Pumsig

Haha det ordet är så groteskt fult men använder det allt för ofta ändå. Hursomhelst så har jag precis gjort klart matteläxan och fixat två tidsinställda för imorgon, bra va? Ska fixa lite inför imorgon och sen krypa ner i sängen och se något pll avsnitt tills jag somnar. Är helt matt så lär säkert sova som en gris trots att jag sovit hela dagen känns det som. Och imorgon är det fredag, fy fasiken vad skönt. Puss så länge, Ida!


Sista gossip girl

Gud, hatar att bli så besatt av serier så man blir jättedepp när den är slut.
Aja, gossip girl fick iallafall ett jättebra slut, lite chockerande men perfekt ändå.
Åååh ångest vad ska jag kolla på nu!? :(
//ellen


Valentines

//ellen


Pretty littlel liars

Har halv sovit hela dagen och nu ligger jag och kollar pll i väntan på att pappa ska komma hem och göra middag, sen försöka få gjort matte lite senare. Sen ska jag bara ta en lång varm dusch och ta ser lugnt. Hör av mig senare, har inget jätte intressant att skriva nu så, puss Ida!


Snabbt

Jättedålig uppdatering, direkt efter skolan gick jag till gymmet med Victor och Hannah, efter det hämtade mamma mig direkt och nu sitter jag på hennes jobb. Ska hjälpa till lite i 2 timmar kanske och sedan hem, då kan jag blogga roligare!
//ellen


Snygga människa

 
/Ida

Dag 21 - En bild på mig själv som någon annan har tagit

//ellen

Lunch


Teenager post

//ellen

Bajs

Tänkte uppdatera er lite snabbt. Stannar hemma idag, har återigen migrän vilket suger väldigt hårt. Pappa är iallafall hemma idag så får se om vi åker till läkare sen för att få bättre tabletter eller om han kan fixa det utan mig, vore skönt. Dagen kommer nog spenderas till att sova 99% av tiden. Det som hjälper bäst just nu så så får det vara. Vi hörs antagligen senare, godnatt!
Puss, Ida


Vår ute!... Typ


Mindfuck

//ellen

Ut och springa


Om dagen

Har precis ätit lite lax och nu satt på musik och ska börja fixa lite i rummet och så. Plugga också.. Dagen började som ni säkert märkte inte så överdrivet bra och sen vid 2 hade jag och Ellen muntligt nationella prov i engelska, var jävligt nervös men tycker faktiskt att det gick bra så är nöjd!

Nu är jag sjukligt sötsugen men har skurit upp apelsin så får frossa det och hoppas att suget försvinner. Förövrigt är jag ganska sugen på att träna, dom senaste dagarna har det känts som något ska bryta ut men orkar inte vänta mer nu.. Får dra igång träningen i helgen och hoppas på att jag inte blir sjuk helt enkelt! Nej nu ska jag göra något vettigt så hörs vi senare, puss Ida!


Kan det bli bättre?

Pappa beställde hem en tröja som sen var alldeles för liten så jag fick den. Den är ganska ful men den är långärmad och hur gosig som helst. Perfekt för mig som alltid byter om till myskläder när jag kommer hem. Denna kommer jag lätt bo i när jag är hemma och sen kan jag slänga på luvan också, så ser jag ut lite som en varulv men skön är den!
Puss, Ida!


Close-up på dagens!

/Ida


Outfit 30 Januari

//ellen

Dag 20 - Min favorit film

Jag ändrar favoritfilm hela tiden men just nu så är det Crazy stupid love 
//ellen
 

5 serier

Tänkte rekommendera några serier, som jag själv tycker är riktigt bra så om ni känner för att ha en serie som ni verkligen vill följa så är det här några jag kan rekommendera:
 
- Gossip girl
- One tree hill
- Modern family
- Greys anatomy
- Vampire Diares
 
Hoppas ni hittar någon som passar er bra!
Puss, Ida

Lunch


Orkar inte mig själv

En liten stund efter jag skrivit inlägger bestämde jag mig för att stanna hemma några timmar så la mig och sov och när jag vakna bestämde jag mig för att slänga på mig kläder, sminka mig och dra mig till skolan iallafall. Gjorde det och nu sitter jag här.. Det första jag fick reda på var att vi har håltimme till tjugo i ett så det suger ju ganska hårt om jag får säga det själv, älskar att jag ska ha sånt flyt med saker och ting, men ska lämna min hemnyckel till Mimmi som kommer snart och sen gå till Lovisa där resten av tjejerna är. Puss, Ida!


