Hopp i säng

Nu har jag kommit hem. Ska hoppa rätt i säng nu och kolla två tredjedelar av ett pll avsnitt som jag inte hann se klart innan jag åkte förut, haha. Tror jag kommer somna rätt gott efter det. Sov så gott så hörs vi mer imorgon, puss Ida!
 

Bra slut på en bra dag!

Halloj igen Sara här..andra inlägget idag rekord haha..nu sitter jag och Ida hemma hos mig, förut mötte jag upp Ida i stan och så gick vi och åt. Påväg hem så köpte vi med oss var sin donut från jafaris (ni måste smaka deras donuts om ni inte gjort det dom är heaven jag lovar) 🙌 nu så har vi satt på Letters to
Juliet sen så får vi väll se vad som händer, känner att kvällen får ta mig dit den vill haha..
Puss Sara. 💋


In till stan igen

Ska åka in till stan nu och äta med mamma och min kusin, sen ska vi på bio igen, haha.
Är inte jättetaggad, skulle hellre vart med Sara och Ida men aja. What to do.
Uppdaterar nog ingen mer förens ikväll men Ida får sköta det, puss.
//Ellen


Dagens köp

 
Ett linne och två långärmade tröjor. Väldigt nöjd och dom passar bra nu till våren tycker jag!
Puss, Ida

Förbannad

Har nu kommit hem. Åkte imorse till Frölunda med Moa och fick med mig tre tröjor som jag ska lägga upp bilder på sen, efter det åkte jag hem i typ en halvtimme och sen åkte jag och övningskörde med pappa. Idag gick det åt helvete, allt sluta med att jag blev alldeles för sur och gav upp.. Satt som ett åskmoln hela vägen hem men har nu kommit hem och satt på lite glada låtar så det känns allt bättre nu. Får hoppas att det går bättre nästa gång helt enkelt!
 
Nu ska jag ta det lugnt ett tag och sen fixa lite, ikväll blir det nog en kvällsfika i stan! Ingen ångest idag inte heller, eftersom att det inte är någon skola imorgon. Åh så underbart!
Puss, Ida
 

Summer feelings!

Hej hej Igen Sara här haha! (Lol)
Ligger just nu i Ellens säng och lyssnar på lite härliga låtar medans hon håller på att fixa sig. Är på as bra humör idag helt sinnes! Älskar verkligen att våren är här 🌷🌷 Underbart är vad det är! Aja eftersom det är så fint väder så funderar jag och Ellen på att gå och köpa jordgubbar och åka upp till sjön en sväng men vi får se hur det blir.
/Sara

vi bjuder på bilden haha


Lever

Uppdateringen från mig är lite sisådär nu men ska sätta mig och blogga lite mer ordentligt när jag kommit hem och har tillgång till dator så då vet ni iallafall.
Blir ett bättre inlägg sen helt enkelt, puss Ida


Sommarminnen

//ellen


Spontant

Bytte om från mjukis till någorlunda kläder på tre minuter och kasta mig ut till bussen och åkte in till stan med Moa, så nu väntar vi på att du gör mig galen ska börja, tycker den verkar riktigt bra!
Dock så har min mobil 10% så den dör nog snart så vi hörs när vi hörs, puss Ida


Heaven in my hands

Är verkligen helt besatt av dessa Michael Kors väskorna, så himla snygga, speciellt den första!
Måste verkligen ha denna, det var liksom kärlek vid första ögonkastet!!
 
//ellen

Jag älskar honom


Glad påsk

Stressig dag men ska fixa tidsinställda nu, glad påsk på er!

//ellen


Morgonmys

Vakna väldigt tidigt idag.. Vakna av att Cissi låg och kolla pll på sin mobil så vi satte på det på datorn istället. Har sett dom här avsnitten innan men dom är lika bra nu så det göööör inget.
Men godmorgon på er som också är uppe nu!
Puss, Ida


In ma bed

Åkte ner för att träffa Cissi men var bara där en liten stund för sen bestämde vi oss för att sova uppe hos mig så nu har vi myst ner oss i sängen, pratat ett tag och det ska vi nog fortsätta med tills vi somnar.. Börjar redan bli lite trött så får se hur länge jag orkar vara uppe.
Puss, Ida


Go fat or go home

Nu sitter jag och Sara i min säng och lyssnar på musik, efter detta inlägget ska vi gå och köpa godis och sen ska vi gå över till Simon där han och Johannes är.
Filmen förut var dålig faktiskt, se inte den! haha.
Puss från Ellen


Långfredagen

Hejsan svejsan! Detta är ett tidinställt inlägg, så att när ni ser detta så sitter jag antagligen i biosalongen och kollar på "This is 40's" med mamma, Cecilia och mina 2 kusiner.
Förut så träffade jag Lovisa, Simon och Johannes, vi gick ut en långpromenad med Astrid och sedan gick vi hem till mig och kollade på Lejonkungen. Nu ska jag byta tröja och sen dra, hörs sen!
//ellen

Lejonkungen


High on life

Kommit hem nu och fy satan vad roligt det var, förutom några missöden gick det bra och det var hur kul som helst. Åh, fick världens adrenalinkick typ, kommer vilja åka och öva hela tiden haha.
 
Nu ska jag iallfall hoppa in i duschen och sen blir det grillning (igen) och Sara ska komma över så åker vi sen ner till åby, jag ska träffa Cissi om det blir som planerat. Men jag uppdaterar mer senare, puss Ida
 

Nu kör vi så det ryker

Nej inte riktigt kanske men ska åka och övningsköra med pappa nu. Ska öva på grunderna idag och starta + bromsa, hahaha vette fasiken hur detta kommer gå men får hoppas på det bästa!
Puss, Ida


Sommaaaaar

 
/Ida

Cheers to the summer nights

//ellen


Gårdagen och dagen

Hej på er! Jag har varit vaken i några timmar, chillat, vart ute en stund och ätit frukost. Nu ligger jag i soffan och kollar på OC innan jag ska städa! I eftermiddag ska jag antagligen träffa Lovisa innan jag ska på bio.
Igår efter att jag, Sara och Lovisa hade varit hos Sara så träffade vi Simon och Johannes. Vi gjorde inte så mycket men hade en bra kväll!

//ellen


Godmorgon världen!

Vakna för mer än en och en halvtimme sen, och har bara legat i sängen och dragit mig sen dess men nu ska jag faktiskt dra mig uppåt och ta tag i denna dagen. Fredag idag, lätt bästa dagen på hela veckan!
Får se lite vad jag gör nu på dagen, ska först städa upp lite och duscha.
Sen är jag sugen på att ta en liten trip till frölunda eller stan men vet att jag bara kommer köpa en massa onödig skit så kanske struntar i det.. Jag får se helt enkelt.
Ikväll blir det mys hemma hos mig med las chicas tror jag, ha en bra fredag!
Puss, Ida
 

Tack!

Ville slänga in ett tack inlägg till alla underbara människor som gjorde min födelsedag grym. Så tack för alla fina gratulationer, sms, inlägg, samtal, kramar och uppvaktningen jag fick. Uppskattade det till tusen. Det var lätt mina kompisar och familj/släkt som gjorde gårdagen bra! Älskar er alla så sjukt mycket och ni är för bra allihopa. Så massa pussar och tack till er. You are the best!
 
