Egen blogg

Nu är min nya, egna blogg klar.
Checka in på den istället → ellengaladriel.blogg.se
 

Uppdatering

Verkar som om Ida har slutat blogga helt nu, så jag tar en kort paus i max några dagar.
Jag ska skapa en ny egen blogg och fixa med designen osv. Vet inte hur lång tid det kommer ta men jag återkommer med länk och så när allt är klart!

//ellen


Outfit idag

//ellen


2 till hösten

//ellen
 

Byebye summer

36 glada minnen.
 
Har under kvällen smsat lite med folk och tackat för denna sommaren, samt planerat morgondagen osv. sorry för många inlägg om sommaren och gymnasiet nu, hoppas att ni står ut!
Men jag är så sjukt tacksam över denna sommaren, trots att vädret har sugit har jag mått såå himla bra, i stort sett hela tiden. Jag ser tillbaka på sommarlovet med ett stort leende på läpparna, det har inte varit i närheten av vad jag tänkte mig några veckor innan vi slutade nian, men det har också varit så mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Folk som jag inte ens hade pratat med när vi slutade skolan är nu de som jag umgås mest med...
Nu ska alla vidare till sina egna skolor med nya folk och vänner. Jag hoppas att jag inte kommer tappa kontakten med de underbara folk jag har träffat under denna sommaren.
Men i vilket fall som helst så tackar jag för dessa 10 veckor, och är nu mer än redo att välkomna hösten!
//ellen

Sommarlovets sista riktiga dag

Igår åkte jag, Ida och Andrea till Linus, tror klockan var strax innan 8 då.

Där var massa andra, vi pratade, skrattade, spelade hög musik, gungade, dansade, skrattade lite mer och bara njöt det allra sista av sommarlovet. Det blev lite segt ett tag men kvällen slutade bra.
Nästan alla lackarebäckarna var där, vilket var väldigt härligt eftersom att det är dom vi har umgåtts mest med hela sommaren.
Lite sorgligt att det var sista kvällen för denna sommaren, men det är ju inte som att vi aldrig kommer se alla goingar igen.
Skriver mer om sommaren i ett annat inlägg, nu får ni några bilder från igår istället.

//ellen


En outfit

Har världens slappedag idag så jag orkade inte ta på mig något speciellt. Men jag tycker faktiskt att jag har blivit väldigt bra på att lägga upp outfit bilder!
//ellen
 
 
 
 

Enkelt men snyggt

//ellen


Just nu hos Linus

//ellen


Hanni❤

//ellen
 
 

Buss

Sitter redan nu på bussen hem, väldigt mysigt när det regnar och är mörkt med go musik i lurarna.
Ljuger om jag säger att jag haft en bra kväll, så jag åkte hem tidigare och ska fixa i mitt rum, för Andrea och Ida kommer om några timmar och ska sova över ikväll.
//ellen
 

2 saker jag längtar till just nu

Skolan.
För första gången längtar jag faktiskt till skolan, det beror såklart på att gymnasiet börjar nu och att allt blir så nytt, det blir ju som en ny "sida" i livet.
Jag är lite nervös men såå taggad!
Patric kommer hem.
Min bror har bott borta, framförallt utomlands i massa olika länder och städer, sedan 2006 tror jag, och nu ska han bo hemma iallafall några månader, så det ska bli jättehärligt!
Han kommer hem den 25e Augusti, så det är snart.
 
//ellen

Outfit

//ellen


Mer inredning

Så småningom vill jag göra om i mitt rum, ändra färger och stil.
Denna stilen är jag inne på, vet inte riktigt hur jag ska förklara den men ni ser ju på bilderna.
En Marilyn tavla är ett måste iallafall!!
//ellen
 

Dagens outfit

//ellen
 
 
 

En fika i solen...

Med Andrea, Cissi och Jogge, såå mysigt!
//ellen
 
 
 
 

Man får passa på när sommaren fortfarande är här

Hittade bara en bild ifrån gårkvällen, hade en jättemysig kväll iallafall.
Gjorde ingenting speciellt igentligen, satt på Linus uteplats med goingarna på bilden, men det var bara en härlig sommarkväll helt enkelt!
//ellen
 

KBK

Dessa två kvinnor är mina förebilder. Dom är så inspirerande, coola och helt amazing bara. Kör sitt eget race och tar inte skit från någon!
Dessutom är deras podcast grym, så lyssna på den om ni på något märkligt sätt har missat det.
 
