men ni får sova jätte gott så hörs vi mer imorgon, puss Ida


Bästa Lollogirl ♥

Du är allt bra mitt hjärta, du är en av dom jag har hållt ihop med längst, i 4-5 år har vi känt varandra nu tror jag va?
Ville bara säga att du är väldigt bra, nu taggar vi våren och sommaren med alla random idéer vi har, love yah ♥
//ellen

Tattoooo

Vill bli 18, that's all i have to say...
Puss, Ida


Bikini #1

Beställde ju två bikinis i början av veckan, den första kom idag och jag tycker den är myyycket snyggare i verkligheten än var den var på bild, kommer användas mycket i sommar.
//ellen

Seeeg Lördag


The prestige

Är just nu med Moa. Har precis ätit pizza (hej matkoma) så nu ligger vi på min säng och kollar The prestige, aldrig sett den innan men Moa rekommendera den så vi körde på det! Uppdaterar mer senare, puss Ida


En outfit

//ellen

Diss: Victorias secret

Tänkte faktiskt dissa Victorias Secret, eller inte själva företaget eller vad man ska säga, men att det har blivit så vanligt.
Det är faktiskt lite tråkigt att svenska webshopar och affärer har börjat ta in Victorias Secret saker, och att det ska öppna i Sverige.
Då kommer det inte alls bli samma sak, alla kommer gå runt med VS-saker och det kommer förstöra själva saken med Victorias Secret. Precis som med Hollister t.ex.

//ellen


Lördag!


Yeey


Upp och hoppa!

Vaknade för lite mer än en halvtimme sen och har legat och dragit mig fram tills nu. Blev allt en härlig sovmorgon!
Men ska kämpa mig upp och gå ner och äta. Ska göra mig en brakfrukost eftersom att det var rätt längesen jag åt nu. Hoppas ni får en bra lördag. Tror att jag kommer få en bra dag iallafall, och det ser väldigt vårigt ut ute, hallelujaaaah.
Puss, Ida


Godnatt på er!

Precis kommit innanför dörren så nu blir det bort med sminket och rätt i säng. Imorgon ska jag verkligen sova ut, har inte planer fören senare under eftermiddagen så ska sova precis så länge jag vill utan att sätta något alarm, sååå härligt!
Puss, Ida


Kvällen

Har haft en bra Fredagskväll med Lovisa, Ida, Sara, Jasmine, Olivia och några till. Nu sitter jag och Ida på bussen hem, är hemma om ca 30 min och ska då tvätta av sminket, äta och sen sova, är hur trött som helst.
Hoppas ni har haft en bra fredag, puss.
//ellen


Just nu

Uppdaterar mer senare idag, förlåt för uppdateringen idag, puss Ida


Go Fredag


Wä, jag vill bli mamma!

Nedrans vad söt, vill allt ha en bebis.. Okej kanske inte just nu menmen, puss Ida


Åh så fina!

/Ida


Jofama by Marie Serneholt

Måste hissa Jofama By Marie Serneholt jackorna, dom är lite unika men ändå sjukt coola. Den gröna är min favorit, är helt in love i den.
//ellen

Beroende

Jag tror att jag är beroende utav TV serier, tycker det är mycket roligare att följa serier än att kolla på massa filmer hela tiden.
Men sedan i höstas har jag kollat på:
- Alla säsonger av The OC, plus några extra avsnitt ibland.
- Alla säsonger av Gossip girl.
- Alla avsnitt av PLL som finns ute.
- 2 säsonger av The Hills.
- 1 säsong av The City.
- En halv säsong av True Blood.
- Alla avsnitt av modern family som finns ute.
- En halv säsong av Californiacation eller vafan den heter 😳
- Ca 1 säsong av How I Met Your Mother
- 1 säsong av någon random brittisk serie.

Och nu har jag börjat kolla på The OC igen, började igår och är redan på avsnitt 10, jag tror jag behöver hjälp, det jobbigaste är att jag har 3 planerade serier jag ska kolla på efter OC med...

//ellen


Godmorgon!

Ligger fortfarande i sängen och drar mig. Känner att det börjar bli väldigt bråttom nu så ska skynda mig upp! Idag är det iallafall fredag vilket innebär att det nu om några timmar blir helg, skönt! Har inte hunnit fixa några tidsinställda för denna dagen så ska blogga på så bra jag kan från mobilen. Men godmorgon, puss Ida


Godnatt

Har panik för olika saker och vet inte hur jag kommer sova inatt. Men jag ska försöka nu iallafall, usel bloggning idag, sorry. Är väldigt besviken på mig själv och jag är tjock. Nej ni får sova gott, puss. //ellen


Trött?

Nyduschad och fräsch lägger jag mig nu och lyssnar på musik tills jag somnar vilket nog inte kommer ta så lång tid eftersom att jag är jätte trött. Kan för en gångs skull försöka somna riktigt i tid. Hoppas ni sover gott så hörs vi imorgon, puss Ida!


Hemma

Haha åh vad torra rubriker jag har nu för tiden.. Ska börja skärpa mig lite med det, haha! Är iallafall hemma nu. Känner mig rätt frusen så ska hoppa in i en va dusch nu. Sen läsa biologin (enda läxan tills imorgon, tack gud) och sen ska jag kolla på Maria & Mindy och tagga inför morgondagen då det är fredag, jaaaa!
Puss, Ida


Ut med nalle kalle och moa!

Uppdaterar när jag är hemma igen för nu ska jag ut i kylan och träffa moa och gå en sväng, puss Ida!


Så kan det gå

Såg detta testet och trodde det skulle vara någon länk eller något så man skulle komma till någon sida och svara på frågor för att få reda på sina ord men det var bara att börja läsa så dom första fyra orden jag såg var: lazy, happy, patient, elegant. Stämde rätt bra tycker jag. Förutom att jag inte alls är elegant menmen.

Ni kan ju testa det själva och se om det stämmer in på er!
Puss, Ida


Detaljer på dagens

//ellen


Hallelujah

Åååh, känns som våren börjar komma. Och jag hoppas och ber att våren faktiskt drar igång nu och håller i sig. Så att detta inte förstörs av att det börjar snöa imorgon typ, nej nu räcker det. Jag vill ha vår! Puss, Ida


Härligt

Det är sååå härligt väder ute, man blir ju så glad.
Har iallafall kollat på några avsnitt av The OC nu men ska dra på mig ett par jeans och åka iväg och jobba några timmar, hörs sen.

//ellen


Outfit

Kommit hem från en rätt kort skoldag. Ska ta det lugnt en stund sen sätta mig och plugga ett tag sen får vi se vad jag gör. Vill verkligen träna så blir nog det sen ikväll! Och varför det är såhär halv kassa bilder på mina outfits så är det för att min kamera är hel konstig just nu så får ta med mobilen, men det är ju bättre än inget? Right. Puss, Ida


Hej drömkropp

 
/Ida

Bästa serien, japp

 
/Ida

Hjärtan

Har nu bild och efter denna lektionen slutar vi, tack gode gud. Men denna dagen har faktiskt gått rätt snabbt tycker jag. Ska jobba det sista nu så hörs vi senare, puss Ida!