 
/Ida

She'll never be the same

Hej! Moa kom förbi en sväng och nu har hon dragit sig hemåt. Har bytt om till myskläder och sitter nu på rummet och dunkar musik, ska gå ner och socialisera mig en liten stund nu hade jag tänkt och sen gosa ner mig inne på rummet och kolla någon film, perfeeeekt avlsut på denna bra men rätt långa dagen. Imorgon är det fredag och ingen skola, kan inte bli bättre!
Vi hörs mer senare eller imorgon, puss Ida
 

Chillar hos Lovisa


Mumsigt hos Saris


I väntan

Ligger just nu utslagen i sängen och väntar på mat, pappa står och grillar och det luktar hela vägen in.. Hungrar ihjäl, men får hålla ut helt enkelt.. Har precis fått lite presenter också, supernöjd! Men tror inte att jag lägger upp bilder på sakerna, kommer bli så bökigt när jag får en del här, en del hos mamma osvosv.
Haha men vi hörs senare, puss Ida


Kvällens

 
Puss, Ida

Torsdagens outfit

//ellen

Lyckan går inte att beskriva!

Har nu kommit hem från skolan, sista dagen idag för nu är det påsklov. Så extremt härligt, detta lovet är så välbehövligt. Är skoltrött och behöver komma bort från skolan nu så lov i över en vecka känns underbart. Just nu sitter jag bara i sängen och äter choklad, haha. Lyssnar på musik och gör inte så mycket vettigt alls. Ska snart fixa lite och sen kommer den lilla släkten på pappas sida hit + Andrina. Så ska vi fira mig och Lina lite. Som fyllde 18 i.. januari tror jag? Så det var ju ett tag sen.
Men hoppas ni får en grym början på erat lov, vet att själva lov veckan inte drar igång fören på måndag men jag anser att det är lov nu ändå. Puss, Ida
 

Bild, sista lektionen innan påsklov!!


2 nya från Gina

//ellen

Ida

Tänkte ägna detta inlägget åt världens bästa Ida som fyller 16 hela år idag, om ni på något sätt har missat det.
Jag har verkligen tur som har fått lära känna henne och blivit så nära henne som jag är, för hon är verkligen en på miljonen. Hon är rolig, snygg, omtänksam, lyssnar alltid på en och kommer med bra råd, lyssnar på en igen och bara visar att hon finns där, även fast hon kanske inte säger någonting.
Även om vi av någon anledning inte skulle vara vänner längre i framtiden (vilket jag absolut inte tror), så kommer jag fortfarande bry mig om dig och älska dig precis lika mycket. Du har en plats i mitt hjärta nu och du är verkligen guld värd, du är den bästa delen av mig.
Nu ska jag sluta vara så djup låter ju som om någon har dött eller nåt haha.
Men vill bara att du ska veta hur glad jag är över att ha dig och jag släpper dig aldrig, gör ditt 16 åriga-år till det bästa och lev YOLO style så in i helvete. Älskar dig som fan, godnatt.

//ellen


Dagens

//ellen


Födelsedag

Haha vad torr rubrik men har iallfall kommit hem nu. När jag kom innanför dörren så ropa pappa att han tagit fram grillen på terassen. (Hej sommarkänsla) Så nu sker för tillfället årets första grillning och som dom flesta av mina kompisar vet iallfall så finns det ingen väg tillbaka när pappa tagit fram grillen. Hahaha, nejmen då blir det grillad mat nästan varje dag menmen jag klagar faktiskt inte.
Så jag har tagit ut datorn på terassen och satt på massa sommarlåtar medans pappa grillar till honom och Mimmi, åh underbart.
När dom ätit ska jag få mina presenter, så får hoppas på något braaa.
Sen fick jag en rövsnygg bh förut också så ska se om jag kan leta upp kameran och lägga upp lite ordentliga bilder på den här. Men vi hörs mer senare, puss Ida
 
 

Jag älskar er

Åhåh. Känns underbart att jag faktiskt blir sexton idag, och att vi slutar redan tolv gör ju saken bara bättre! Ska då in till stan och ikväll blir det lite presenter hemma. Oooooch det är soligt och vårigt ute, underbart!
Puss, Ida


Mar. 27, 2013

Hej hej Ellen och Idas bloggläsare! Fick lite halvt ryck på Ida och Ellen för att dom uppdaterar så sjukt dåligt så kände att jag skulle ta saken i egna händer och blogga åt dom haha. Vet inte riktigt vad jag ska skriva dock men aja sitter iallafall just nu i uppehållsrummet med Ellen Ida Joakim och Madde snart så ska vi gå upp och ha bild sen så har vi bara engelska kvar och sen så slutar vi så sjukt härligt! Ida fyller ju oxå år idag föresten grattis till henne! 🎁🎉 nu börjar våran lektion så bye bye bitches 🙈💋 /Sara


Om dagen

Duschade direkt efter skolan, när jag kom ut var Lovisa här. Vi åt, flummade och dansade, lite senare kom Linus och Nico hit så åkte vi till Netto, sen hem och bakade en ganska äcklig kladdkaka. Nu på kvällen har jag varit med några killar från Åby och även Ida och Lovisa.
Nu ska jag krypa ner och kolla lite på "Pianisten" eftersom att vi ska skriva om den på engelskan imorgon, är sjukt trött men vi hörs, puss.

//ellen


Sista

Hej! Tänkte göra ett ordentligt inlägg på datorn nu när jag kom hem men hittar inte sladden så skiter i det.. Har iallafall haft en bra tisdag, dagen har rullat på! Åkte också ner till Cissi och Ellen förut, sen gick vi ut och träffa några och sen tog jag bussen hem. Har precis tagit en varm dusch så nu känner jag mig fräsch och trött.
Ska lägga mig i sängen nu och tagga inför morgondagen, sista kvällen som femton. Känns sjuuukt
Men vi hörs mer imorgon, sov gott!
Puss, Ida


En snabb dagens

//ellen


Massage


Pink pancakes


Sista

Kryper ner och kollar på ett avsnitt av KKTNY innan jag somnar, måste upp supertidigt imorgon eftersom att det kommer gubbar som ska byta fönster typ. Och det värsta jag vet är att vara hemma när bygg-gubbar är här, så jag försvinner tidigt haha.
Hittade två toppar på rean på Gina idag, riktigt värt! Nu babblar jag, puss och godnatt.
//Ellen


Trött som en gris

Hjälp vad trött jag blev nu. Lär nog somna inom den kommande halvtimmen här i soffan, känns som ögonen går i kors haha.
Men ni får sova jätte gott fina läsare så uppdaterar jag mer imorgon.
Puss, Ida


Måndag

Denna eftermiddagen har verkligen sprungit iväg, skulle tränat men så blev det inte så vet inte hur jag fått tiden att gå men nu är klockan 8 och jag ska bunkra upp med apelsin och kladdkaka som mamma bakat och titta på en Beck film, ringa Mimmi och sen blir det sängen. Känner mig allt liiite måndags seg så längar redan lite till att mysa ner mig i sängen och sova, haha.
Hoppas ni haft en bra måndag. Vi hörs mer imorgon, puss Ida!
 

Påvägen hem


Jag älskar dig

Vet att jag ofta behandlar dig som skit men du ska veta att jag älskar dig mer än något annat. Vet att du alltid finns för mig när jag behöver dig och jag kommer alltidalltid finnas här. Älskar dig som in i helvete!
Puss, Ida
 
 

Typical me

Sitter just nu hemma, eller ja utanför dörren. Eftersom att jag är utelåst, åh jag orkar inte haha. Mimmi kommer iallafall förmodligen hem snart. Sista lektionen vi hade idag var musik och där börja vi skriva egna låtar. Riktigt roligt faktiskt även fast man lätt spårar in på hel skumma saker!
Och förövrigt så har denna måndagen varit rätt bra, den har gått snabbt. Så nu är det bara 3 skoldagar kvar innan lov, underbaaaaart.
Puss, Ida


Nytt

//ellen

I can't handle it

Kan nästan börja gråta när jag ser dom här. Herregud vad fin han är!
 