//ellen
 
 

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt

Som bilden visar är sovlistan på, lär ligga någon/några timmar till och lyssna och tänka...
Har haft en härlig kväll, men skriver om den imorgon kanske.
Säger godnatt nu iallafall så hörs vi imorgon.
 
//ellen
 

OOTD

//ellen


5

Att vakna till det här imorse var ju inte helt fel.

//ellen


Upp och hoppa!

Är vaken nu och har sovit ute på terassen inatt. Trodde vi skulle frysa ihjäl men det var faktiskt inte så farligt alls och det var med på listan av saker att göra innan sommaren är slut så nu är det gjort! Hade en jättebra kväll och natt iallafall.
 
 
Puss, Ida

Myys

4 snabba tagna nu under eftermiddagen/kvällen.
 
Just nu sitter jag på Idas takterass med några goingar och bara har det såå mysigt! Detta är antagligen det sista "terasshänget" för detta sommarlovet, lite tråkigt eftersom att det har blivit lite som en standard under sommaren.
Jag, Sara, Cissi och Jogge ska sova här på terassen ikväll, så gosigt eftersom att det åskar och blixtrar massa!
 
//ellen

Sista sommar-outfiten

//ellen


"Godmorgon"


Min dag

 
 
Sara kom till oss vid 12 kanske så gjorde vi ingenting typ, bara pratade och så.
Vid 4 gick jag över till Lovisa där hon, Johanna och Daniel var. Vi kollade på lite film och så.
Gick hem och åt, hade precis bäddat ner mig i soffan när Hannah ringde, så då träffade jag henne och Ebba. Vi gick till donken och flummade sönder, haha guuud. 
Kom hem för en stund sedan och har duschat osv, nu ligger jag och lyssnar på musik och ska försöka somna så fort som möjligt, måste gå tillbaka till "normala" tiderna...
 
//ellen

Dröm

Älskar varenda sak i denna outfiten, tillsammans framförallt!!
//ellen
 

I badet!

Ligger nu i badet och om 1-2 timmar kommer pappa och hämtar mig. För idag kommer min saknade brud hit till Göteborg så det blir nog en toppendag. Synd bara att vädret är som det är men det kommer att det kommer bli bra ändå. 
Helt sjukt att det idag är exakt en vecka kvar tills vi börjar skolan. Maaaaajgad..
 
 
Puss, Ida

Godnatt!

Har precis kommit hem nu och ska kolla lite tv och sen sova. Skulle egentligen gått ut en sväng nu igen men är så sjukt trött med tanke på att jag knappt sov denna natten som var så kör på att sova istället, helt död i kroppen och allt så det ska bli skönt. Imorgon tror jag kommer bli en grym dag också, men berättar mer om det imorgon. Sov gott!
 
 
Puss, Ida

Lite djupare

Om jag ska vara ärlig så är anledningen till att jag inte har bloggat att jag har så mycket känslor men är ändå så tom. Vill bara låsa in mig och stänga ute allting. Vill att någon för en gångs skull ska bry sig, men ingen förstår ändå.
Nej nu får jag sluta, har iallafall haft en väldigt trevlig dag med familjen. Vi har hyrt en stuga och nu har alla börjat lägga sig i sängarna, så det ska jag också göra, puss på er.
//ellen
 
 

Just nu

Ligger just nu hos Hannah och gör inget speciellt. Bara pratar och tar det luugnt. Ikväll kommer mamma hem också som varit utomlands. Hoppas verkligen inte att hon är för brun.. Tycker det är ganska synd hur mycket färg man tappat. Det är ändå nu man vill vara som brunast eftersom att skolan börjar men nu är jag lika blek som i början av sommarlovet känns det som, åh.
 
 
Puss, Ida
 

På bussen!

Hade en jättebra kväll igår. Kom hem vid ett men somna inte fören fyra ungefär och satte sen klockan på elva och redan nu sitter jag på bussen. Har precis träffat upp Andrea för att fika, så mysigt.
Så det är vad som händer dom kommande timmarna! Hoppas ni får en bra dag!
 