Perfekt eftermiddag

Hej på er! Har kommit hem från skolan och sitter nu och tittar på OC med wok och 7 elevens brownie, perfekt eftermiddag. Seth Cohen är perfekt. Hejdå.
//ellen


Kingen Per


Engelska

Sitter på engelskan och diskuterar vår bok. Dock så är halva vår grupp borta så det blev inte så mycket att prata om direkt.. Idag slutar vi iallafall rätt tidigt, så jäkla härligt. Puss, Ida


Random sanningar

1. Jag har insett att jag är jävligt svag för bh:ar och bikinis. Dom två sakerna kan jag verkligen inte få för mycket av.
2. Jag hade aldrig vattkoppor när jag var liten så fick det i sjuan eller något och det var det värsta jag varit med om i hela mitt liv. Så så fort jag tänker på vattkoppor mår jag illa och får världens rysningar, fy fan.
3. Jag har börjat äta philadelphia som aldrig förr nu det senaste på rostade mackor, väldigt gott ska jag säga er.
4. Jag skulle vilja färga mitt hår typ svart bara för att se hur det ser ut och om jag skulle passat i det, vågar dock inte göra det och kommer inte göra det men det skulle varit kul.
5. Min största dröm när det gäller framtiden och skolan just nu är att komma in på hulebäck, hoppaaaas.
 


Så kan det gå


Natti natti

Har pluggat lite nu. Fick inte direkt gjort allt jag planerat men kommer ju en dag imorgon också. Är rätt trött så ska krypa ner och lyssna på musik i någon timma innan jag somnar. Har haft en rolig men rätt lång dag så ska bli skönt att varva ner nu. Och imorgon är det redan torsdag?!? Denna veckan har gått jävligt fort. Godnatt på er, puss Ida


Hemma

Är äntligen hemma. Idag har det varit en lång dag. Ska nu äta det som ni ser på bilden här nedanför och sen består det som är kvar av min kväll åt att plugga. Ska göra so, biologi, engelska, spanska, lite svenska. Yey! Denna kvällen kommer bli lååång let me tell you. Vi hörs förmodligen senare, puss Ida!


Dagens!

/Ida


Nytt

Förlåt för urkassa bilder, men jag orkar verkligen inte sätta mig vid datorn.                   Detta är vad jag köpte idag iallafall:
 
Skärp, Gina Tricot
Topp, New Yorker
//ellen

At home

Tjena! Har kommit hem nu och ska sätta mig och plugga i någon timma, max. Är så sjukt trött.
Var iallafall på Frölunda med Ida, Hannah, Lovisa och Olivia, jättemysigt och jag hittade både ett coolt skärp och en söt tröja, visar bild sen.

//ellen


Kommit fram till Frölunda nu, sitter på subway med tjejerna. Ska sen kolla runt och sen möta upp Mimmi. Men vi hörs senare, puss Ida


Skulle dödat för att vara här nu

//ellen


So

Har just nu so. Sen är det klassråd/ea och sen slutar vi, tror det är så iallafall! Efter skolan ska jag, Ellen, Cissi, Lovisa och Olivia till Frölunda torg. Ska sen ikväll träna och fixa bilder på dagens outfit samt tidsinställda för veckan. Vi hörs, puss Ida


The OC

Jag har bestämt mig, ska börja kolla på The OC igen!
Som ni kanske vet så älskar jag serier, blir helt beroende och kan se klart en säsong på mindre än en vecka. Men The OC är klart den bästa serien, finns ingen annan bättre och jag tvekar på om det kommer skapas en heller. För er som inte har sett OC har jag bara en sak att säga, se den! Haha.

//ellen


Du och jag Sara, du och jag...


Cozy

Nu tagit en härlig dusch. Satt upp håret i mina Pippi flätor, standard. Också hunnit prata lite med pappa. Ska snart sätta på en film tror jaaaag. Och mysa resten av kvällen, varit så seg denna eftermiddagen. Vart är min energi? Aja, vi hörs sen. Puss, Ida


Chilling

Har ingen blogglust alls, ligger iallafall och chillar med Lovisa nu, vi ska snart ut och träffa Meki och Nico, sen ska jag kolla film. Kbry på den men aa, snapchata mig gärna: ellenannerberg!
//ellen


Svar på kommentar

Hej! Fin blogg! Jag har en fråga! Har ni några barndomsvänner som ni fortfarande är riktigt bra vänner med? Någon som ni har kännt i hela era liv? Lite konstig fråga men jag tycker det är väldigt fint när människor har vänner som de känt i hela sitt liv!
Sedan en fråga till. Hur träffades ni?
Tack på förhand
 
Hej på dig söta du, vill först säga att det är jätte kul med sånna här kommentarer och vi uppskattar det mycket. Tycker det här var en bra fråga och ja, jag har en del kompisar som funnits i mitt liv sen lååång tid tillbaka men många som jag umgicks med innan högstadiet har jag ingen kontakt med nu, alls. Och jag tycker det är riktigt tråkigt. Sen kan det ju också bero på att vi alla ändras och vissa personer glider man ifrån pga ingen speciell anledning alls medans andra glider man kanske ifrån för att man blivit för olika osv.
 
Men dom personer som jag bara glidit ifrån för att vi börjat åka klasser, nya umgängen osv dom saknar jag väldigt mycket! Och jag håller med dig om att det är fint med sånna som har en del kompisar som funnits sen dag ett liksom. Så jo några barndomskompisar har jag kvar medans vissa andra har jag tappat kontakten med men älskar dom ändå. Jag antar du menar hur jag och Ellen träffades. Vi träffades första dagen i sjuan då vi börja i samma klass. Innan gick hon ju på åby och jag i lackarebäcksskolan så hade aldrig sett henne innan den dagen.
 
Puss, Ida
 
 
 
 

Nalle Kalle

Har precis varit ute en på en promenad i kylan med nalle prinsen som nu ligger och sötar sig på golvet, hahah plutten. Väntar på att farmor ska göra klart maten så ska vi ära, efter det plugga och sen får vi se vad som händer!
Puss, Ida


3 minnen

 
Tycker att det är tråkigt att jag inte har kvar så gamla bilder på datorn men har har ni tre bilder som väcker en massa härliga minnen, tycker fortfarande att det är sjukt att vi lyckades fånga det fallet på bild och film, haha!
puss, Ida
 

Promdresses

//ellen


Låt mig sovaaa

Har nu so. Gör verkligen ingenting just nu, väntar på att vikarien ska få igång en film. Efter denna lektionen har vi iallafall engelska sen är dagen slut. Skulle egentligen till stan/Frölunda efter lektionen men blev inte så så åker nog direkt hem. Aja, vi hörs senare. Puss, Ida


3 saker jag önska att jag hade

1. En personlig fotograf med en, heeela tiden. Som kunde fånga alla ögonblick man någonsin önskat att man haft bild på. Åh det hade varit underbart!
2. Ett riktigt jäkla överflöd av pengar. Det finns så mycket jag vill göra/köpa. Speciellt resa en massa så om jag skulle typ vinna på någon lott och bli miljonär så skulle det suttit perfa just nu.
3. En hund. Vill verkligen ha en hundvalp. Dock är det rätt omöjligt eftersom att jag har katter hos mamma och pappa vägrar skaffa hund men annars vill jag verkligen ha en gosig liten hundvalp!
 
 
 
 
 
 

Bikinis

Nu börjar våren sakta men säkert närma sig, finally. Jag är redan inne på att börja leta bikinis. Vet dock inte exakt vad jag vill ha eftersom att det finns så många fina. Allt jag vet är att jag vill ha en helt vit, man ser brunare ut i vitt och ville ha en förra sommaren också så ska försöka hitta en snygg till denna sommaren. Annars vet jag inte, det finns ju så många finaaaa!
 