 
Puss, Ida

Måndag morgon

Godmorgon! Första gången jag är pigg på en måndag morgon haha.
Sitter och kollar på O.C nu och ska fixa ett tidsinställt innan jag går till skolan.
I eftermiddag ska jag iväg till Frölunda eller stan med Sara och kanske Jasmine och köpa en present till Ida.
Ha en bra måndag, puss.
//Ellen


Sen kvällsmat framför O.C


Remember?

//ellen


Min kväll

Nu börjar den här söndagen lida mot sitt slut, ska tappa upp ett bad nu och ta ett långt härligt bad med hårinpackning och ansiktsmask, underbart. Efter det blir det film och sen sängen. Taggar upp inför sista veckan innan lov!!
Hade inte suttit fel med ett sånt här badkar, åh vad fint.
Puss, Ida
 

Ditt utseende är sjukt kvinna!

 
/Ida

Pretty little liars

Har precis sett det sista avsnittet som kommit ut av pll. Ååååh vad bra det var. För er som är sugna på att börja följa en serie så rekommenderar jag pretty little liars, starkt!
 
 
Puss, Ida

Dagens inspiration


Jag lever

 
God förmiddag på er! Har varit vaken sen nio ungefär. Åkte förut och hämtade lite saker hos pappa och nu har jag precis gjort pannkakor till lunch, så gott.
Ska göra en hel slöjdredovisning nu som jag ska lämna in imorgon, annars är det rätt lugnt med läxor denna veckan tror jag. Så efter det blir det filmmys, ska bara ta det lugnt idag och ikväll ska jag avsluta helgen med ett härligt bad med hårinpackning, ansiktsmask osv. En riktigt typisk söndag helt enkelt.
Har inte heller någon måndags ångest, tack gode gud. Fyller ju år på onsdag, vi slutar också tolv då. Sen på fredag är vi lediga, då börjar alltså vårat påsklov! Jag behöver verkligen det, så denna veckan kommer nog bli rätt härlig.
Puss, Ida

Lookbook

Tänkte tipsa om en sida som heter Lookbook.com, man får så mycket inspiration från den. Det är en sida där folk lägger upp sina outfits, bådar tjejer och killar, den uppdateras flera gånger om dagen med massa outfits från mode-intresserade från hela världen. Stort tips!
//ellen

O.C

Godmorgon! Sitter i soffan, kollar på O.C och tänker ut saker man kan blogga om. Har förbannat ont i knäna idag eftersom att jag faceplanta igår när vi sprang haha, idag ska jag jobba, städa, duscha och försöka att bli helt frisk. Vi hörs senare.

//EllenEllen


Thailand

Kom precis hem, tack vare en armé av p12or så blev hela kvällen förstörd, tack för den.
Men min kusin som har vart i Thailand har iallafall lämnat lite saker hon köpt, visar imon!
Nu ska jag smörja in mig i SmoothE - bästa salvan i VÄRLDEN skulle jag tro.
Sov gott, puss.
//Ellen


Inte som planerat

Denna kvällen gick åt helvete, jag och Moa är så dumma så det finns inte.. Är iallafall hemma nu. Får se när jag uppdaterar igen, förmodligen imorgon.
Ha en bra kväll
/Ida


På bussen

Varit hos pappa nu och snabb fixat oss, blev verkligen super stressigt men nu sitter vi på bussen och är påväg mot bron. Där ska vi möta upp resten av tjejerna och sen åka vidare. Hoppas på en bra kväll! Och jag hoppas att ni också får det. Puss, Ida


Kommentar

"Har ni några mer barndoms kompisar kan du berätta om dom och hur ni träffades och så ni är jätte fina också ;)"
Svar: De jag skrev är de jag fortfarande träffar och så, sen finns det några andra som jag pratar med någon gång då och då, men vi har inte direkt kontakt längre, tyvärr.
//ellen

Dag 3 – Gamla bilder på mig

Sommaren 2011, say no more...

//ellen


Gårdagens köp

Fick med mig detta linnet, byxorna och en vanlig svart bikini överdel som jag inte tog kort på. Ryggen är heelt öppen på linnet, älskar det!
Bättre bilder får ni när jag har på mig det.
Puss, Ida


Outfit

//ellen


Godmorgon!

Har vaknat nu och har en sån fruktansvärd värk i benen. Tror det är växtvärk.. Det har suttit i sen i måndags så det är ju lite onajs. Ska ta det lugnt någon timme nu sen hoppa in i duschen och fixa lite. Senare ska jag NOG ta en sväng till stan men får se hur det blir med det, men hör av mig senare. Ville bara säga godmorgon, puss Ida


Sjukt

Om exakt en månad vid denna tiden så står jag, Cecilia, Sara och Ida i Ericsson Globe och kollar på Justin. Det är helt sjukt, jag kan verkligen inte fatta det, har räknat ner sedan Juli och nu är det en månad kvar.
Man vill bara att det ska bli 22 April nuu, samtidigt som man verkligen inte vill att den dagen ska ta slut.
Det är helt obeskrivligt, så underbart!

//ellen


Den dör

Nu har vi precis slagit oss ner för att fika och jag har tre procent + ingen laddare. Men uppdaterar ikväll när jag kommit hem eller imorgon, får se. Ha en toppen kväll iallafall så hörs vi när vi hörs!!!
Puss, Ida


2012

Kommer ni ihåg den filmen? Kom och tänka på den idag och den är faktiskt väldigt bra! För er som inte har sett den så handlar den om Jordens undergång och den är enligt mig riktigt bra faktiskt. Man sitter på helspänn hela tiden och kommer ihåg att jag blev liiite rädd efteråt, trodde inte på det men tyckte ändå att det var lite obehagligt haha.. Men en helt klart sevärd film är det. Ska nog kolla på den ikväll när jag kommit hem så denna film tipsar jag er allt om!
Puss, Ida
 

"Önskelista"

Fyller ju år om 5 dagar, dagarna springer verkligen iväg och har knappt hunnit tänka på det. Men nu till vad jag önskar mig iår. Inte alls mycket faktiskt.. Önskar mig ett par vita låga dr denim jeans (perfekt nu till våren), en ny plattång och sist men inte minst pengar. Åker ju upp till Stockholm om exakt en månad och vill kunna shoppa osvosv så pengar vill jag verkligen ha då jag inte sparat något till vår lilla resa. Annars önskar jag mig lite små saker men detta är topp tre sakerna!
 

Black and white

Har nu kommit till mamma. Ska fixa några tidsinställda, ta en powernap och sen byta om och åka in till stan. Ska möta upp lina och födelsedags shoppa lite (i förväg) och sen sätta oss och ta en fika. Så mysigt och en perfekt start på helgen. Är jättetrött så vill bara ta det lugnt men ska fixa några tidsinställda NU, annars vet jag att det inte blir av. Ha en bra fredag!
Puss, Ida


Sant sant!


En fin låt

"When my strength was gone, and I just gave up on life 
In my darkest place you were my guide 
And you told me that I should live my life to the limit 
When you fall down get back up and fight 
Well the shape of my heart don't lie 
I'm determined when you trust in me 
It's all I need"
//ellen
 

Slöjd

Har slöjd nu så håller på och virkar och lyssnar på musik, håller på att få hörselskador eftersom att Joakim har så jäkla dålig hörsel, mamma Mia.
Ska äta pizza nu på lunchen. Vart sugen på pizza i evigheter så det sitter bra!
Känns som denna skoldagen kommet gå rätt snabbt så det är skönt, men vi hörs mer senare.
Puss, Ida


Dag 2 – Mina intressen

Jag tycker att denna punkten är ganska tråkig igentligen eftersom att jag inte går i någon sport eller så.
Men jag brukade rida förr, höll på med det väldigt länge och hade både egen häst och på foder osv, men våran familj har som en förbannelse över sig, alla hästar vi har hand om blir sjuka, dör eller skadar sig. Så efter 5e chansen typ så gav vi upp, men jag saknar ridningen jättemycket!