 
Puss, Ida
 

De senaste dagarna i bilder

//ellen


Oflyt

Igår sprutade Hannah myggspray i mitt öga, trodde jag skulle bli blind, det gjorde såå ont!
Idag blev jag stucken av en geting några millimeter ifrån ögat... Nu kan jag iallafall ögat och se ordentligt men det är fortfarande ganska svullet. Ibland orkar jag inte med mig själv haha.
//ellen

Natti natti!

Kom hem för ungefär 40 min sen. Så blev inte att jag var så länge vid sjön men bättre än inget! Sjukt skönt att bara få komma ut en stund. Märker dock att jag inte är på topp, är heelt död nu. Så ska sätta på en film och somna till den, kommer nog sova som en gris. 
 
 
Puss, Ida

Ta tag i dagen

Har verkligen slöat klart för idag. Mår hyffsat okej nu så ska ta en lång dusch sen äta middag. Så orkar jag nog gå ut en stund sen. Mår ALLTID bättre när jag tagit en lång dusch och verkligen fräschar upp mig, även om det bara är för ett tag. Så det ska jag göra nu!!
 
 
Puss, Ida

Godmorgon!

Vaknat för en stund sen och är riktigt trött på att vara sjuk nu så ska äta frukost, ta en dusch och fräscha till mig. Sen ligga inne hela dagen så ska jag allt orka att gå ut några timmar ikväll. Kommer bli galen annars, haha. 
Känner mig iallafall lite bättre nu, sen går det ju lite upp och ner hela tiden men jag hoppas på att det håller i sig nu.
 
 
Puss, Ida

Ut på promenad

//ellen
 
 

Fall wanties

Livet är jobbigt när man har bestämt sig för att bli bättre på att spara pengar, samtidigt som man vill ha allt i detta collaget... Jaja, här är mina "fall wanties" iallafall.
 
//ellen
 

Oh no

Dåliga nyheter mina vänner! Jag tror att jag håller på att bli sjuk, har ont i huvudet och känner mig seg i hela kroppen, så sedan jag vaknade imorse tills nu har jag bara legat och kollat på 90210.
Nu ska jag upp och städa och duscha, idag ska jag vara med Hannah vet jag, men vi får se vad vi hittar på.
 
//ellen
 

-

Ligger nu och kollar på o.c. Har ont i huvudet och halsen ska vi inte ens prata om. Så ska lägga undan mobilen nu och se till att se klart säsong 3 och sen försöka sova!
 
 
Puss, Ida

ATM

Så gott så jag dör nästan!!
//ellen
 

Påväg hem

Har varit på maxi med pappa och nu är vi påväg hem, sitter och pratar om framtiden. Haha lol, men det kommer bli en hel del ändringar nu i slutet av Augusti. Men det kommer nog bli bra!
Ska hem och äta och sen ta det lugnt hela dagen. Hoppas verkligen att detta blir sista ta det lugnt dagen för annars bli jag galen haha.
 
 
Puss, Ida

Ännu en bra kväll

Jag ser ganska tjock ut på bilden, lev med det.
Snygg-Anton!
 
Orkade igentligen inte göra något idag, så jag, Sara och Cissi bestämde med Anton att vi skulle träffa honom.
Det slutade med att vi gick och träffade Jocke, Jesper, Albin, Emil, Linus, Emil, Gustav, Jonte, Moa, Andrea och Otto dah maan också.
Det var väldigt trevligt trots allt, men nu vill jag bara sooova, så vi hörs imorgon, puss och godnatt.
 
//ellen

Bildbomb från Svenshögen

//ellen


Serier

Nu har jag kollat klart på hela OC serien igen, och har sagt det förut men jag säger det igen - Om ni inte har sett den så gör det!
Nu har jag börjat kolla på 90210 som också är riktigt bra, så detta är 2 tips om ni vill se någon tonårsserie.
//ellen
 
 
 

Godnatt!

Stannade hemma igår och blir en hemmadag idag också. Har egentligen en massa att göra, speciellt här hemma. Byta rum och gå igenom en massa grejer och kläder men ska försöka vila upp mig först nu och bli helt frisk. Hoppas på ett mirakel som gör att jag mår okej bra redan imorgon. Isåfall ska jag till grebbestad, men får se. Ska iallafall vila heeela dagen kvällen och natten nu så får jag se efter det. Har inte feber nu iallafall så det är skönt!
 