Chiling chilins chilenare


I love it

 
/Ida

Smärta

Vill bara sjunka ner i ett hål i marken tills denna huvudvärk släppt, har haft konstant ont sen igår kväll så det är ju lite ohärligt men ska dra mig till skolan ändå.. Måste försöka klara av dagen då vi har nationellt prov i engelska senare idag, och eftersom att jag gick upp nu så har jag lite bråttom. Uppdaterar mer senare men godmorgon på er!


Aj

Har pluggat en stund men nu ger jag faktiskt upp. Mitt huvud dödar mig, långsamt och plågsamt. Så ska lägga undan läxor och ta en tablett och sånt sen slötitta någon film. Så får det bli. Imorgon är det onsdag, längsta dagen på veckan. Fy.. Men har fixat 2 tidsinställda för morgondagen och sen blir det mobilinlägg. Vi hörs imorgon eller ikväll, får se. Puss, Ida!


Härligt

Åh så härligt. Är hemma nu efter en ganska lång tisdag, finally. Ska äta middag snart och sen ta en dusch, plugga en del och försöka få fixat något tidsinställt inför imorgon och så. Men uppdaterar mer sen, är så hungrig så jag vet inte riktigt vad jag skriver just nu, haha!
 
 
Puss, Ida

Dagens inspiration

 
/Ida

Still kidrauhl

Detta fick mig bara att längta ÄNNU mer till 22 April, visste inte ens att det var möjligt...
Älskar hela albumet, speciellt she don't like the lights och fall. Ååh han är världens bästa, lätt.
Här är mina favoriter iallafall!

//ellen


Kötta

Ska in på gymmet nu och köra gärnet, sista veckan i Januari så det börjar bli lite bråttom, typ. Haha nejmen seriöst ska fan få bort fettet!
Puss ellen


Engelska

Sitter nu i uppehållsrummet och väntar.. Vill bara att lektionen ska börja eftersom att detta är sista lektionen för dagen. Det tackar jag gudarna för, ska dock inte direkt hem efter skolan men uppdaterar nog när jag kommit hem senare. Puss så länge, puss Ida!


3 snabba sanningar

- När jag blir stressad eller besviken så får jag panikattacker, jag blockar allting och bara skriker, gråter och springer omkring typ.

- När jag blir irriterad/sur/arg or whatever, på någon så skriver jag alltid ett "," efter meningen.

- När jag skriver emoji symboler härmar jag ofta smilisens "uttryck" utan att jag tänker på det.
//ellen

Dag 19 - En bild på det jag köpte senast

Det jag köpte senast var ett par färgglada byxor ifrån H&M, har redan visat bild på det men om ni har glömt så lägger jag upp den igen!
//ellen

Tisdag

Fick en panikattack imorse och mådde riktigt dåligt!
Nu börjar det dock bli bättre, har bara sjukt ont i huvudet.
Om jag får för mamma ska jag dra mig till gymmet en stund senare, med Lovisa
Nu ska jag dricka upp mitt the, kolla klart på gossip girl och sen gå ut med Astrid.
Vi hörs senare!
//ellen

Snabba på dagens!

/Ida


So

/Ida


Off to school

Sitter hemma hos Cissi och Ellen nu, ska snart hänga med Cissi ut en sväng med Astrid och sen bär det av till skolan. Ganska okej dag idag, lite ändringar i schemat och sen slutar vi runt 3 så det funkar allt. Ville mest säga godmorgon och ha en bra dag så hörs vi under dagen, puss Ida!
 

Äntligen!!!


Inte skolan

Hatar denna dagen och jag hatar mig själv. Hejdå.