Några av hästarna jag red genom åren, haha.

//ellen


Fy farao

Hej på er! Jag uppdaterar sämre än sämst men glömmer av det helt nu.. Har iallafall spenderat min torsdag med Cissi och sen kom Moa hit någon timme. Haft en grym dag och nu vill jag bara sova. Imorgon är det redan fredag, längtar! Denna helgen kommer bli gryyym hoppas jag på så vill bara ha fredag och helg nununu.
Imorgon ska jag efter skolan ta tid till att sätta mig och fixa några ordentliga inlägg så håll ut folket!
Puss, Ida

Saknar för övrigt min bebis prins jävligt mycket


Svar på 2 nya och 2 gamla kommentarer

Såg idag att vi har glömt att svara på två kommentarer, så jag tänkte göra ett snabbt inlägg nu.
 
Hej! Fin blogg! Jag har en fråga! Har ni några barndomsvänner som ni fortfarande är riktigt bra vänner med? Någon som ni har kännt i hela era liv? Lite konstig fråga men tycker det är väldigt fint när människor har vänner som de känt i hela sitt liv! 
Sedan en till fråga. Hur träffades ni? 
 Tack på förhand
 Svar: Tack!
Jag har två barndomsvänner som jag fortfarande har kontakt med och umgås med ganska mycket. Evelina som jag har känt sedan jag var 1 dag ungefär, och Nicolas som jag också har känt väldigt länge.
Vi träffades när vi började i samma klass i sjuan, först var vi inte så bra vänner men i åttan blev vi tightare.
Åh,jag förstår precis hur hon känner sig..
Lider med henne! 
Hörde att ni fått en ny i eran klass vad tycker ni om henne? 
Jätte fin blogg
 Svar: Den som senast började i våran klass är Hannah, kändes som hon var en del av klassen redan innan så det var inga problem. Hannah är min bästa vän och så sjukt underbar på alla vis, älskar henne! ❤
Åh jag med hjärtat!!! Saknar våren, tiden och DIG!! Puss från lille mig <3 /jasmine
Svar: Detta var ju ingen fråga men jag svarar här ändå eftersom att Jasmine inte har någon blogg.
Saknar allt med, men vi får träffas så fort jag blir frisk, älskar dig babe ❤
 
Vilka var du med där? :)
Svar: Med Cecilia, Ida och Jasmine :)
//ellen

Dag 1 – Saker jag vill göra innan jag dör

Jag vill göra många saker innan jag dör, dels lite "mindre" saker som dom flesta gör, t.ex ta ett ledigt år och resa runt i världen med några kompisar. Då vill jag inte bara vara i turistländer, utan jag vill verkligen sevärlden, på riktigt.
Sedan är ett mål, inte bara en dröm, att flytta utomlands, få ett bra jobb, träffa kärleken (standard på den), uppleva grymma saker och göra något av mitt liv. Jag vet inte riktigt vart, men det har man ju tid på sig att bestämma.
Detta är två utav hundratals saker jag vill göra innan jag dör!
Men mest av allt vill jag bara vara lycklig och älska livet!
//ellen

Börjar nästa inlägg

Dag 1 – Saker jag vill göra innan jag dör

Dag 2 – Mina intressen

Dag 3 – Gamla bilder på mig

Dag 4 – Det här har jag svårt för

Dag 5 – En resa jag aldrig glömmer

Dag 6 – En person som betyder mycket för mig

//ellen


Ldir

Ett skomärke som jag verkligen gillar är Ldir, tycker om i princip alla deras skor, men dessa är mina favoriter.
"Mockasinerna" eller vad man ska kalla dom, har jag fastnat för mest, är verkligen kär!
Måste fjäska med mamma så jag kan ha ett par i sommar, så underbara!

Vet inte vilken affär som säljer Ldir's sneakers, men de andra finns på Fiorucci och Raglady bl.a. Sen finns det ju på nätet också.

//ellen


Godnatt

Är fortfarande sjuk, bättre än igår dock. Men nu vill jag bara sova och kolla på OC, ska göra roligare inlägg imorgon, puss och godnatt.
//Ellen


Kass

Åh min uppdatering suger, förlåt. Men denna eftermiddag har jag iallafall spenderat tillsammans med Moa. Vi har snackat, snapchatat (?) för fullt och nu har hon gått. Ska mysa ner mig till en film nu tror jag och sen sova. Imorgon är det redan torsdag så denna veckan har gått hyfsat snabbt ändå tycker jag!
Ha en bra kväll goingar, puss Ida


Vill spola tillbaka tiden

Vill spola tillbaka tiden till just denna stunden. Här va livet näst intill perfekt, det var vår, det var ledigt, det var varmt och jag sätt med 2 av dom bästa tjejerna och åt godis, tjockt värre.
Nej men jag kommer verkligen ihåg den här kvällen, hade så mysigt och roligt!

//ellen


Mina bästa vänner just nu <3


Låt mig sova hela dagen

Så känner jag just nu. Vill inget annat än att ligga kvar i sängen resten av denna dagen men så funkar det inte. Ska upp och klä på mig och fixa mig sen gå till skolan i denna kylan. Ser iallafall ut som det är lika kallt idag som igår.. Aja. Hoppas ni alla får en bra onsdag så hörs vi under dagen. Godmorgon!
Puss, Ida


Home sweet home

Efter ett par flummiga men bra timmar har jag nu kommit innanför dörren. Ska äta, hoppa in i duschen och sen mysa ner mig i sängen. Imorgon är det onsdag, också veckans längsta dag.. Fy. Nej ska äta innan jag svimmar. Vi hörs senare, puss Ida


Favoriterna just nu

//ellen


Anledningen...

...till att jag inte har bloggat idag är att internet inte har funkat, och jag känner mig mer död än levande.
Det var det jag hade att säga haha, puss.
//Ellen


Nationella

Nationella prov i kemi. Bara att skriva det får mig att må dåligt.. Har precis gjort klart första delen. Den gick extremt inte bra, har två delar kvar så nu hoppas vi att det går bra! Och till alla andra som också gör sina prov nu, jag håller tummarna för er!!!
Puss, Ida


Random

1. Jag står alltid åt fel håll när jag duschar, väldigt oklart varför men det har bllivit en vana. Gjort det så länge jag minns.
2. När jag föddes höll jag på att dö. Hahah nejmen det tog lite för lång tid för mig innan jag började andas.
3. Jag har sex kusiner och den jag står närmast är Lina och så har det alltid varit. Kan säga allt till henne.
4. När jag var liten var jag extremt lugn. Kan vara det nu också men tror att jag har tappat en del av det.
5. Detta är verkligen standard för mig att skriva med men jag vill resaaaa. Till alla möjliga ställen över hela världen!
 