Ut

Ska ut en promenix med nalle nu. Behöver lite frisk luft och så fort jag kommer hem ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på någon film. Får se vilken bara. Imorgon är det tisdag och det innebär ännu ett nationellt prov. I svenska, muntligt! Får hoppas att det går bra. Puss, Ida


Måndagsmys


Let's go!

Nu kör jag på intensiv plugg i en timme typ så får vi hoppas att det mesta är gjort efter det, puss Ida!
 

Dagens

//ellen

Standard

Har nu kommit hem till pappa och sitter i mitt rum och kollar på vadå..? Jo, vampire diaries. Åh i love it. Ska efter detta avsnittet packa upp, plugga, fixa tidsinställda osv. Göra lite vettiga saker helt enkelt. Ska också försöka få tag på Moa sen också som kommer hem idag!
 
Hoppas ni haft en hitills bra dag, vi hörs senare. Puss, Ida
 

Snabb på dagens!

/Ida


Remember?

Kommer ni ihåg dessa? Kan vara den fulaste trenden någonsin, tur att den är över haha.
//ellen

Swag queen!

/Ida


Drömhus

//ellen

Hemma och äter lunch


Så var det lovet slut

Har haft ett riktigt bra och välbehövligt lov. Skapat nya roliga minnen, tagit upp kontakten med folk jag inte träffat på länge, kollat på gamla filmer, tränat, tagit det lugnt och hämtat upp nya krafter inför en ny skolvecka.
Om man ska tänka på det positiva med att börja med skolan igen är det att det är inte alls långt kvar tills påsklov, vilket betyder vår och så småningom Justib konserten. Tiden går på något sätt snabbare när man går i skolan med och jag har roliga saker att se fram emot.
Nu ska jag lägga mig, hoppas ni som haft lov denna veckan har haft det underbart, tack för mig.

//ellen


Beställt

Beställt 2 bikinis nu, bättre att göra det nu innan säsong så att dom inte tar slut.
Riktigt najsiga och färgglada är dom iallafall, visar bra bilder när dom kommer!

//ellen


Hej bloggtorka

Jag vet att min uppdatering suger och det beror egentligen inte på att jag inte har något att blogga om, har faktiskt en del idéer men har varit rätt lat när det gäller bloggen det senaste men så blir det ibland. Blir nog bättre snart, ska försöka!

Har varit en lång dag så nu ska jag lägga mig och kolla på ett avsnitt av vampire diaries. Helt inne i den serien nu och det är så spännande så det finns inte, haha. Sen ska jag försöka sova och vakna ut utvilad imorgon då det är dags för skola igen. Taggad? Njaaa inte alls men det är bara att kämpa på. Sov gott, puss Ida!


Vs favs

//ellen

Gamla torget

Hej! Är nu i bilen och väntar på morfar som är inne och hämtar thai mat till oss, vrålhungrig! Ska iallafall med honom och jobba några timmar. Ingen aning om vad jag kommer få göra men det märker vi! Och sen ikväll ska jag se till att få pluggat också.. Men nu kommer han så vi hörs senare. Ha en bra söndag! Puss, Ida


Shopping

Kom nyss hem ifrån Frölunda torg, detta var vad jag fick med mig hem:
Vit baströja, Gina Tricot
Munspray, Bikbok
Solpuder, H&M
Mascara, H&M
Bodysplash, H&M
Halsband, Ur&Penn
//ellen

Välkommen hem igen älsklingen!


Snygg sommaroutfit

//ellen


HAHAHAHA


Uppdatering

Hej! Sitter nu med datorn och kollar runt lite. Fick precis ett sms av min saknade Moa som gottar sig nere i Egypten, äckelpäckel. Så ska kolla läget med henne sen ringa pappa. Han åker till spanien på måndag och kommer inte se han på evigheter, vilket suger jävligt mycket faktiskt men så är det..
Skulle träffat Ellen en sväng nu men blev väldigt tajt med tid men tar det imorgon istället. Så nu ska jag bara ta det lugnt en timme ungefär sen åka och sitta barnvakt för mina sysslingar. Tre rätt galna killar i sju års åldern, det låter väl härligt? Haha det kommer nog bli en lång kväll men det är det värt i slutändan, puss Ida!
 

Dagens inköp

Kameran vägrar fokusera riktigt ordentligt men detta fick jag med mig hem. Är nu helt slut,sprungit runt som en dåre i flera timmar så nu ska jag gå och äta innan jag svimmar, hörs efter det!
Puss, Ida
 
 

Godmorgon

Har precis ätit frukost, kollade på powerpuffpinglorna förut, ååh barndomsminnen.
Jag, Eve och Cissi låtsades alltid att vi var dom när vi lekte.
Sov iallafall hos Eve inatt och hade en jättebra kväll igår, berättade aldrig det.
Kommer nog inte bli så bra bloggning idag, men ska försöka.
Puss på er och ha en bra Lördag.

//ellen


Vem lyckas med sånt här om inte jag?


Off we go

/Ida


Godmorgon

Fy i helvete vad trött jag är säger jag bara. Sovit alldeles för lite i natt men ska iallafall åka om en halvtimme. Ber till Gud att det inte är mycket folk där idag. Men nu måste jag verkligen byta om. Puss, Ida


Ingen mer uppdatering idag

Skriver imorgon, /Ida


On da bus


Random bilder

//ellen

Ändrade planer

Skulle jobbat några timmar förut men kommer ta det på söndag istället. Och på söndag skulle jag egentligen åkt till Ullared men vi ska åka imorgon istället. Så känner att planer ändrades totalt men har koll på läget nu, haha. Har precis ätit middag och ska nu ladda upp med naturgodis (evigheter sen jag åt det) och sätta mig och kolla på vampire diares. Rekommenderar den serien starkt!
 
Blir en lugn kväll här hemma med tanke på att jag ska upp vid fem imorgon, yey.. Men jag hoppas att ni får en härlig fredagskväll och att ni njuter av sista helgen innan skolan drar igång igen, för er som går i skolan.
Puss, Ida!
 

Träningstips

Tänkte skriva 3 snabba träningstips som funkar för mig, så att man orkar träna.
♥ Träna olika saker, kör inte exakt samma pass eller maskiner varje gång, variera mellan olika saker, kör nya maskiner ibland så att du inte tröttnar.
♥ Dra med en kompis så blir allting mycket roligare, och dom kan motivera dig mer.
♥ Medans du kör t.ex trappmaskin, crosstrainer eller löpband så kan du istället för att lyssna på muk (om du brukar göra det), kolla på ett avsnitt av en serie eller en liten bit av en film, då går tiden snabbare och du tänker inte på hur lång tid du har kvar. om ni fattar hehe.
//ellen

Valentines

Hade verkligen en superkväll igår, tack alla!

//ellen


Quotes

//ellen

Drakeee

/Ida


Till mammas jobb


Outfit

//ellen

Rise and shine!