Only know you've been high when you're feeling low...


Sistaaa

Snackat i telefon största delen av kvällen och nu ska jag kolla någon film och sen sova. Har sovmorgon till kvart över tio imorgon, hur naaaajs? Ska dock upp samma tid som vanligt eftersom att jag ska ner till Cissi och Ellen på morgonen, får ta en powernap där eller något.. Hur resten av morgondagen ser ut tar jag imorgon för nu ska jag kolla film. Puss, Ida!
 

I ♥ it

//ellen

Fita och klara

Hahaha orkar inte rubriken XD vi har tränat nu iallafall!


Snabb update

Hej på er! Är hemkommen från skolan nu och ska sätta mig en snabbis med lite läxor, får göra klart det jag inte hinner ikväll!
Om ca en timma ska jag iallafall åka och träna med Lovisa och kanske Johanna också, corespin blir det.
Hinner inte mer nu, puss.
//ellen


Outfit 28 Januari

//ellen

Goott


That's when you feel my kind of love

Här har ni dagens outfit.
 
 
/Ida

Musik!

 

Fun fact

 
/Ida

Vad jag ser fram emot nu

Dom topp fem sakerna jag ser fram emot allra mest just nu är:
 
- Sportlovet, mer än välbehövligt just nu. Även om det bara är en vecka så gör det skillnad.
- Min födelsedag, blir ju sexton i mars. Känns helt sjukt!
- Justin bieber konserten, har ingen ordentlig kommentar till det egentligen mer än att jag längtar så in i helvetes mycket tills den 22:e april då det är dax, går inte riktigt att beskriva.
- Skolavslutningen. Längtar faktiskt till just själva skolavslutningen samtidigt som jag vet att det kommer bli rätt sorgligt. Jag menar dom man har gått tillsammans med dom senaste 3 åren ska man den dagen splittras ifrån. Kommer självklart hålla kontakten med flera hoppas jag men det kommer inte bli 9a längre utan alla ska iväg till olika ställen men ser ändå fram emot den dagen.
- Kan ni gissa den femte? Jo sommarlov, självklart. Allt jag tänker på nu känns det som, sommarsommarsommar. Ska ha ett grymt sommarlov och verkligen njuta innan skolan drar igång igen.
 
 
/Ida

Ute med Astrid


Back to reality

Ska gå och lägga migg nu, har ont i huvudet, mår illa och är yr så sömn behövs nu!
Taggar en ny skolvecka med nationellt prov muntligt i engelska, tror det kommer gå bra för det ska bara vara jag och Ida i en grupp, ska stänga av telefonen och lägga mig somsagt, men vi hörs imorgon!
//ellen


Söndags kväll

Har precis tagig en lång och härlig dusch. Haft i hårinpackning, rakat benen, haft på en ansiktsmask, sen smörjt in mig med jordgubbs bodylotion. Ni ska bara veta hur fräsch jag känner mig nu. Ska iallafall ta en kvälls macka nu, sen leta fram gympakläder och sen sätta på The lucky one som jag sa tidigare och så ser min söndagskväll ut. Hoppas ni får en fortsatt mysig söndag, puss Ida! Och imorgon är det måndag, yey.. Puss, Ida!
 
 
 

Silver

//ellen


Söndagsfilm

 
Hade tänkt se denna filmen ikväll: The lucky one. Inte den absolut bästa filmen jag sett men en riktigt bra, sen är ju zac efron med i filmen vilket gör allt riktigt bra. Tycker inte att han är sitt snyggaste jag om man kan säga så i denna filmen men trots det så är han fortfarande snyggt.. Man blir ju rädd. Hursomhelst, om ni inte sett denna filmen så rekommenderar jag den faktiskt. Puss, Ida!

Dagens köp!