 
Puss, Ida

Bilder

Här har ni några få bilder från helgen som precis varit. En väldigt bra helg och jag hoppas att Lovisa blev nöjd med sin födelsedag och tjejmiddag!
Inte alls tagit mycket kort denna helgen menmen.
Puss, Ida
 
 

Måndag igen

Hej på er! Det känns som att det nyss var Måndag, veckorna går så sjukt fort nu, men det är bra det.
Jag gick iallafall hem från skolan idag, hade världens huvudvärk och orkade helt enkelt inte vara där.
Nu när jag har ätit och sovit är det dock bättre, idag ska jag plugga Kemi inför det nationella provet hela dagen, men jag ska försöka att uppdatera och fixa tidsinställda ändå!
//ellen

Fett ska det vara

Kommit hem från skolan för ca 20 minuter sen och har precis ätit, McDonalds. Deras jordgubbsmilkshake, heaveeeen.
Mamma har också köpt hem frödinge då jag har varit sugen på det hela dagen så idag blir det en fettodag. Måste också plugga kemi lite senare.. Nationella nästan hela dagen imorgon, fy.
Puss, Ida


Bilder

Häromdagen så var jag och Ida ute och tog lite snabba bilder, dom blev inte så bra men jag bjuder på några för att jag är så snäll. ♥
//ellen

Countdowns

18 dagar - påsklov
Längtar sååå mycket till påsklovet, då är det förhoppningsvis vår och man kan vara ute utan att frysa, skapar härliga minnen och njuter utav att vara ledig, jag älskar påsklov. Bilder från förra året.
35 dagar - Justin live
22 April är det jag längtar till mest av allt just nu, kan fortfarande inte fatta att jag kommer få se Justin på riktigt, efter flera år av fangirlande. Det ska bli så overkligt, kul och allmänt underbart. Gah orkar inte vänta längre.
43 dagar - valborg
Ledigt från skolan igen! Har inte bestämt något men det blir antagligen att hitta på något kul med tjejerna skulle jag tro. Jag och Johanna måste ha badat ute innan April är slut med, så om vi inte har gjort det innan så måste vi göra det på Valborg, det är en "pakt" vi har.
51 dagar - One Direction live
Även om jag inte är en directioner längre så har jag varit det och det ska ändå bli kul att se dom sjunga live, dessutom åker jag med goa tjejer så det kommer säkert bli awesome!
85 dagar - Sommarlov
Behöver nog inte förklara hur mycket jag längtar tills sommarlovet, det gör nog alla. Det låter mycket med 85 dagar men dels så blir det ju vår, och då tycker jag att det känns som att tiden går mycket fortare. Plus att det är jättemycket helger och ledigheter innan sommaren!
//ellen

Godmorgon


Snygga skor

//ellen


Puppielove

//ellen


Rast

Är just nu på en handledarkurs i Hisingen med pappa. Trodde den skulle vara i en halvtimme eller något men nej. Tre timmar kommer den hålla på, har redan ont i huvudet. Så mycket att ta in på en och samma gång och då är det inte ens mig det är fokus på liksom, men en massa bra fakta iallafall.
När detta är klart kör pappa mig till mamma så blir det plugg! Måste verkligen plugga.
Nu börjar vi igen, vi hörs sen.
Puss, Ida


Härligt

Godmorgon på er! Jag vaknade väldigt tidigt idag, men somnade om och har nu legat i sängen och dratt mig i en timma ungefär, blir världens pluggdag idag...
Hade en väldigt mysig kväll igår. Började med tjejmiddag hos Lovisa med Lovisa, Sara, Ida, Johanna, Olivia, Hannah och Hanna.
Senare var jag, Lovisa, Hannah, Ebba och Olivia kvar hos Lovisa och bara satt och snacka till halv ett typ, jättemysigt.
//ellen

Härligt Sverige


Fixar oss


In tha car

Den senaste timman har minst sagt varit kaosartad. Började med att jag gjorde sönder min plattång (innan jag hunnit platta håret) sen blev allt väldigt stressigt men nu är vi iallafall i bilen. Ser ut lite som hej kom och hjälp mig men nu är vi iallafall påväg hem till min morbror. Ska fira honom för han har fyllt 29 tror jag, han har också flyttat så ska bli kul att se hur det ser ut, ska vara där kanske två timmar. Sen blir det tjejmiddag!
Puss, Ida


Yey

Visst det är kallt ute men solen är framme så då får man allt vårkänslor igen, älskar det!
Ska nu byta om och så, sen lite senare ska jag ta en powerwalk med Ellen och snacka och sååå. Sen vid tre tiden ska jag och familjen åka och fira min morbror några timmar efter det åker jag nog direkt hem till lovisa. Hon ska firas med tjejmiddag och sånt idag, blir nog en toppen dag det här!
 
Men nu ska jag sätta på lite härlig musik och ta tag i denna lördagen. Hoppas ni får en bra dag ni också, puss Ida!
 

Summer by Hollister

//ellen


Lördag

Godmorgon! Hade en bra fredag igår, kom dock hem tidigt eftersom att det spåra lite på slutet, wellwell.
Idag ska jag iallafall städa lite och så, ta en powerwalk och träffa Ida, ikväll blir det tjejmiddag hos Lovisa, ska bli jättemysigt.

//Ellen


Hemåt

Sitter på 751:an just nu. Haft en väldigt bra kväll förutom slutet av kvällen.. Men ska hem nu och sen nanaaa. Puss, Ida


Mys hos Saris


Lovisa

Detta inlägget ska jag tillägna världens bästa Lovisa som fyller 16 år idag!
Det känns som att vi har hållt ihop forever nu, men det är jag tacksam över och det ska bli så mycket mer.
Vi har gått igenom sååå mycket genom åren, både bra och dåliga saker, vi har bråkat så mycket så jag trott att vi aldrig skulle blivit vänner igen. Men jag är jävligt glad över att vi blev det och nu känner jag att våran vänskap är starkare än någonsin.
Jag älskar dig såååååså mycket världens absolut bästa, du är så himla underbar.
Nu taggar vi sommaren, kvällen och alla grymma år vi har framför oss, puss på dig och GRATTIS PÅ 16 ÅRS DAGEN.

//ellen


Hemma

Efter skolan satte jag mig på fel buss så fick hoppa av och ta en promenad till pappa, där jag leta upp mitt busskort. Tack gode Gud så hitta jag det iallafall. Nu är jag hos mamma igen och tar det lugnt ska snart ta fram kläder och sånt och vid sex ska jag in till Sara med Ellen och Cissi sen åker vi och resten av tjejerna vidare. Tror detta kommer bli en bra fredag och jag hoppas att ni också får en bra eftermiddag/kväll!
Puss, Ida


Kämpar på

Sitter nu i biblioteket med girlsen. Har efter denna lektionen hjärt och lugn räddning. Sen so och sen är denna dagen över. Hela veckan för den delen, så najs. Alltid lika skönt med lov! Puss, Ida


Bra dag

Godmorgon! Idag är det en bra dag för att det är nämnligen Lovisas födelsedag idag, så den ska vi fira ikväll.
Ser ut att bli en jättebra helg så jag är på super humör!
Men nu måste jag äta snabbt, puss.
//Ellen


Hej sömnproblem

Vakna för en kvart sen och kan nu inte somna om, jäääkla förkylning säger jag bara. Åhåhå..
Puss, Ida


Nightynight


Seg

Känner verkligen att jag inte är frisk än, hatar det. Men har tagit en härlig dusch och nu ska jag leta fram någon film och somna till den. Kommer nog somna tidigt idag också får hoppas att jag sover bra genom hela natten bara.
Imorgon är det fredag.. Så härligt. Tror det här kommer bli en lång men bra helg! Uppdaterar mer imorgon skulle jag tro, puss Ida


Sötaste

//Ellen


Jordgubbaaaar

Åh så gott. Gick och köpte jordgubbar direkt efter skolan och vänta sen med Sara en stund tills hennes tåg gick och nu är jag i skolan igen. Väntar på musikklassen som slutar om 25 minuter.. Sen ska jag dra med mig Moa in till stan! Har det lite ostabilt med batteri så får se om jag bloggar något mer innan jag kommer hem men vi hörs.
Puss, Ida