Godmorgon! Nu är det redan fredag.. Denna veckan har gått alldeles för fort. Tre dagar kvar tills skolan drar igång igen, menmen. Skulle egentligen till gymmet nu men det blev inte så, istället ska jag fixa/packa/plugga och vid tre, halv fyra kommer mamma och hämtar oss så ska jag åka och jobba några timmar. Rätt segt men det är det lätt värt i slutändan! Hoppas ni hade en bra alla hjärtans dag igår också, det hade jag iallfall!
Puss, Ida
 
 
 
 
 

Bildboooooomb

 
I know, I know. Alldeles för mycket bilder i ett inlägg men orkade verkligen inte göra i flera delar osv så ni får leva med det. Har haft en bra kväll med tjejerna och har nu precis kommit hem. Ska tvätta bort sminket och allt och sen lägga mig och lyssna på musik/smsa. Imorgon har jag någorlunda sovmorgon, hallelujah! Men drar mer om morgondagen imon. Hoppas ni haft en bra dag, sov gott! puss, Ida

Godnatt från en supertrött tjej


Feel the love

/Ida


Goingar

/Ida


Alla hjärtans dag middag

https://cdn2.cdnme.se/4052831/7-3/pic_511d27c0ddf2b35e9cc923aa.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4052831/7-3/pic_511d27f6e087c337f00135e4.jpg" class="image">


Snabbt

Inte på det bästa humöret, planerna blev helt plötsligt jätteveliga. Jaja, ska skynda mig in i duschen, fixa en sak och kanske blogga om jag hinner det så kommer Sara och Ida hit vid 5 och så fixar vi oss tillsammans.
Sedan vid 6 kommer alla andra tjejor så ska vi försöka oss på att göra någon middag med random saker, haha.

//ellen


Heart


Alla hjärtans dag

Jag har haft en riktigt effektiv förmiddag måste jag säga. Tränade först i lite mer än en timme, åkte sen raka vägen hem till mamma. Hämtade upp en kjol och sprang till bussen och åkte hem till pappa igen. Sitter nu här och ska sätta på vampire diares samtidigt som jag städar lite och fixar för ikväll, ska försöka ta reda på vad jag ska ha på mig. Är inte helt hundra än! 
Ska också imorgon försöka fixa lite tidsinställda inlägg för helgen så det blir lite mer "vettiga" inlägg haha!
Vi hörs senare, puss Ida!
 
 

Godmorgon!

Hoppas det är bra med er! Jag sitter nu i busskuren och väntar på bussen.. Ska till Friskis och gymma med Ellen och Jasmine. Efter det ska jag nog hem eller om jag åker raka vägen till mamma. Inte helt säker än men det löser sig!
Ville mest säga godmorgon så hörs vi senare, puss Ida!


Alla hjärtans dag

Godmorgon och glad alla ❤ dag, om man säger så!?
Jag gillar den här dagen, även om man inte har ett förhållande så ska man umgås med dom man älskar, så idag ska jag vara med tjejerna och äta middag och lite så, mysigt värre.
Har också fått en liten alla hjärtans dag present av modern min, så söt😊.
//ellen

PLL

Såå, är nu klar med linnet. Ska gå ner och skära upp lite frukt och sen lägga mig och kolla några pll avsnitt innan jag somnar. Ska upp med tuppen imorgon eftersom att jag ska gymma med Ellen och jasmine. Att gå upp tidigt på lov är verkligen inte min grej men I can do it. 
 
Resten av dagen kommer spenderas till att åka till mamma och hämta några saker, sen fixa och greja och åka och handla lite. På kvällen blir det middag och mys med tjejerna. Det är ju trots allt alla hjärtans dag imorgon. Hoppas att ni har några bra planer inför morgondagen. Tycker egentligen inte att det är en sån stor grej med alla hjärtans dag men det är väl kul med en dag där man kan visa extra kärlek till dom i ens närhet. Nej nu ska jag gå ner, vi hörs nog mer imorgon. Godnatt i förväg! Puss, Ida
 

Dagens träning

Är rätt nöjd med dagens träning, känns gott i kroppen såhär efteråt iallafall!
Körde iallafall trappmaskinen först i 10 minuter, sedan 25x3 varv på cikelgymmet och efter det ett danspass på 1 timme!
//ellen

Feb. 13, 2013

Riktigt hemmafru är vad jag är. Har ett linne som jag vill ha på mig imorgon kväll men banden är för långa och jag har ingen symaskin här så vad gör jag? Jo, sätter mig och syr för HAND. Önska mig lycka till! Puss, Ida


Älskade sommar

Känner att det blir väldigt mycket 'throwback' inlägg nu men det är för att jag har kollat tillbaka på massa gamla bloggar och hittat gamla bilder.
Vad jag ville säga med detta inlägget var iallafall att jag saknar sommaren något så sjukt, visar lite blandade bilder från somrarna(?) 2011 & 2012.

//ellen


1 år

Idag är det exakt 1 år sedan järngänget åkte upp till Stockholm lite spontant för att stalka One Direction, underbar dag! Vi såg inte dom, men vi var några meter ifrån och deras bil åkte förbi oss hehe, men grejen att göra det är ändå ett grymt minne!
Detta var då balkongen dom hade stått på några minuter innan vi kom dit, så kände mig tvungen att ta kort på den lol.
//ellen

Outfit

//ellen

Matorgasm!

😍😍😍


Godmorgon världen!

Godmorgon på er. Vaknade vid nio och har bara legat och dragit mig sen dess. Kollat bloggar osv. Ska upp och äta lite frukost nu sen sätta på pll, städa lite och ta det rätt lugnt dom kommande timmarna. Skönt värre, har inte planer förens senare så uppdaterar er mer då. Puss, Ida!


Onsdag

Godmorgon! Jag har varit vaken i ca 2 timmar, men har bara slappat och kollat på det nya PLL avsnittet.
Ska fixa lite tidsinställda nu inför veckan, känner att uppdateringen på loven inte blir så bra.
Ska även sticka och jobba snart, väldigt tråkigt men värt eftersom att jag soarar till dels stockholm och även en systemkamera!

//ellen


Just smile


Gymmat

Hej på er! Kom precis hem från gymmet, var där med Sara och Andrea en stund. Gick inte så jättebra idag eftersom att jag är jätteseg men böttre än inget, kommer dock ha världens träningsverk i rumpan imon, så det är naajs.
Dagens outfit kaanske kommer upp senare, puss.


Bästa!

/Ida


I love youuuu

Detta och en vanligt vit t-shirt fick jag av Lina, du är för underbar!
 
 
/Ida
 

Planerar hemligheter


Lunch

Mimmi har åkt hem nu och jag ska nu träffa lina och äta lunch, hon hade också lite för små kläder att ge mig, alltid lika kuuul!

Uppdaterar mer när jag kommit hem om några timmar kanske, och sen lider jag med tjejen som gick framför mig förut. Hon måste väl ändå veta att hålet var rätt stort. Förstår inte vad som är snyggt med det menmen, alla har olika stil!
Puss, Ida


To toooown

Haha, sitter på spårvagnen nu med mi hermana. Ska in till stan och köpa kameraladdare och mobilladdare, har också insett att det finns väldigt mycket annat jag vill köpa just nu.
Foundation, vita byxor till våren samt svarta dr denim eftersom att jag förstörde mina i bilden (bra), träningskläder, bikini, skor, vårjacka osvosv. Men får ta några saker i taget!

Nej, vi hörs mer senare. Puss, Ida!


Dagens

/Ida
 
 

ATM

Precis varit på banken och är nu och handlar med papi. Hörs när jag kommit hem! Puss, Ida


Throwback

//ellen


Forever 21


Mot Jogge

Ska dra mig över till Jogge nu, vet inte riktigt vad vi ska göra men vi hittar alltid på något!
Bilder från en underbar sommarkväll <3

//ellen


Vill ha | 2

Vita låga converse.
Ldir skor.
Loafers (dessa från wasséns).
Vita Dr Denim.
Färgglad bikini (denna ifrån Victorias secret)
//ellen

Just nu:

Powerwalk och sen bär det av till Friskis, hörs senareee.
Puss, Ida!