 
- Vit långärmad bas tröja
- långärmad dödskalle tröja
- gräddvit långärmad tröja 
- Dr. Denim jeans
- skärp
- Vita trosor
- 2 bh:ar
- mascara
- solpuder
 
/Ida

Dag 17 - En person jag vill byta liv med för en dag - och varför

Oj, denna var svår, men mitt svar blir Perrie Edwards, varför?
Jo, för många anledningar. För det första är hon helt sjukt vacker, skulle dödat för att se ut som henne.
Sen sjunger hon helt underbart, det skulle jag utnyttjat. Hennes stil är också amazing, hade inte haft något emot hennes garderob hehe.
Och sen så har vi ett till vääldigt stort plus, hennes pojkvän. Japp, skulle jag vara henne för en dag vill ni inte ens veta vad jag skulle göra... Okej tolka inte detdär för fel, det gör man.. Aja, stryk det. Skulle iallafall vilja ha hennes pojkvän med, jag är ingen pedofil så bli inte rädda!
//ellen

Söndag!

Förlåt för den underbara uppdateringen.. Men är hemma nu, från stan. Fick köpt det jag behövde och en del till så är jättenöjd. Kommer upp bilder på köpen senare idag, nu ska jag plugga lite. Sen ta ett långt härligt bad, äta middag, kolla film, fixa tidsinställda för imorgon och bara mysa. Känner på mig att jag håller på att bli sådär jobbigt förkyld så ska ta det lugnt med träningen dom kommande dagarna, blir därför ingen core idag vilket suger men känner inte för att bli vrålsjuk så detta är nog det bästa just nu. Det var det jag hade att säga just nu, ha en bra söndag! Puss, Ida
 

Dagens "to do"

//ellen


Mysig söndag

Godmorgon på er! Just nu ligger jag i sängen med min B&J, har precis ätit frukost och ska sätta på ett gossip girl avsnitt. Hat börjat kolla på den serien igen, säsong 5 är inte jättebra tycker jag men vill få reda på vem Gossip Girl är, haha.

//ellen


If I get a little prettier, can I be your baby?


Del 2

 
Puss, Ida

Dagens

//ellen

Tvillingar?


Just nu

Har precis ätit middag och ska nu ut i köket och äta chokladpudding, åh så gott! Ska sen sätta på en film och bara vara hemma och ta det lugnt ikväll. Planerna var egentligen att gå till Sara med några andra över kvällen men känner mig inte helt på topp. Jättetrött och mår nästan lite illa så får bli en mysig hemma kväll istället, tror verkligen inte det skadar. Men vi hörs under kvällen, se nu till att ha en bra lördag kväll! Puss, Ida
 
 

Bilder

 
Kommer nog upp en del 2 senare idag eller imorgon, we will see.
Puss, Ida!

Minnen

Först "upptäckt" detta det här året. Men såg en sån här burk på någon blogg och sen har jag sett en massa på weheartit och tycker ni inte att det är ganska smart egentligen? En rolig grej. Att ha en sån här burk som man fyller med minnen. Om man någon gång gjort en riktigt rolig grej som man inte vill glömma av så kan man skriva ner exakt vad man gjorde och kände på en liten lapp, lägga lappen i sin burk och i slutet av året lär den burken vara rääätt full och då kan man sitta och läsa igenom allt och då blir det ju nästan som om man återupplever alla härliga minnen. Tänk att ha en stor del av alla minnen man skapat under ett helt år i en enda burk. Det vore ju inte så dumt.. Synd bara att jag är så extremt glömsk och lat så jag skulle aldrig klara av det men ni andra kan ju prova på det om ni känner för det! Nu stämmer inte denna bilden till hundra men ni förstår.. Puss, Ida!
 

Hemma

Har kommit hem nu. Åkte ju upp och fota lite vid sjön med ellen, andrea, lovisa. Vi kämpade på en stund men det gick verkligen inte att vara där för länge, frös nästan ihjäl. Hatar Sverige just nu, så extremt tråkigt väder så det finns inte. Sen gick vi alla bort till stensjö livs och Ellen och Lovisa åkte hem medans jag och Andrea gick in och dela på en pizza. En varm pizza satt verkligen inte fel då, haha. Åkte sen hem och nu är jag hemma.
Kommer säkert upp en del bilder här senare.
 