Klar

Godmorgon! Jag är glad idag men inte pigg, ska iallafall snart gå till skolan.
Idag ska jag sola, plugga och jobba.
Har inga tidsinställda men ska försöka uppdatera ändå. Har glömt att säga att jag har fått låna Lovisas gamla IPhone, tack babe 😘
//Ellen


Blondie


Sista för mig

Ligger i soffan och slötittar på Johan Falk, äääälskar dom filmerna.. Känns som jag kommer somna här när som. Och klockan är 8, haha herregud..
Så det blir ingen mer uppdatering från mig idag men hoppas att ni sover så gott.
Puss, Ida


En outfit

//EllenEllen


Låt mig sovaaa

Hej! Har kommit hem för ett tag sen. Efter skolan åkte jag hem till cissi och ellen, sen hängde jag med cissi och lovisa på en promenix upp till glasbergsskolan där vi hämta lovisas lillebror och sen drog jag mig hem. Klarade allt av skoldagen men nu är jag helt slut. I kroppen och huvudet. Ska lägga mig en timme eller något haha och sen dra igång med plugg. Vill verkligen bli helt frisk. Hatar när man bara går runt och känner sig allmänt off.
 
Jag hoppas att ni haft en bra dag och får en fortsatt bra onsdag. Vi hörsa mer under kvällen, puss Ida
Förövrigt vill jag verkligen bli brun, få en härlig sommarbränna men får väl hålla ut några månader till helt enkelt.
 
 
 
 

Simple but effective

//ellen

Snabbt inlägg

Precis bytt om och ligger nu och myser under en filt i vardagsrummet. Ska faktiskt gå till skolan idag. Får hoppas att jag klarar av hela dagen men det tror jag allt. Har inga tidsinställda för idag men ska slänga in något mobilinlägg så fort jag kan. Ha en bra onsdag! Puss, Ida


Favs från Fiorucci

//Ellen


15 dagar

Insåg idag att det är 15 dagar kvar tills jag fyller år, har inte tänkt på det särskilt mycket fören nu. Men ser riktigt mycket fram emot det. Tycker dock att det känns rätt sjukt att jag fyller 16, ska börja övningsköra.. Mamma Mia
Puss, Ida


Såhär avslutas denna tisdag!

Legat och halv sovit i sängen den senaste timmen och nu ska jag sätta mobilen på laddning har 2% insåg jag nu, sen gå ut och kolla en Johan Falk film. Vet verkligen inte om det blir skola imorgon eller inte. Får avgöra imorgon helt enkelt. Nej nu ska jag kolla film, vi hörs mer imorgon skulle jag tro.
Puss, Ida


Myspys hos Saris


Falling ♥

 
//ellen

Nu kör vi

Ska tappa upp ett bad och börja med denna boken som vi har i svenskan, tror jag läst typ 12 sidor så känner att det är dags att köra igång med den nu. Är förövrigt bomb trött och känner hur huvudvärken börjar komma krypandes så ett bad nu sitter perfekt!
Puss, Ida


Dagens planer

Efter skolan idag åker jag antagligen rätt till stan med Sara och Hannah och letar efter en present till Lovisa som fyller år på Fredag. Vi kanske skulle äta någonstans också men jag vet inte. 
Därför kommer det inte bli så bra uppdatering iallafall så att ni vet, men jag har ett tidsinställt iallafall.
//ellen

Tisdagens outfit

//ellen

Vampire diaries


Maria och Mindy

Ligger i sängen.. Som jag gjort ända sen jag vaknar och planen är att ligga här ett bra tag till. Borde dock gå upp och äta lite..
Smsar lite med Jennica också som jag inte pratat med på månader! Ska iallafall till mamma sen, om några timmar. Fram tills dess ska jag bara kolla ikapp dom avsnitt av Maria och Mindy som jag missat. Ikväll ska jag försöka få pluggat lite.. Puss, Ida
Charmtroll


Angelica Blick

Angelica Blick måste vara bland dom snyggaste kvinnorna i Sverige, hennes utséende är verkligen to die for.
Ser upp till henne, hon är verkligen inspirerande och jag älskar hennes stil. Om ni inte har läst hennes blogg borde ni sätta er i ett hörn och skämmas, nejmen typ. Kika in på den iallafall -> Angelicablick.se

//Ellen


'Cause I'm falling

"There´s a place where you never have been before
Looking at the moon outside, It’s getting pretty bright tonight
Feel the beat of my heart, cause I´m falling"
//ellen

Hår

Skulle utan tvekan bytt hår med dom här tjejerna på momangen om jag kunde. Drömhååår
Puss, Ida


Footloose

Från ingenstans fick jag ett sms av Moa där det stod att jag skulle gå ner och öppna dörren så i min snygga stig helmer outfit och rosiga kinder gick jag ner och där stod hon med choklad och mer, för gosig.
Nu ska jag sätta på footloose och ta det lugnt. Hoppas ni får en mysig kväll.
Puss, Ida


Slapp

Stannade hemma från skolan idag. Har en väldigt ohärlig feber, hosta, huvudvärk från och till och ont i kroppen. Hoppas bara innerligt att det inte är något som håller i sig för länge utan att det ger med sig snart!
Hursomhelst, har därför bara tagit det lugnt. Sovit största delen av dagen, lite då och då hela tiden. Nu kollar jag på honey och väntar på att maten ska bli klar.. Blir så förbannat uttråkad av att ligga hemma menmen. Vi hörs senare, puss Ida


Måndag

Hej på er, denna Måndagen har faktiskt varit bra, dels så hade vi nästan inga vanliga lektioner i skolan, jag gick hem tidigare, vädret är bra, har hittat en ny favoritlåt och mår hyffsat bra, skönt.
Efter att jag kom hem från skolan har jag inte gjort något speciellt, ätit och varit lite med Sara en stund.
Nu ska jag skriva en svenska-sak som skulle in i Fredags, wops. Efter det ska jag jobba en liten stund, puss på er!
//ellen

Elen och Strömmen

Älskar dig trots att du är mongolid, bästa Saris❤
//ellen

Lips

https://cdn3.cdnme.se/4052831/7-3/pic_513de34fddf2b3532e2a94d5.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4052831/7-3/pic_513de34f9606ee296271403b.jpg" class="image">


Gose-outfit ♥

Det tog ca 20 min att ladda upp denna bilden, så orkar inte lägga upp massa detaljbilder också!
Detta är iallafall dagens outfit, det är Måndag och jag är sjukt seg, så fick bli en slapp outfit.
//ellen

Lookbook


Mums

Är äckligt sugen på jordgubbar och frödinge kladdkaka ska jag ta och säga er och för att göra det hela lite värre så har jag legat och kollat på massa lockande bilder på jordgubbar. Haha tönt.
Men Mammaaa vad gott!
Puss, Ida


Dagens inspiration


Natti natti

Burrat ner mig i min gosiga säng. Ska sätta på musik och ligga och lyssna på det i en evighet tills jag somnar, underbart. Hoppas ni sover gott. Puss, Ida


Underbart

Har städat rummet och bäddat med rena lakan nu, återstår bara att duscha och sedan ska jag krypa ner i sängen och kolla på TV, mår inte så bra.
//ellen

Remember me

Ligger i sängen och kollar på remember me. Skulle egentligen pluggat nu men har äckel ont i huvudet och feber tror jag, kul.
Kommer nog somna rätt snabbt så får se om det blir någon mer uppdatering! Annars så säger jag godnatt redan nu, hoppas ni får en bra söndags kväll.
Puss, Ida