Våren och sommaren 2013 ska jag...

//ellen


Black and white

/Ida


Lunch


Vill ha | 1

En snygg ryggsäck (denna ifrån madlady)
One Teaspoon shorts
Strandväska (denna från Björn Borg)
Vit bas T-shirt (denna från Gina Tricot)
American vintage tröja
//ellen

God måndag morgon

//ellen

Godmorgon!

Ingen ångest över att det är måndag idag eftersom att det är looov. Det är ju nu lovet drar igång på riktigt så är allt glad ändå! Ska pallra mig upp ur sängen och äta en dunderfrukost nu så hörs vi efter det. Godmorgon på er, puss Ida!


I believe


Inspiration

Får sådan härlig känsla av dessa bilderna!

//ellen


In time

Ska pallra mig upp till mormor och kolla in time nu, haft en riktigt mysig kväll men är så mätt så det känns som om jag skulle kunna rulla fram. Iförsig är det standard när man är här menmen..
Hur morgondagen ser ut tänker jag dra imorgon. Vet inte om det blir någon mer uppdatering idag men annars godnatt, i förväg! Och om ni inte sett in time och inte har något speciellt att göra denna söndags kväll, se på den! Jag rekommenderar den starkt.
Puss, Ida!


Valentines day

Missa inte valentines day som börjar nu på kanal 5!
//ellen
 

Ta mig härifrån

Har insett hur många som resor nu på lovet. Visst, många åker iväg och åker skidor över veckan men det är en jäkla massa som åker utomlands också. Är lagom avundsjuk, vill inget annat än att resa just nu. Så enormt trött på snön och skitvädret. Sen imorgon åker Moa till egypten (hade dödat för att åka tillbaka dit) och nästa vecka åker pappa iväg i lite mer än två veckor, dööö.
 
Så ni som är utomlands nu, njuuut! Här hemma är vädret som vanligt, kallt och mysigt. Haha hjälp vad deppig jag låter nu men ja, ni förstår mig säkert lite. En resa till typ thailand hade man ju inte riktigt tackat nej till.
 
 
Så härliiiigt. Puss, Ida!

Gamla Gaga-godingar

//ellen

Homeward bound


Ååååh, kommer ni ihåg den här filmen?
Det var min favoritfilm när jag var liten, jag har sett både 1an och 2an jag vet inte hur många gånger.
Ser den just nu och man kan ju inte annat än att älska den.
Har ni inte sett den så måste ni verkligen göra det, sök bara på ''Den otroliga vandringen'' på swefilmer!

//ellen

Hejdå

Kom hem för en stund sen. Har bara packat om och om ca 5 minuter kommer mormor och morfar och hämtar mig och Mimmi. Ska sova där ikväll så vi ska åka och köpa kinamat, hallon och vaniljglass (all kärlek till det) sen ska vi bara ha en myskväll. Antagligen kolla in time också, det var verkligen inte igår.
Vi hörs senare, puss Ida!

Vilken babeeee 😍


Mongos


Myspys

Vet inte hur längesen det var jag såg high school musical, evigheter sen. Kan inte tänka på annat än sexan när jag ser den, åhåh. Kan inget annat än att älska filmerna..

Ska iallafall dra mig hemåt vid halv 5, är sen inte hundra på hur min kväll kommer se ut sen men hör av mig senare, puss Ida!


Fyfan

ALDRIG varit såhär besviken, FYFAN. Ska sluta bry mig om folk. Se inte dig själv som offer för jag har inte gjort NÅGOT annat än att bry mig om dig, fyfan för dig.

//ellen


That morgonfriss!

/Ida


Godmorgon


Hallå snygging

Såg han här på melodifestivalen nu, för jävla snyyygg. 😍
Puss, Ida!


Myser

Blev lite stressigt när jag kom hem förut men just nu sitter jag hos Sara med Sara och Ellen. Kommer spendera kvällen här och antagligen natten också men vi hörs nog senare under kvällen, puss Ida!


Fobi och tips!

En av dom sakerna jag verkligen hatar när det gäller att vara sjuk är när man är magsjuk. Fy! Att spy är verkligen något av det värsta jag vet men som tur är har jag inte varit magsjuk på år nu.. Och mår dåligt på tanken av att vara det. Så när det magsjuka går runt så gör jag verkligen allt för att inte få det och ett tips som verkligen verkar funka är att svälja några hela vit pepparkorn. Ungefär 5-6 stycken. Bara svälj dom med ett glas vatten så blir du mycket mer imun mot just magsjuka, funkar toppen! 
 
 
Haha vet inte vad detta var för bild men..
Puss, Ida!

Ååh

Kul att man har kompisar som alltid vill ställa upp för en, oavsett vad va det va? Är så sur just nu, aldrig varit såhär sur tror jag. Snälla ni sluta försöka göra det bättre för ni gör precis tvärtom, är trött på att vara här för folk som inte ger något tillbaka. Puss och hej.

//ellen

Världens bästa kusin!

Du är allt bra
/Ida


Kärlek

Åh, har alltid gillat dom här bh:arna. Såg nu i veckan att paow länkat en sida där dom såldes och där priset faktiskt var helt okej, absolut värt det iallfall tycker jag. Funderar starkt på att antingen köpa en nästa gång jag får pengar eller om jag önskar mig en i födelsedagspresent? Funkar ju det också. Allt jag vet är att jag verkligen verkligen vill ha en. Inte hundra på exakt vilken menmen. Dom är jäkligt snygga!
Finns att köpa på crystalbra.se!
 

Träna

Ska till gymmet om ca 30 min, har varit sjuk är fortfarande förkyld så ska nog inte köra kondition idag.
Men tänkte bara säga att jag har börjat märka resultat och det gör mig jättemotiverad till att fortsätta träna.
Jag äter lite nyttigare än förut, och inte lika mycket godis. Måste bara sluta med läsken!
Nej nu är jag mer igång än någonsin och ska inte ändra på det heller!

//ellen


Brunch


All pink

 
/Ida

Fredag

Hej på er! Hoppas ni har en bra fredag, min dag har varit väldigt seg, skulle igentligen på krök typ hos Jasmine men eftersom att jag fortfarande är lite sjuk så var jag tvungen att vara hemma ikväll. Jaja, bra på ett sätt, men är väldigt rastlös så imon ska jag kötta på gymmet!

//ellen


Primeboots

Jag är inte så mycket för primeboots i vanliga fall. Men dom låga är riktigt snygga och speciellt dessa med stjärnorna på! Helt sjukt snygga är dom, ska bli mina innan detta året är slut!
Vill dock ha bruna helst men de fanns inte på polyvore.

//ellen


Bästa början

Börjar lovet på ett minst sagt perfekt sätt. Har kommit hem, bytt om till mjukis och sitter nu och kollar på vänner men snart börjar one tree Hill, love iiiit. Vid fyra kommer pappa så åker vi. Får se hur uppdateringen blir idag eftersom att appen inte alltid funkar för mig. Men har fixat tidsinställda för imorgon och sen får jag bara göra det bästa av situationen helt enkelt. Men vi hörs, ha en bra fredag!
Puss, Ida


Astrid


Teenager post

 
/Ida

Håller ut in i det sista!

Svenska, sen matte, so. I can do this! Vill bara hem men man blir allt lite motiverad när man tänker på att när denna dagen är avklarad så är det sportlov!!!
Puss, Ida


3 Månader!

//ellen

Strike a pose bitch


Klara med nationella!