Vet föresten inte riktigt vad som händer med mina inlägg. Bloggar en del från blogg.se appen från mobilen och för det första fuckar appen ganska rejält för mig eftersom att inläggen tar eeevigheter att få upp. Sen kommer det med massa annat i inläggen som ni säkert märkt. Massa text, siffror och bokstäver. Ser ut som olika länkar? Fattar nada och vet inte varför det blir så men nu vet ni iallafall att jag inte medvetet gör det haha.. puss, Ida!
 
Min prins
 
 
 
 

Dag 16 - Innehållet i min väska

Just nu har jag detta i min väska:
* Plånbok
* Mitt friskis kort
* Lypsyl
* Tröja
* Någon bok man ska läsa i engelskan
* En mössa

Jääätteintressant va? Nej men, jag är faktiskt väldigt dålig på att förvara saker i min väska eller vad man ska säga. Jag vet inte vad jag ska ha i för att fylla ut den... Wellwell.
//ellen

Godmorgon!

Är vaken och har ätit frukost. Ligger nu i sängen och kollar på friends with benefits. Ska dock börja fixa mig snart, ska ta bussen upp till stensjön om en timme så har liite tidspress ändå. Vi hörs senare, och godmorgon på er!
Puss, Ida

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4052831/images/2013/pic_5103c10de087c32ca376c4c9.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4052831/images/2013/pic_5103c10de087c32ca376c4c9.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4052831/images/2013/pic_5103c10de087c32ca376c4c9.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4052831/images/2013/pic_5103c10de087c32ca376c4c9.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4052831/images/2013/pic_5103c5f19606ee5ac76c8ab9.jpg" class="image">


Härligt

Har varit på gymmet och svettats som en GRIS idag, men nu i efterhand när man har duschat och så är det riktigt härligt!
Har väldigt bråttom nu, ska gå till bussen om 20 min och sitter med handduk och blött hår... Ville bara uppdatera er lite, puss.

//ellen


Så grym

Jag älskar Little Mix för er som inte visste det, och jag älskar den här låten!
Tycker att den har ett bra "budskap", grym text, och man får världens ego-boost när man lyssnar på den.
Såå underbara är dom!

"We are who we are, who we are, pretty's just a pretty word
And I'm gonna shine like a star, cause I'm the only me in this world
Throw away the books and the magazines, I'm never gonna look like a beauty queen
We are who we are, who we are, and I'm just doing me, just doing me"
 

Go away fat, go away


Lördag morgon

Godmorgon! Jag har varit vaken i ca 40 minuter och ska gå upp efter jag har skrivit detta. Ska först fixa lite tidsinställda och byta om, sen till gymmet.
Idag ska jag och några tjejer även ha "fotodag" så förhoppningsvis kanske vi kan fixa en ny header snart!
Ikväll vet jag inte hur det blir, men nu måste jag gå upp, puss.


Magic Mike


Nyttigt ska det vara!

/Ida


Girlsen

Har kommit hem till Lovisa nu med henne, Ellen, Hannah, Johanna. Vandra runt i kylan förut och köpte frukt så nu har vi hur mycket frukt som helst, så jäkla gooooott.
Puss, Ida!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4052831/images/2013/pic_5102d1c9ddf2b351d0782e4f.jpg" class="image">


Makeup

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4052831/images/2013/pic_510299489606ee5b2c0edf74.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/4052831/images/2013/pic_510299449606ee5ac2109250.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4052831/images/2013/pic_510299439606ee5add5a00ce.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/4052831/images/2013/pic_510299629606ee5aca94bce8.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4052831/images/2013/pic_51029965ddf2b351d69b8767.jpg" class="image">


Home sweet home

Rubriken säger väl det mesta, är hemma efter denna fredageeen. Så skönt att hela skolveckan är över nu. Ska kolla klart på det one tree Hill avsnitt jag är på nu och sen köra lite på crosstrainern, ta en snabb dusch, äta om jag hinner och sen åker jag. Tror det kommer bli en mysig fredags kväll och jag hoppas att ni också har en bra fredag!
Puss, Ida