Going blonde

På onsdag ska jag till frisören och toppa håret och färga det blondt, eller aa slinga det. 
Har iallafall inte varit blond på ett par år nu så det ska bli spännande, blondes have more fun ;)
//ellen

Amen brotha

//ellen

Hem

Är just nu på bussen. Valde att åka hem tidigare än dom andra, känner mig verkligen inte på topp.. Fick iallafall med mig 3 riktigt bra grejer. Kommer nog upp bilder på det senare. Ska hem och ta det lugnt någon timma sen köra igång med läxor.. Fy.
Puss, Ida


Nya småsaker

//ellen

Hem och iväg

Kom hem för en stund sen och har bara bytt om och sminkat mig lite snabbt. Som som sagt hos Cissi och Ellen igår och kom därför hem för typ 20 minuter sen. Om ca 10 minuter ska jag och Mimmi åka in till stan en sväng med mormor, för lite shopping. Så det blir myyysigt.
I eftermiddag är det plugg och vila som står på schemat. Känner på mig att jag kommer bli sjuk vilken dag som helst men jag hoppas verkligen inte det, vill inte.
Puss, Ida


OC + scones = 😍👌


Sär


Kommer sakna dig favorit killen


We💗it


Påväg hem


At home

Är nu hemma en sväng från stan. Moa är med så vi har mest lyssnat på musik, pratat och lånat ut en del kläder. Hon ska snart dra sig hemåt på släktkalas så då ska jag ta det lugnt en stund. Himla glad idag iallafall, eftersom att det är sol, känns jätte vårigt och det är lördag! Så skönt. Men uppdaterar mer sen, puss Ida


JAAAA!

Höjden av lycka när Moa säger att den RIKTIGA frapinon finns kvar. Dom har ju ändrat den på flera ställen, så nu är den mer lik en milkshake men min riktiga älskling finns kvar på några få espresso house, hallelujah.
Puss, Ida


Anledning

Hej på er! Sitter just nu i bilen påväg till Ullared och dunkar Justin.
Anledningen till dålig bloggning är att Ida tar in försvarsläge när man försöker ta kort på henne, det gjorde hon igår och skicka iväg min mobil i stengodset i skolan, så den är sönder. Haha så eb.
Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt ändå, puss//Ellen


Myskväll!

Blir myskväll med tjejerna ikväll idag. Orkar inte riktigt något annat så tycker det blir perfa. Hoppas ni får en bra fredagskväll vad ni än gör. Puss, Ida


Slöjd

Ligger just nu vid elementet och väntar i nästa lektion som är slöjd. Är rätt trött men annars är humöret på topp, som alltid på fredagar nästan. Sen är det rätt soligt idag också, så härligt när man får en riktig vårkänsla.
Puss, Ida


Freeedag

Godmorgon, bortsett från att jag är vädligt trött så är jag på bra humör eftersom att det är Fredag. Bloggappen fungerade inte igår men var iallafall på möllan och dansade med alla nior i mölndal typ, det var helt okej men lite långtråkigt så vi gick tidigare.

//ellen


På bussen

Sitter på 753:an nu påväg mot bron där jag ska möta upp Ellen och så, sen drar vi oss bort till möllan. Ska dansa till halv 10! Men tror faktiskt det kommer bli kul. "Övade" ju från halv 1 till kvart över tre och det var faktiskt riktigt kul. Så får göra det bästa av situationen helt enkelt, puss Ida


Gårdagens

 

Halv gamla

Kolla igenom lite bilder nu på svenskan, så passar på att lägga upp några här på bloggen. Älskar när man hittar bilder och kommer och tänka på minnena man gjorde/skapade just då.
Puss, Ida


Gåååå

Är nu påväg till skolan. Tror verkligen att detta kommer bli en bra dag, känns så!
Har ju bara riktiga lektioner fram tills 1 typ så det är riktigt härligt!
Puss, Ida


Wtf


Pumsig

Har nu lagt mig i sängen. För en stund sen åkte Cissi och Nicolas hem, kollade en skräckfilm som jag redan glömt av namnet på men den var helt okej. Har sett ettan och den var mycket sämre än den vi såg nu. Ska sätta på ett gammalt avsnitt av vampire diaries, vill att det ska komma ut nya avsnitt men ickeee. Får vänta på dom helt enkelt!
Imorgon är det torsdag och en jäkla massa dans står på schemat. Men tror det kommer bli jättekul!
Godnatt och puss, Ida

Diggar ni shortsen jag gjort i slöjden? Hahah fulaste jag sett men extremt sköna.


It's now or never

Har varit ute och sprungit med Jasmine nu, rundan var ca 4 km tror jag och vi sprang faktiskt det mesta. Nu har jag kommit hem och fått gjort lite rump, rygg och mag-övningar. Ska hoppa in i duschen och sedan blir det OC, puss.

//ellen


Nya träningsskor

//ellen


Avis

Är så avundsjuk på Andrea nu, as we speak så befinner hon sig i London och har det säkert hur bra som helst, ååh jag vill också.
Dessutom är Justin där så det kan ju inte bli bättre, eller aa för henne då.

//ellen


Känslovrak

Kommit till pappa nu och har en riktigt go mensvärk, hatar det. Så det första pappa sa när jag satte mig i bilen var att han var riktigt trött så vi skulle köpa hem pizza idag, PRECIS vad jag var sugen på.. Men påvägen hem ångrar han sig och bestämde sig för att vara hurtig och göra lax. Åhåhå, blev så jävla besviken så jag börja lipa. Över en pizza, orkar inte med mig själv just nu. Vi hörs senare, puss Ida


Väntar

Väntar just nu på papi som kommer om ett tag. Ska raka vägen hem till honom och äta, är hungrighungrig. Ska iförsig hinna städa nu också, snabba puckar!!
Hoppas ni haft en bra onsdag hittills iallafall, det har jag!
Puss, Ida


Ungdomsmottagningen

Precis kommit till ungdomsmottagningen med Ellen, Lovisa, Anton, Hannah och Madelene. Vi ska egentligen inte vara här fören 1. Så får vänta ett tag helt enkelt.. Puss, Ida


Fakta

1. Jag och min syster bråkar mer som bröder. Vi brottas/slåss tills någon ger sig..
2. Jag är verkligen sockerberoende, sorgligt men så är det.
3. När jag var liten träffade jag inte min pappa lika mycket som jag gör nu men är mer än nöjd med hur det är nu.
4. Det spelar ingen roll hur mycket tid jag har på mig, jag blir ändå alltid klar i sista minuten. Eller ja, nästan alltid iallafall.
5. Som liten (bebis åldern) var jag överdrivet lugn. Skrek nästan aldrig haha
6. Jag mår alltid som bäst på sommaren. Tror att dom flesta gör det, därför jag längtar så satans mycket till att våren ska dra igång på riktigt för då kommer sommaren snabbare också. 😍

Puss, Ida


Godmorgon!

Godmorgon på er! Ligger nu i soffan och kollar på top model. Orkar verkligen inte börja fixa iordning mig.. Kommer sluta med att jag springer runt dom sista minuterna och stressar sönder. Vi hörs senare, puss Ida


Godnatt på er


Drömutséende

//ellen


Skönt!