 
 
Puss, Ida

Snabbt

Det är så skönt att vara hemma igen även fast jag skulle vilja stanna där en vecka till...
Jag har varit hemma i snart 2 h och har bara packat upp väskan sedan dess.
Ska äta och duscha nu och efter det kommer så kommer Johanna hit, då laddar vi in alla bilderna, det blev inte så många men ändå.
Ikväll får vi se lite vad som händer, ska iallafall träffa girlsen men vill också hitta på något kul...
//ellen
 

Hemåt!

Nu är vår tid här i svenshögen över. Ligger just nu på ett berg och tar det lugnt och pratar. Ska snart in och fixa det sista och sen blir vi upphämtade vid halv ett. Ska bli sjukt skönt att komma hem nu men kommer sakna detta så mycket!!
 
 
Puss, Ida

Foodtime

Sitter nu och ska grilla.  Är faktiskt riktigt Hungrig nu så det ska bli gott. Har mått ganska kasst idag, lite halvsjuk typ men får försöka göra det bästa av det!! Detta är ju trots allt sista kvällen också.
Puss, Ida

Ny pp XD

//ellen
 

happiness

//ellen
 
 
 

2 bilder från idag

Idag har det varit en jätteslapp men bra dag! Imorgon ska vi hitta på massa roliga saker och passa på att njuta sista dagen utan måsten och föräldrar. Ska lägga oss snart så jag säger godnatt nu.
//ellen

Inredning

Jag är väldigt intresserad av inredning, möblerar om i mitt rum ganska ofta och gillar att ändra om detaljer osv.
Sitter ofta inne på tumblr och tittar på bilder av vardagsrum, kök, sovrum och badrum framförallt.
Älskar när man blandar olika stilar, t.ex nytt med gammalt, modernt och blandar det med mysiga detaljer och mörka färger. En till sak som jag älskar är vita trägolv.
Här är bilder på vad jag gillar, längtar så mycket tills jag får en egen lägenhet att inreda!
//ellen
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uppdatering om läget här

 Har det underbart här! Inga krav på något, vi kan göra vad vi vill, äta vad vi vill och se ut hur vi vill.
Igår när vi kom hit så slappade vi och åt, på kvällen gick vi ut till en sjö och pratade, när vi kom hem så spelade vi lite spel och hade väldigt roligt, haha.
Somnade vid fem och vaknade klockan ett!!! Har aldrig vaknat så sent haha.
Idag har vi inga speciella planer, vi får se vad som händer helt enkelt.
En bild från igårkväll.
//ellen
 

Nytt rum

Det är inte riktigt helt klart än, men jag är nöjd iallafall.

//ellen


Svenshögen 2013, we are here

//ellen
 
 
 

Sommaren 2013

Försökte klippa ihop ett litet collage med bilder från "de bästa minnena hittils", men det var omöjligt...
 
Även om man inte vill inse det så börjar faktiskt detta sommarlovet lida mot sitt slut.
Dessa veckorna som har gått har jag kommit nära några underbara människor, glidit isär från några men också lärt känna massa nya folk, hittat på konstiga saker, skapat nya minnen, levt livet och njutit av att vara ledig och inte ha något att oroa sig över.
Det är mycket på "sommaren 2013" listan som inte är avprickat ännu, men jag har faktiskt lite mer än 2 veckor på mig till det.
Idag är det 18 ynka dagar kvar tills gymnasiet startar, och även om det är lite läskigt så ser jag fram emot hösten riktigt mycket, känner på mig att det kommer bli en bra tid.
Nu ska jag avrunda innan detta blir för långt, men även om jag kanske inte gjort allting jag tänkte så har jag varit riktigt lyckligt största delen av sommaren, och därför har sommaren 2013 varit extra bra för mig!
 
Lägger upp den här bilden igen eftersom att den lyckan inte kan beskrivas tillräckligt❤❤❤
//ellen


Tidig morgon

Vaknade kvart över 8 idag. Brukar aldrig vakna så tidigt.. Ooh idag hade det bara varit bra om jag sov lite längre menmen. Ska ligga och dra mig en liten stund till och sen gå upp och fixa allt. Idag bär det ju av till svenshögen med tjejerna. Kommer vara där till söndag men lär nog kvinna uppdatera som vanligt (inte för att det varit så bra det senaste)
 
 
Puss, Ida

RSS 2.0