Yeey


Dag 15 - Någonting jag ångrar

Jag ångrar inte så mycket faktiskt, jag har gjort många misstag, men jag har lärt mig från dom och blivit starkare och mognare.
En sak jag ångrar är att jag tidigare har umgåtts med väldigt falska personer, idag ser jag ingenting i dom och vet att jag aldrig, aldrig, kommer att umgås mer med dom. Men även detta har jag ju lärt mig av, så kan väl inte riktigt säga att jag ångrar det igentligen...
Blir inget riktigt svar på detta eftersom att dom sakerna jag ångrar vill jag inte ta upp i bloggen, lite private.

//ellen

Dagens


Slöjd!

Åh vad härligt att det är fredag. Helg skadar verkligen inte nu. Har som ni ser slöjd just nu och är precis klar med mina pyjamasshorts, snygga eller vad säger ni? Motivet är ju att döda för hahah..
Ska snart äta lunch sen efter lunch har vi tre lektioner och sen är denna fredagen över. Ska hem direkt då och köra lite på crosstrainern, äta, byta om ooosv och sen blir det mys med tjejerna ikväll. Vi hörs senare, puss Ida!


New

Skor, Bullbdozer//wasséns
Byxor, H&M (Dom ser rosa ut på bilden men dom är mer korallfärgade i verkligheten)
 
//ellen

Påväg till skolan


Fredag!!


These wings were made to fly

Gud är helt slut i kroppen, sjukt trött också. Är iallafall klar med mina gymnasieval nu, så himla skönt!
Ska till syven imorgon och söka in bara.
Tänker iallafall ta av mig sminket, plöja igenom biologin och sooova, puss och godnatt!
//ellen


Bra avslut på en lång dag!

Sådär. Detta har varit en lång men rolig dag. Efter skolan åkte jag hem en snabbis och sen åkte jag, Ellen och Hannah in till stan. Ellen fick köpt lite saker och jag fick kollat ut ett par jeans som jag nog ska köpa på söndag!

Vi tog sen en fika och bara snacka, efter det skulle vi leta upp drottning blanka skolan och hjälp vad svårt det var. Irrade fram och tillbaka, till höger och vänster men tillslut hitta vi den. Tror att denna skolan kommer bli mitt andra handsval, super mysig!

Kom hem ungefär för 45 minuter sen och har hunnit äta en rejäl middag (var vrålhungrig) och nu ligger jag i ett mysigt bad. Ska plugga och sen gå upp och prata med mamma om mina gymnasieval som jag ska fixa imorgon, jappjapp. Efter det blir det nog sängen, puss Ida!


Bääääbis

//ellen

Kardashian quotes


Espresso house med girlsen!


Min åsikt

När jag och Ellen började blogga tillsammans så hade vi en blogg på myshowroom, vi bytte sen till nattstad och nu är vi här. På blogg.se. Tycker att det ser "snyggare" ut att blogga här OCH ett väldigt stort plus för mig är att blogg.se känns inte lika ytligt. På nattstad fick man kommentarer och folk som skrev till en och ibland (ofta) var det enda dom ville att få sin blogg reklamerad. Dom ville verkligen synas men enligt mig gjorde dom det inte direkt på rätt sätt utan kommentarerna var oftast i stilen: "Fin blogg, men kolla in min och var med och tävla om en iphone!" "Kolla gärna in min blogg och lämna en kommentar eller två"
 
Jag förstår om man vill synas och om man vill att ens blogg ska bli stor men det är väl ändå inte på det sättet man vill bli stor och ihågkommen? Jag kollade aldrig in dom bloggarna som skrev så, dom som gjorde mig intresserade var mer dom som skrev en helt vanligt kommentar. Utan att nämna sin egen blogg på något sätt, då om någon gång blev man ju mer intresserad än av dom som bara gjorde reklam för sina bloggar, gång på gång. Och nu låter det som om jag har något hat mot nattstad men det har jag inte, utan jag ville bara få fram att sånna kommentarer stör mig bara. Nu vet ni detta, puss Ida!
 