Sitter nu i bilen påväg. Är rätt trött, känns som denna dagen varit lång. Körde iallafall ett spänning pass vid halv sju så ska hem nu och duscha + äta. Helt slut i kroppen så efter det blir det tv eller någon film. Gottgott!
Men är hemma vilken sekund som helst så uppdaterar mer senare. Puss, Ida


Girltalk


@cissi och Ellens plaaaace

Är som ni nog märkt på rubriken hos Cissi och Ellen. Är smakråd till Cissi som går igenom sin garderob. Har inget vettigt att säga nu alls så uppdaterar mer senare. Puss, Ida


Lyxmat i bamba


Tisdag 5 Mars

Missade två lektioner nu eftersom att jag fick panikattack och allt blev kaos, men nu ska jag springa ut med Astrid och dra mig till skolan.
Efter ska jag vara med Johanna och Hannah, puss.
//ellen


Woho

Kom på att jag och Ellen har ett arbete som ska in imorgon så renskrev det och nu är jag helt klar. Nu blir det sängen med musik och smsande tills jag somnar, vi hörs imorgon!
Puss, Ida


Outfits

//ellen


Allt för min syster

Är halvvägs in i denna filmen just nu. Super längesen jag såg den men måste säga att den är väldigt bra, dock rätt sorglig! Efter denna blir det nog sängen med musik osv. Känner mig lite halvseg så det ska bli skönt. Puss, Ida


Järngänget

//ellen


Dålig dagens

//ellen


Måndag!

Måndag, ny vecka. Brukar gå runt och små hata måndagar men denna dagen har inte varit så jobbig. Precis kommit hem nu iallafall. Ska äta middag om typ en halvtimme, är huuungrig. Sen ska jag (om jag kommer ihåg) sätta mig och fixa några tidsinställda iallafall. Total slarvat med det de senaste, därav den kassa uppdateringen.. Menmen, vi hörs senare!
Puss, Ida


Glad

Hej på er, detta är en bra dag.
Dels så har vi 2 h håltimma nu och sen så har vi räknat ut att det bara är 2 månader kvar tills sommarlovet om man räknar bort helger och ledigheter!
Var iallafall hos Ida förut och tog lite bilder med Lovisa och Hannah, puss.

//ellen


Godmorgon


Veckans höjdpunkter

- Veckan har gått väldigt fort.
- Jag har haft jättelyckade kvällar med goa folk.
- Tror det gick bra på proven.
- Hade det väldig kul i skolan, framförallt i Fredags! Sara ;);)
- I Tisdags var jag med Jasmine och Lovisa, vi hade det jätteroligt och det kändes som "back in the days"

//ellen


Min söndagskväll

Åh, känner att denna slö söndagen har varit väldigt härlig. Precis tagit ett bad och ligger nu i sängen och kollar på vampire diaries. Ska efter det se det "nya" pll avsnittet och sen försöka sova. Tror denna veckan i skolan kommer bli rätt härlig då det är en rätt annorlunda vecka med dans på möllan osv, haha!
Om 2 timmar landar pappa i Sverige igen också. Verkligen saknat honom det senaste så känns skönt att veta att han snart är hemma. Får träffa han på onsdag! Men ska gå tillbaka till avsnittet nu. Hoppas ni också avslutat denna veckan bra! Puss, Ida


Klar

Har haft ansiktsmask, duschat och gjort mig fräsch, ska alldeles strax gå ut med Astrid och sen blir det in till stan, ska fika och gå på bio. Igen hehe.

//ellen


Footlose

Nu blir det footlose, sen en jävligt efterlängtad dusch och sen ska jag försöka få gjort något vettigt denna dag. Men måste säga att man blir på väldigt bra humör nu när vädret är som det är. Helt underbart att våren nu kanske äntligen är påväg, i love it.
Puss, Ida


Här ligger jag

Kommit hem nu. Finns inget bättre än att komma hem när man sovit borta. Tror bilderna förklarar rätt bra vad jag gör just nu. Kollar vampire diaries, slappar, snapchatar och fixar naglarna! Najsnajs. Blir en lugn härlig söndag idag. Behövs! Och sen ska jag fixa och städa lite, plugga och sånt kul ikväll. Puss, Ida


Tips

Måste tipsa er om en hårinpackning jag gjorde igår, hade jättetort hår innan och efter var det raka motsattsen.
Tog iallafall i både moroccanoil och olivolja, hade det i en fläta i ca 20 min, duschade ut det och när det hade torkat hade det gjort underverk haha. Men tipsar om detta iallafall!

//ellen


Lake Hillier

Måste hit innan jag dör, say no more.

//ellen


"Hemma"

Eller ja är inte hemma. Är hos Sara och har haft en bra kväll verkligen! Nu är det snart sängen som gäller. Fy vad skönt det ska bli. Imorgon åker jag hem härifrån rätt tidigt men får sova ut mer när jag kommit hem igen. Hoppas ni haft en bra lördag. Puss, Ida


Goooott


Nu ska jag, Ellen och Sara hoppa på spårvagnen. Möta upp resten av tjejerna i Brunnsparken och sen åker vi vidare. Huvudvärken har precis släppt också, helt underbart! Puss, Ida


Because that's how she roll...

//ellen

Jag vet inget om det men jag är fast inatt

Sitter ute i blåsten och väntar på bussen med musik i lurarna. Ska åka in till stan nu och köpa några saker. Efter det åker jag hem till Sara, också där jag ska sova inatt! Huvudvärken sitter fortfarande i lite så får hoppas att den inte blir för jobbig, men nu kommer bussen! Vi hörs senare, ha en bra dag. Puss, Ida

Underhöll mig med en massa egopix i väntan på att håret skulle torka, funkar det också.


Ut i det friska!

Nu har jag ätit och ska dra mig ut på en rejäl powerwalk. Bra start på dagen iallafall..!
Sen blir det en dusch, fixa och greja en del och sen åker jag in till stan men nu ska jag lägga på ett kol, puss Ida


102 dagar kvar!

//ellen


Godmorgon!

Vakna nu för ca 1 minut sen. Har en riktigt goooo huvudvärk just nu så det suger lite.. Tror jag behöver äta ordentligt så ska dra mig upp och göra en härlig frukost. Känns som detta kommer bli en bra lördag! Puss, Ida


Härlig Lördag

Hallå? Jag har varit vaken i en halvtimme drygt och även idag är det superfint väder. Dagens planer är att gå ut och springa och sen sova hos Sara ikväll. Nu ska jag dra mig upp och äta, puss på er och ha en bra Lördag.
//ellen


Minnen från Februari

//ellen


Myser

Hej! Började denna fredagen med bio. Såg ego och måste säga att den var jäääävligt bra. Kul med någon bra svensk film och huvudpersonen var äckel snygg. Nu är jag hos Cissi och Ellen med Sara också och myser och snackar. Bra start på denna helgen!
Puss, Ida


Veckans höjdpunkterj aa

- Jag tror att det gick hyfsat bra på proven.
- Hade väldigt kul i skolan i Fredags! (sara ;) )
- I Fredags var jag på bio med mina babes, hade skitmysigt.
- Lördagen var väldigt lyckad i stort sett.
- Vaknade upp till solsken hemma hos Sara imorse, och hennes pappa hade bakat scones hehe.

//ellen


Det jag vill mest just nu

//ellen


Fredag och vår!

Sitter i skolan och har lunch nu. Fick på vår förra lektion reda på att vår dag kommer bli väldigt kort. Vi har ingen so eller svenska så nu har vi matte om 10 minuter och efter den lektionen slutar vi! Åh så härligt! Så denna dagen är fanimej underbar. Det är fredag, skoldagen blir kortare, det känns vårigt, jag är allmänt glad och provet kändes rätt bra. Tack gode Gud, puss Ida


Det är vår!!

//ellen


Happy Birthday

Idag så fyller världens bästa Justin år.
Hans musik är det enda som kan få en må bättre på dåliga dagar, och hela han är helt underbar på alla sätt och vis.
Grattis på 19 årsdagen Justin!

//ellen


RSS 2.0