Sitter nu inne i so-salen och har precis gjort klart det andra provet i svenskan. Skulle som sagt skriva idag och skrev en krönika, får hoppas att det gick bra! Ska dock sitta och göra absolut ingenting nu i en timme, tack gode gud att man får hålla på med mobilen när man lämnat in provet.. Håller tummarna för er som också gör det provet idag! Har efter detta tre lektioner sen är dagen slut.

Ska då hem till mamma direkt och vid fyra tror jag, kommer pappa och hämtar upp mig och Mimmi så ska vi + min faster och kusin åka till Sankt Jörgen part resort. Trodde vi skulle vara där hela helgen men åker hem imorgon på eftermiddagen skulle jag tro. Har faktiskt aldrig varit på ett spa så det ska bli skönt. Sen är det ju looov också, hallelujah 😍😍
Puss, Ida!


Nationella, del 2

Dags för det andra nationella provet i svenska, nu! Idag ska vi sitta och skriva i tre timmar. Men får hoppas att det går bra, lär säkert känna lite så som på bilden efter någon timma.. Tycker tre timmar är liteee väl länge menmen det gäller att hålla ut! Jag önskar er alla andra som ska göra det lycka till, vi hörs efteråt!
 
 
/Ida

Orkar inte

Mår fortfarande inte bra, gick hem från skolan igår men måste gå idag eftersom att det är nationella, har ont i hela kroppen, inklusive huvudet som känns som att det ska sprängas...
Jaja, har ju inte feber längre iallafall så ska nog klara detta, godmorgon iallafall och hoppas att ni får en bra Fredag!

//ellen


Tiden går för långsamt

Vill ha vår och sommar nuu! Men för att få tiden att gå snabbare så har jag en countdown app där jag räknar ner till lite 'större' saker!
- 1 dag kvar tills Sportlov
- 22 dagar kvar tills våren
- 63 dagar kvar tills man får reda på vilket gymnasie man kommit in på (preliminärt)
- 74 dagar kvar tills JUSTIN KONSERTEN (dööör)
- 90 dagar kvar tills One Direction konserten
- 114 dagar kvar tills sommaren
- 124 dagar kvar tills sommarlov! :D

//ellen


Trötter

Har kommit hem. Duschat, ätit och fixat lite tidsinställda och nu är jag helt slut. Skulle lätt kunna lägga mig nu men ska allt försöka hålla mig vaken ett tag till så kan jag ändå somna i tid sen så är jag redo för det nationella imorgon. Ska fixa lite inför imorgon nu och sen sätta på The last song tror jag. Jätte längesen jag såg den! Puss, Ida


Ett test

Namn: Ellen
Ålder: 15 år
Längd: 174 cm
Skostorlek: 39
Född: Göteborg
Bor: Göteborg
Gör just nu: svarar på frågor

Allmänna frågor:
Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: Jag är ärlig, sen kan jag inte komma på något
Det roligaste jobbet du haft/har: Har inte haft något riktigt jobb direkt
När grät du senast: idag
När skrattade du senast: idag
Vem åkte du bil med sist: Mamii
Vem åt du mat med sist: mig själv, haha loner
Vad var du rädd för när du var liten: att mamma skulle dö och att jag skulle bli misshandlad av min framtida man..
Vad ville du, som liten bli när du blev stor: elitryttare hehe :p
Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient? Ingen aning, 5-6 kanske?
Värsta smärtan du råkat ut för: När jag bröt armen, eller nu när jag har problem med ryggen och en nerv eller något har hamnat i kläm i armen, usch.
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: När min häst dog, en speciell sak som en kille i mellanstadiet sa om min bror, aldrig varit så sur!
Har du någonsin sportat: Ja
Någon du ser upp till: Justin Bieber, folk som är längre än mig XD skojaaa, nejmen Justin!
Har du varit utomlands någon gång: Ja
Vilken plats var finast: Similand island i Thailand
Har du piercing eller tatuering: nop, hade i öronen och näsan men tror det har vuxit igen tyvärr

Antingen-eller-frågor:
Storstad eller landet: Åh denna var svår, skulle aldrig klara av att inte leva i en lite större stad men älskar att vara på landet på sommaren osv.
Hamburgare eller pizza: Pizza
Kött eller fisk: Kött
Hund eller katt: Hund!!!
Aftonbladet eller expressen: läser ingen av dom
McDonalds eller MAX: Max
Vin eller Öl: Öl om något
Sol- eller skidsemester: Sol
Sverige eller utlandet: Utlandet
Sport eller nyheter: Beror på vilken sport
Hockey eller fotboll: Hockey
Sommar eller vinter: Sommar
Vår eller höst: Vår
Flyg eller tåg: Flyg, fast tåg kan med vara mysigt
Bil eller buss: Bil

//ellen


Pretty little liars


Adios

Precis kommit hem från skolan och allt jag hunnit göra är att byta om. Ska köra en stund på crosstrainern som jag allt som allt tränat 1 kanske 2 gånger på, inte okej. Efter det vid fyra kommer mamma och hämtar mig och Mimmi så ska vi åka och träna, efter det ska jag hem, duscha, äta riktigt ordentligt och sen plugga lite om det behövs. Och där har ni min torsdag men ska lägga på ett kol nu så hörs vi senare, puss Ida!


Nu dör jag på riktigt


Snygga vårkläder | 2

Toppar
Allting går att ha till våren, älskar american vintage tröjan och T-shirten från gina, skjortan var riktigt cool med!
Stickat funkar alltid, snyggt till jeans, över en klänning/kjol eller vad som helst.
American Vintage - BikBok - Gina Tricot - H&M
Solglasögon
Ett måste, nuff said.
Forever 21 - H&M - RayBan
Acessoarer
Väskan är fööör underbar, ska bli min!
Allt ifrån Bikbok.
//ellen

Sista minuten plugg

Alla sitter och akut pluggar nu innan engelskan. Har engelska om typ fem minuter och efter det lunch. Sen språk och efter det bild. Sen är denna dagen över, åh så skönt! Nej vi hörs senare, puss Ida!


Godmorgon!

Godmorgon på er, hoppas ni sovit gott. Satt och fixa med ett tidsinställt igår men så klicka jag någonstans så det försvann totalt så tyvärr blir det inga tidsinställda idag, förlåt! Men ska mobilblogga så ofta jag kan. Känner på mig att det kommer bli en rätt fullsmockad dag igen. Exakt hur planerna ser ut vet jag inte riktigt än men det löser sig under dagen, har förövrigt myst ner mig i en riktigt härlig kofta. Så det blir en mysig outfit idag men måste skynda mig nu, puss Ida!

Snygge jävel


Ingen god morgon

Kom verkligen inte upp idag!
Har precis ätit frukost iallafall och ska skynda mig supermycket så att jag hinner tidsinställa en eller två inlägg iallafall. Idag slutar jag halv 1, ska hem efter det men åker nog till gymmet senare.
Ha en bra Torsdag, två dagar klar till lov!!
//ellen


Random

Haha förlåt för att jag inte uppdaterat men har varit upptagen, roligaste Onsdagen på länge!
Efter skolan gick jag och Hannah till gymmet, sen hem och åt och så, ut och promenerade/snackade i en och en halvtimma, sen gick vi hem och dampa sönder as usually och skrev med massa peddos på kik typ!
Nu ska jag ta bort sminket och krypa ner i sängen, lovar bättre uppdatering imon, puss.
//ellen


Plugg, plugg och plugg!