Fint finger

/Ida


Gooott


Outfit 24 Januari

//ellen

Planer of the day

Ligger och kollar på The Ellen show nu, men ska snart äta och plugga.
Vid 4 möter jag Ida och Hannah så åker vi in till stan, jag ska kolla på skor och Ida på byxor och så.
Ikväll blir det öppet hus på Drottning Blanka och sen hem och plugga, sova och sen är det fredag! :D

//ellen


Dagens

 
 
Puss, Ida!

Bamba

Är sociala och kollar film, kollar någon indisk film med Joakim, fattar nada haha.. Har sen spanska och sen bild. Efter det slutar vi, hääärligt.
Puss, Ida!


Natti natti

Detta blir det sista för mig idag. Har myst ner mig i sängen och ska nu göra vadå? Jo lyssna på musik och smsa lite tills jag somnar, as always. Imorgon är det torsdag och skola igen. Slutar vid kvart över två så det är inte överdrivet sent, skönt det! Planerna för morgondagen tar jag imon. Sov gott älsklingar, puss Ida!

Slänger in en bild så ni får lite sommarkänsla, åhåhå.


Hörs imorgon, godnatt


Pretty little liars

Satt klistrad framför det nya PLL avsnittet förut, serien är så himla bra. Nu så kommer serien verkligen framåt med eller vad man ska säga, ett tag så blev det mycket samma men inte nu!
Om ni under några konstiga omständigheter inte har sett den så borde ni verkligen göra det, you will not be sorry, hehe.

//ellen


Healthy

 
/Ida

Älskling

 
/Ida

For the rest of my life

Denna dagen behövde jag verkligen ska jag ta och säga er. Har bara tagit det lugnt och huvudvärken har släppt helt, känns också som jag har lite mer energi, är piggare. Så det är riktigt härligt! Har gått runt i myskläder och osminkad hela dagen och tänker fortsätta med det. Har packat ihop alla mina grejer så väntar bara på att mamma ska ringa så så går jag ut. Ska se om jag kan fjäska till mig thai mat, jättesugen på det.
Ska också se till att få pluggat lite när jag kommer till mamma. Vi hörs senare, puss Ida!
 

Movie timeee

/Ida


Inspo - drömkroppen

//ellen

Favoriterna

/Ida


SOMMAREN 2013

Igår satt jag, Ida, Johanna och Hannah och gjorde en lista över saker vi ska göra under sommaren 2013.
Dessa sakerna måste vi göra, så skapar man nya minnen hela tiden, riktigt taggad faktiskt ♥

//ellen

Hemma dag!

Blä. Vaknade imorse när klockan ringde men klarade verkligen inte av att gå upp, somnade om och vakna sen halv 11. Känns som jag inte sovit ut på evigheter, har sovit halv kasst dom senaste nätterna så det var riktigt härligt. Kommer iallafall stanna hemma idag, har faktiskt lite ont i huvudet och är helt slut så en dag hemma skadar inte.

Ska ner till pappa och se om han vet någon bra film, sen vid strax efter fyra ska jag till mamma. Och så ser min dag ut, hade tänkt träna men får lämna det tills imorgon. Ha en bra dag, puss Ida!


Wild at heart


Cause everything inside me screams no


Pumsig

Hjälp. Är trött och har ont i huvudet, vill sova nu och sen sova bort hela dagen imorgon också men så funkar det ju tyvärr inte. Girlsen gick iallafall för en stund sen och jag har hunnit ta en dusch, borde kolla på spanska glosorna men tar det imon på morgonen istället för nu ska jag lägga undan mobilen och fixa lite i rummet sen sova. Japp så får det bli, sov gott goingar! Puss, Ida


Alltid lika sanna

/Ida

Outfit 22 Januari

//ellen

Biffarna

Hej, som ni märkt har vi nu valt att byta från nattstad till blogg.se, får se hur det blir men tror det kommer bli bra.

Just nu ligger Hannah, Ellen och Johanna på mitt golv och biffar sig och jag ligger i sängen och kollar på, haha känner mig himla fit. Puss, Ida!


Test


Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0