Ska sätta mig och råplugga nu så jag blir klar med det här. Sen ska jag fixa tidsinställda inlägg för morgondagen, hann inte fixa några för idag som ni säkert märkte. Efter det ska jag ta mig ett välförtjänt bad, åh så härligt. Nej, nu ska jag ta tag i detta. Ha en mysig onsdags kväll läsare så hörs vi förmodligen senare. Puss, Ida!
 

Heeem

Sitter nu på bussen påväg hem. Klarade allt av det nationella förut men tillslut fick man sitta och vänta ut tiden eftersom att man fick 2 timmar och 20 minuter på sig så det var himla segt men får hoppas att provet gick bra..!
Ska hem och plugga en massa. Är rätt bra på att skjuta upp läxor så idag ska jag allt ta tag i det, men uppdaterar mer senare, puss Ida!

Känner att städerskan gav upp totalt förut och tog en härlig powernap..


Såhär går det igentligen till när vi tar kort


Döda mig

Jag har ångrat mig, det är inte alls mysigt med nationella... Tvärtom, fyfan kommer få F i svenska, tagga...
//ellen


Jesus christ

Precis gjort första delen av ett nationellt prov i svenskan nu och har rast till halv tio sen kör vi på i 2 timmar och tjugo minuter, herregud.. Hoppas att det går bra för er andra som gör provet också, puss Ida!


Tagga nationella


Sweet dreams


Feb. 05, 2013

Planerna för dagen ändrades totaaaalt. Och istället för tennis och plugg blev det bio med Cissi, Ellen och Lovisa. Kan inte säga att filmen var sådär jättebra.. Den var inte läskig på det sättet som en skräckfilm ska vara läskig tycker jag utan man mådde mer illa av allt blod och avhuggna kroppsdelar, haha fy.

Men nu har jag kommit hem och ska inte göra något mer än att hoppa rätt i säng. Ska försöka somna så snabbt jag kan eftersom att det är nationella imorgon, spääänd. Men det ska nog gå bra tror jag! Måste få köpt lite godis innan också, aja. Godnatt på er vi hörs mer imorgon, puss Ida!


Outfit 5 Februari

//ellen

Dag 24 - Mitt favorit program, och varför

The OC
Handlar om ungdomar och deras familjer som lever i Orange County (OC).
Serien visar mycket att bara för att man har mycket pengar så behöver inte allt vara bra, det är mycket ungdoms problem typ och även kärlek, hihi.
Seth Cohen gör hela serien sååå mycket bättre ♥♥♥♥
 
Pretty Little Liars
Aria, Spencer, Emily och Hanna var ett gäng tjejer som fördes samman av den väldigt sociala Alison. Allt är bra tills Alison mystiskt försvinner. De fyra tjejerna tappar kontakten i och med Alisons försvinnande tills ett år senare när Alisons kropp hittas nedgrävd innanför grindarna i hennes eget hem. Tjejerna tar upp kontakten för att sörja med varandra och ens innan de hunnit gå på Alisons begravning får de skrämmande meddelanden från en okänd person som kallar sig för 'A' som hotar att avslöja deras mörkaste, djupaste hemligheter. De fyra flickorna gör allt för att försöka lista ut 'A' sanna identitet som för dem närmare varandra. (härifrån)
The Hills
MTV:s dokusåpa The Hills är en spin-off från en annan MTV-dokusåpa, Laguna Beach. The Hills handlar om Lauren Conrad och hennes vänner i Los Angeles efter hennes flytt dit från Laguna Beach, California. (här)
//ellen



Typical me

Vad tror ni att jag lyckades göra idag? Jo på lunchen tappa jag ner både min foundation och min concealer i TOAN. Ville mest lägga mig ner på en sten och gråta när jag insåg att dom låg i toan. Så det blir väl nästa köp antar jag.. Åh, ibland blir jag väldigt trött på mig själv!
/Ida


Mästerkock

//ellen

Världens bästa vän ♥

Har helt glömt bort att visa detta.
I Fredags hade Ida köpt presenter till alla oss, utan anledning.
Så söt jag orkar inte, världens bästa verkligen! Dock känner man sig jättedålig själv men det tar jag igen någon annan gång...
Jag fick iallafall 3 söta trosor och ett träningslinne, blev jätteglad. Har velat ha det ganska länge.
Ida jag älskar dig och är så tacksam över att ha en vän som du, puss. ♥
//ellen

Sanningar

- Jag går nästan alltid runt och fryser, har lätt för att frysa helt enkelt.
- Jag är så extremt sugen på att resa just nu. Antingen någon vecka i något härligt varmt land eller resa till flera olika ställen, så man är borta kanske ett år och upptäcker världen.
- Det känns jättekonstigt att jag snart fyller 16 år?! Rädda mig..
- Jag står ganska nära min mormor och har gjort det sen jag var liten.
- Jag älskar kläder från djupet av mitt hjärta. Kan sitta på weheartit osv och kolla på kläder och olika stilar i evigheters evigheter.
- Min tjej crush (vettefan om det är så det stavas) är utan tvekan Rihanna, så fin.
 
 
/Ida
 
 

Sista lektionen!


Gruppvåldtäkt

Lider med dig älsklingen!
/Ida


Grym!

 
/Ida

Stay positive

 
puss, Ida!

Godmorgon

Det var längesen jag gjorde ett morgoninlägg så passar på att göra det nu. Har precis ätit lite frukost och ligger nu i sängen som ni ser på bilen och skulle lätt kunna ligga här resten av dagen men ska försöka slita mig upp nu och fixa iordning mig, annars blir det alldeles för stressigt sen. Har förövrigt en jäkla träningsverk i armar och ben men det är bara bra!

Och juste, jag tror att bloggen kommer förbättras en del i veckan då jag kommer få tillbaka min kamera i veckan. Ska försöka använda den så mycket jag kan, istället för mobilen. Bra va?
Puss, Ida


Savages

Den ligger jag och kollar på just nu och smsar med härliga människor. Är ganska trött så ska nog lägga mig snart och tagga inför morgondagen, tisdag! Tycker att tisdagar i skolan är ganska sega, framförallt på förmiddagen menmen det ska gå vägen. Tror inte jag bloggar något mer idag så godnatt i förväg och sov så gott, puss Ida!


Home

Hemma från ett gott träningspass. Har hunnit ta en dusch och sen ätit apelsin, hallon och yoghurt, så gott. Ska nu lägga mig i sängen och kolla på Nashville, bara sett något avsnitt av det innan men det verkar bra så ska ge det en chans!
Sen blir det iallafall lite so för min del och sen musik + sängen. Mysigt värre, puss Ida!


Fluffigt monster

Dagens outfit:
Tröja: Gina tricot
Skjorta: Mammas
Byxor: Dr Denim
Skor: Wasséns
//ellen

Redo för träning

Nu är jag ombytt och redo för 1 och en halv timmas corespin! Passet är faktiskt jobbigt och ett härligt sätt att starta veckan på.

//ellen


Efter skolan


Min måndag!

Godeftermiddag på er! Jag har nu kommit hem från skolan, har precis ätit och ska nu ta tag i mitt rum hade jag tänkt. Det ser ut som ett jäkla bombnedslag så det kan behövas. Efter det ska jag hjälpa mimmi med någon svenska läxa (ibland är jag allt en bra syster) och efter det packa. Sen vid strax innan halv sex bär det av till friskis och svettis. Idag blir det core bosu - spin med mina amigas. Och ikväll blir det en del plugg sen film eller något i den stilen. Nu känner jag att jag verkligen rada upp min eftermiddag i detalj men nu vet ni iallfall. puss, Ida! 
 

Dagens

/Ida


Boyfriend jeans

Äntligen! Har velat ha ett par boyfriend jeans sedan i höstas tror jag, och äntligen har jag fått tummen ut och köpt ett par.
Tycker att det var bra att jag köpte en ljusare färg som passar bättre nu till våran, har kollat på ett par andra men dom är nästan lite för mörka tycker jag!
Ska dock slita ner dom här lite så tror jag att dom blir snyggare, men nu är dom köpte iallafall!
//ellen

Snygga vårkläder | 1

Jackor:
Skinnjackan är ju en klassiker, funkar alltid! Tycker att den gröna är såå cool. Jeansjackan var också snygg med mönstret, liite annorlunda.
Bikbok - H&M - Jofama by Marie Serneholt - Nelly.com

Byxor:
Enligt mig så måste alla ha ett par vita och ett par färgade byxor på våren, det hör liksom till.
Universe leggings är astuffa, ska försöka hitta ett par till mig, Miss me jeansen är för snygga.
Dr Denim - Dmretro.com - Miss me - Gina tricot
Skor:
Som ni kanske visste så är jag besatt av skor, det är det bästa som finns!
Vill ha alla dessa skorna lika mycket, boots funkar alla årstider, loafers-erna (?) är huur snygga och sköna som helst, indian-inspirerat är assnyggt tycker jag och palladium är ju också en klassiker som funkar till allt, dock lite tråkigt att 75% av sveriges befolkning har ett par, men vem bryr sig!?
Ldir - Palladium - The Urban Project - Wasséns
//ellen

Bildbomb


 
Just denna sista bilden är ju inte att leka med, hahah. Något av det värsta jag sett men åh vad kul det är att kolla tillbaka på såhär gamla bilder.. 
puss, Ida
 

Tagga gympa


Barndom

Är det någon av er som kommer ihåg dom här? Detta var verkligen en av dom bästa sakerna jag visste när jag var yngre. Åt dom alltidalltid hos farmor när hon bodde i falkenberg, hursomhelst. Såg dom i helgen och var bara tvungen att köpa dom igen, verkligen barndoms minnen på hög nivå! Haha, ville därför dela med mig av detta till er och om ni inte smakat dom, gööör det. Svingott
 
 
Puss, Ida

Mary-Kate & Ashley

//ellen

Söndag kväll

Detta blir sista inlägget för idag skulle jag tro. Har gjort lite kvällsfika/mat nu iallafall och ska sätta på Sex And The City 2, längesedan jag såg den!
Lovar att uppdatera roligare imon, puss.
//ellen


Lovely

Effektiv söndag var det sista denna söndagen blev. Har inte fått gjort något vettigt alls idag nästan men har varit extremt seg så.. Nu ska jag iallafall kolla några pll avsnitt med Mimmi och äta choklad. Perfeeekta avslutet på denna söndagen, puss Ida!


Change your life

His body starts to flicker like nobody wants to know his name
Just another soul with feelings but nobody's there to feel the pain
No, no, no
They can rip you, bring you down, down to their size
But they will never get to the heart you hold inside
Oh-oh
You’re not the only one so let them criticize
You’re untouchable when you realize
Change, change your life, take it all
We’re gonna stick together, know we’ll get through it all
Change, change your life, take it all
You’re gonna use it to become what you’ve always known
//ellen


Ute

Blev ingen träning så kör på en promenad istället, hörs senare!
Puss, Ida


Vår outfits


Löfte till mig själv

Jag måste börja använda systemkameran mer! Det är så mycket roligare att kolla bloggar med fina bilder och inte bara mobilbilder hela tiden.
Denna helgen har jag verkligen fått en blogg-kick. Ska försöka låna mammas data mycket nu i veckan så att inläggen blir roligare!

//ellen


Effektiv söndag

Då är det söndag igen, imorgon kör skolan igång igen och jag orkar verkligen inte. Har två nationella denna veckan också, härligt värre. Har precis ätit frukost, fick verkligen tvinga mig själv att komma upp. Skulle lätt kunna ligga och dra mig hela dagen men så funkar det inte. Måste plugga en massa, städa, fixa för imorgon oooosv. Senare idag blir det också core. Men ska ta tag i dagen nu så hörs vi senare. Puss, Ida!


Dagens bästa

//ellen


Natti natti

Kommit hem nuuu. Orkar inte dra kvällen och så för jag är så extremt trött men har haft en toppen lördag och nu väntar sängen på mig. Ska lägga mig och lyssna på musik osv tills jag somnar och sen sova ut imorgon, riktigt jäkla ordentligt för det är sömn jag behöver nu känner jag. Hoppas ni sover jättebra så hörs vi imorgon, puss Ida!

Sommar, sol och minnen. Men nu känns det ändå som om våren är påväg och då är det inte lika länge kvar tills sommaren, hallelujaaaah.


Fy

Har ont i huvet och är hur trött som helst, sov kanske 5 timmar inatt.
Så nu ligger jag i min nybäddade säng i mitt nystädade rum (=heaven), och ska sova.
Dålig update idag, sorry.
Godnatt fina ni så hörs vi imon!
//ellen


Standard


Saknar dig prinsen!

/Ida


Dagens

Snabb, enkel och skön!
Nu är jag iallafall påväg till Frölunda torg with ma homies.
Puss, Ida!


Bilder från gårdagen


Snurra skivan baby

Har kommit hem nu, ganska trött men annars glad. Har bara hunnit ta en dusch (finns inget bättre än att ta en lång dusch när man sovit borta) så ska nu packa upp lite sen ta det lugnt och landa lite för att sen åka iväg till Frölunda torg och resten av dagens planer kan jag dra senare. Hoppas ni får en bra lördag så hörs vi mer under dagen, puss Ida!
 

Godmorgon


Magiska Micke


Update

Har inte gjort så mycket mer än att dansa och skrattat sen senast. Vi ska göra ett tappert försök till att dygna har vi också bestämt oss för. Vettefan hur det kommer gå bara eftersom att jag varit trött hela dagen men ska allt försöka. Ska nog gå ut på en kvälls runda för att piggna till lite och sen blir det filmer ikväll/inatt. 
Puss, Ida
 

Februari

//ellen

Laddar upp inför en mys kväll med girlsen!

/Ida


Jogge

Sitter vid Johannas köksbord nu, har precis ätit lite thaimat och sitter nu och bygger riskakegubbar med Elin.
Min mobil har 3% så vi hörs snart!
//ellen


Atm


5 saker som gör mig glad!

- Att inse att man faktiskt hjälpt någon, på minsta sätt. Den känslan är underbar
- När man sitter på den sista lektionen på en fredag och har hela helgen framför sig
- Spontana ideer, älskar det. Ska försöka vara så spontan som möjligt nu i sommar framför allt. Det leder alltid till minnen man sent glömmer!
- Att kunna sova ut
- När saker går ens väg. Ganska självklart men när man slipper stöta på massa hinder i livet utan att det faktiskt bara rullar på för ett tag. 
 

Så udda...


Dag 23 - En låt som får mig att gråta

 
//ellen

Tröttare än tröttast

Sitter just nu på svenska lektionen, har efter svenskan två lektioner sen slutar vi för dagen och för denna veckan. Är äckligt trött ska jag ta och säga er, men det är fredag så det är allt okej. Ska koncentrera mig det sista så vi hörs antagligen när jag kommit hem igen.
Puss, Ida!


Cheers to the freakin weekend

/Ida

RSS 2.0